fbpixel

Search icon
Search
Οι SS25 τάσεις που ξεχώρισαν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης
TRENDS & CATWALKS

Οι SS25 τάσεις που ξεχώρισαν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης

Οι σχεδιαστές μας παρουσίασαν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την επόμενη σεζόν


Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έριξε αυλαία, αφήνοντας πίσω τις πρώτες τάσεις της επόμενης σεζόν. Οι σχεδιαστές που συμμετείχαν έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ο χώρος της μόδας δεν θα σταματήσεις να μας εντυπωσιάζει ποτέ. Παιχνιδιάρικα μοτίβα, απρόσμενη χρωματικοί συνδυασμοί και σιλουέτες που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα ήταν μόνο μερικά από όσα μπαίνουν στην trend list της άνοιξης.

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα θα μας απασχολήσουν την επόμενη άνοιξη!

Plaid Pattern 

00001-tommy-hilfiger-spring-2025-ready-to-wear-credit-brand.webp
Tommy HIlfiger SS25

To καρό που θυμίζει πικ νικ το είδαμε σε πολλές συλλογές τις περασμένες ημέρες. Η αλήθεια πως δεν είναι και πολύ πρωτότυπο για τις ανοιξιάτικες collections, ωστόσο φέτος είδαμε τα κλασικά σχέδια που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, να γίνονται πιο fashionable και τολμηρά. Τα καρό συνδυάστηκαν με ενδιαφέροντες και απροσδόκητους τρόπους, από τα πουκάμισα με κουμπιά που φορέθηκαν πάνω από μίνι φορέματα στον Ralph Lauren μέχρι τους κομψούς συνδυασμούς κάπρι-μπλούζας που είδαμε στον Tommy Hilfiger.

All white

00003-ralph-lauren-spring-2025-ready-to-wear-credit-brand.webp
Ralph Lauren SS25

Ναι, το λευκό την άνοιξη δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά. Στη Νέα Υόρκη, οι σχεδιαστές δεν ακολούθησαν την πεπατημένη, white & jeans combos ή neutral on neutral. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, ωστόσο, το neutral trend απογειώθηκε σε λευκό hot, layered και φορεμένο σε μια εντελώς monochromatic moment (όπως αποδεικνύεται στους Brandon Maxwell, Theophilio, 3.1 Phillip Lim) που μοιάζει τόσο αγγελικό όσο και τολμηρό - ανάλογα με τα separates που θα επιλέξετε. 

Sideswiped

00013-alaia-spring-2025-ready-to-wear-credit-brand.webp
Alaïa SS25

Μετά την τάση της διαφάνειες που ήταν παντού τον περασμένο χρόνο δίνει τη σκυτάλη στα ασύμμετρα φορέματα και στις φούστες με τα υπέροχα πλαϊνά σκισίματα, ως το νέο sexy trend για looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Τα είδαμε σε πλήθος σχεδιαστών, όπως οι Aläia, Elena Velez και Grace Ling.

Fringe on Fringe

00041-off-white-spring-2025-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Off-White SS25

Οι διασκεδαστικές και free-spirit υφές μπήκαν στη συζήτηση αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερα τα κρόσσια και τα φινιρίσματα που μοιάζουν με σερπαντίνες και φαίνεται να πετάνε μαζί με τον άνεμο της Νέας Υόρκης. Ο Michael Kors παρουσίασε φούστες με κρόσσια σαν γεμάτοA-listers show του, ενώ ο Prabal Gurung έφερε το πάρτι μέσω παστέλ κομματιών με μικρές fringed details. Η Off-White συμμετείχε επίσης σ' αυτό το διασκεδαστικό mood με πιο απαλά, φτερωτά κομμάτια σε γήινους τόνους.

Orange is the new black

00054-lemaire-spring-25-ready-to-wear-credit-brand-gregoire-avenel.webp
Lemaire SS25

Μετά την επέλαση του butter yellow, ένα εξίσου εντυπωσιακό χρώμα έρχεται στο προσκήνιο. Αυτή δεν είναι άλλη από το αγαπημένο μας πορτοκαλί. Το συγκεκριμένο εμφανίστηκε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης σε όλες τις αποχρώσεις του. Από απαλούς τόνους, όπως στον οίκο Tibi μέχρι πιο έντονες, όπως στο fashion brand Nanushka, η επόμενη άνοιξη θα είναι... απόλυτα πορτοκαλί.

Κεντρική Φωτογραφία: Michael Kors & Carolina Herrera SS25

Πηγή: The Zoe Report