fbpixel

Search icon
Search
Οι stylish επιλογές που θα αντικαταστήσουν τα τζιν παντελόνια σας το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Οι stylish επιλογές που θα αντικαταστήσουν τα τζιν παντελόνια σας το καλοκαίρι

Απογειώστε το summer style


Το τζιν παντελόνι αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες το απόλυτο key-item κάθε γκαρνταρόμπας. Άνετο, πρακτικό και ευέλικτο έχει κερδίσει επάξια μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στον κόσμο της μόδας. Πλέον χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα και σχεδόν κανένα άλλο κομμάτι δε μπορεί να συγκριθεί και να συναγωνιστεί μαζί του. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ και ο χαρακτήρας σας, είμαστε σίγουρες πως έχετε τουλάχιστον ένα denim pant στην κατοχή σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να σταθεί σε όλες τις εποχές εξίσου επιτυχημένα. Το καλοκαίρι είναι μία από αυτές. Το τζιν ύφασμα είναι ζεστό και σκληρό, κι αυτή η σύνθεση δε βοηθάει καθόλου κατά τη διάρκεια των ημερών με υψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν όμως items, με τα οποία μπορείτε να το αντικαταστήσετε χωρίς να χάσετε καθόλου από την άνεση, το στιλ και την πρακτικότητα των jeans.

Ανακαλύψτε όλες τις super stylish επιλογές για το φετινό καλοκαίρι.

Bermuda shorts

fe7749b0-e2a5-49a5-928b-b528c62ecd23.jpeg

Οι βερμούδες έχουν αυξήσει τη δημοφιλία τους εδώ και δύο σεζόν. Τα σχέδια τους ποικίλουν συνεχώς, γεγονός που κάνουν και τους πιο απαιτητικούς να θέλουν να τις αποκτήσουν. Έχετε τη δυνατότητα να τις φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και να τις συνδυάσετε με πολλούς και και διαφορετικούς τρόπους. Για περισσότερη ευελιξία, σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις και κυρίως στο λευκό και το μπεζ που ταιριάζουν τέλεια με την εποχή αλλά παράλληλα σας δίνουν και την ευκαιρία να «παίξετε» με τα υπόλοιπα κομμάτια. Λατρεύουμε να τις βλέπουμε με scrappy high heel sandals αλλά και με σακάκι ως Bermuda suit.

Pantelones

209217407-1915055721986782-8333094692019839294-n-2.jpg
Image source: @leoniehanne

Οι παντελόνες κυριαρχούν εδώ και πολύ καιρό στο χώρο της μόδας και είναι ιδανικές για την καλοκαιρινή περίοδο. Μάλιστα κολακεύουν πολύ όμορφα τη γυναικεία σιλουέτα, καθώς η αέρινη γραμμή τους χαρίζει πόντους αλλά και πολύ ωραία κίνηση. Μάλιστα η high waist εκδοχή τους είναι must κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Μπορείτε να τις φορέσετε τόσο μόνες τους σε συνδυασμό με top ή t-shirt αλλά και ως co-ord για day to night εμφανίσεις. Είτε τις συνδυάσετε με flat είτε με ψηλοτάκουνα σανδάλια ή espadrilles θα μοιάζουν το ίδιο υπέροχες.

Linen trousers

02f80e9b-04f6-49fd-a699-b2a63bc08823.jpeg
Image source: @marieclaire

Χωρίς αμφιβολία το απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού. Αν ανήκετε στις fashion lovers και επιθυμείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα τότε σίγουρα πρέπει να έχετε λινά κομμάτια. Τα linen pants είναι καταπληκτικά στις γήινες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το χακί και θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» σε πλήθος περιστάσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, τότε δοκιμάστε να παρουσιάσετε ένα total linen σύνολο, συνδυάζοντας το παντελόνι με το πουκάμισο σας. Slides ή dad sandals θα απογειώσουν την εικόνα σας. Προσθέστε και ψάθινα στοιχεία, για περισσότερη καλοκαιρινή αίσθηση, όπως για παράδειγμα ένα καπέλο ή μία τσάντα.

Biker short

c35dfb07-1b29-40d2-8bc2-beb3d1fe1154.jpeg

Για όλες εσάς που επιθυμείτε τα every day look σας να έχουν μια πιο χαλαρή και cool διάθεση και να ακολουθείτε τους κανόνες του street style τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε τα biker shorts. Βασισμένα στο athleisure, έχουν κερδίσει εδώ και αρκετές σεζόν μια θέση στη γκαρνταρόμπα των διάσημων fashionistas. Οι τρόποι για να τα φορέσετε πολλοί, από λευκό t-shirt μέχρι oversized πουκάμισα και πιο tailored tops. Όλα έχουν να κάνουν με την αισθητική που θέλουν να τους χαρίσετε.

Jumpsuit

be74491d-5ad2-433c-893c-5e5a302187ad.jpeg

Αν σας αρέσει να ετοιμάζετε τα σύνολά σας μέσα σε λίγα λεπτά αλλά και να εντυπωσιάζετε με μόλις ένα κομμάτι, τότε οι ολόσωμες φόρμες θα σας «λύσουν» τα χέρια. Είναι πολύ εντυπωσιακές και εξαιρετικά in fashion. Τα σχέδια τους ποικίλουν για όλες τις περιστάσεις και τα γούστα. Ιδανικές για τις πρωινές σας βόλτες μαζί με τα sneakers σας.