fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed-2.jpg

Βαθμολογία: 10/10

To Botargo, το εστιατόριο του MonAsty Autograph Collection by Marriott International που αποτελεί το new entry στον ξενοδοχειακό χώρο στην πόλη, αποτείνει φόρο τιμής σε αγαπημένα εδέσματα βυζαντινών αυτοκρατόρων και μοναχών και επιφυλάσσει εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες. Μείξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές χαρίζουν high-end comfort πιάτα με επιλεγμένα φρέσκα τοπικά προϊόντα από Μονές του Αγίου Όρους και τις θάλασσες του Βορείου Αιγαίου. Κορυφαίο πιάτο η οσπριάδα με έναν εντυπωσιακό blend γνώριμων γεύσεων και αρωμάτων.

Not
not.jpg
Βαθμολογία: 5/10

Θα ήθελα να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους χώρους κι εμπνευσμένες πρωτοβουλίες να αποδεικνύουν την αξία τους. Ο χρόνος για να «λάμψει» ένα νεοφερμένο εγχείρημα είναι απαραίτητος. H ανακύκλωση παρόμοιων ιδεών στην εστίαση και την ψυχαγωγία αρκεί. Εμπιστευτείτε καινούργιες δουλειές και πείτε «ναι» σε μη πεπατημένες προτάσεις.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

3-3.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, όσοι παρευρέθηκαν στο bar restaurant TEKILA, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αυθεντική γεύση του Μεξικού, την tequila CAZADORES, μέσα από τη συναρπαστική παρουσίαση του Manny Hinojosa (Μάνι Ινοχόσα), Global Brand Ambassador, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το Athens Bar Show. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν κλασικά tequila cocktails (Paloma, Margarita & Cantarito), στην πιο αυθεντική τους εκδοχή, χάρη στην ξεχωριστή γεύση της tequila CAZADORES, που αγαπιέται πολύ από άκρη σ’ άκρη του Μεξικού. Τα cocktails συνόδευσαν λαχταριστά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας, tacos, chili con carne και quesadillas.

Not

dis.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Ο παγκόσμιος πληθυσμός την Τρίτη «έσπασε» το φράγμα των 8 δισεκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα, ζουν στον πλανήτη πάνω από 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή αυτή η είδηση με έβαλε σε σκέψεις. Από την μία πλευρά, η επιστήμη και η ιατρική με της επιτυχίες τους έχουν καταφέρει να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής, ωστόσο από την άλλη ο πλανήτης τις τελευταίες δεκαετίες έχει επιβαρυνθεί αρκετά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να προσπαθήσουμε να τον ελαφρύνουμε ακόμα και με τις πιο μικρές κινήσεις. Το χρειάζεται πραγματικά.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-520850368-1.jpg
Βαθμολογία:
10/10

Τα Χριστούγεννα κι οι γιορτές σημαίνουν λάμψη, σημαίνουν χαρά και ζεστασιά, σημαίνουν ευτυχία. Για ορισμένους ανθρώπους -ωστόσο- σημαίνουν και πολλά άλλα, δυσάρεστα πράγματα, όμως, πραγματικά μπορούμε να τους βοηθήσουμε να αισθανθούν έστω και για ένα λεπτό λίγο καλύτερα. Ένα χαμόγελο, μία καλή κουβέντα, ένα υλικό αγαθό ή οτιδήποτε άλλο θέλει κανείς, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δε χρειάζονται πολλά. Φέτος, μην τους προσπεράσετε απλά, μιλήστε τους, σταθείτε δίπλα τους. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να γεμίζει με φως και θα αντικρίσετε τα πιο φωτεινά χαμόγελα, που όμοιά τους δεν έχετε ξαναδεί...

Not

shutterstock-437807485-1.jpg
Βαθμολογία: 2/10

Μπορεί όλοι μας να το ξεχνάμε, ωστόσο, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να αφιερώνουμε έστω και λίγο από τον ελεύθερό μας χρόνο στους ανθρώπους που έχουν πραγματική αξία για τον καθένα μας. Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να τα ακούμε και να μας ακούνε. Έχω την εντύπωση πως συχνά έχουν την τάση όλοι μας να περνούμε χρόνο με ανθρώπους που απλά βρίσκονται στο περιβάλλον μας, αλλά δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, σε ανθρώπους τοξικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για το κακό, παρά για το καλό μας. Μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε λίγο αυτό και να μάθουμε να αξιολογούμε -επιτέλους- καλύτερα όσους βρίσκονται γύρω μας;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

image-67234817.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκα στο Audi Dome, στο Μοναχο, που έπαιζε ο Ολυμπιακός με τη Bayern. Αν και ποτέ δεν ήμουν φανατική κάποιας ομάδας, και ειδικά του Ολυμπιακού, συνειδητοποίησα ότι αυτή η μοναδική ατμοσφαίρα που υπάρχει στο γήπεδο μπορεί να σε συνεπάρει. Γιατί το αναφέρω; Τις περισσότερες φορές επιλέγουμε να κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια. Να έχουμε μια ίδια πραγματικότητα, με ίδιους ανθρώπους, ίδιες εμπειρίες και να ζούμε μια ζωή σαν κάποιος να μας καταδίκασε σε μια συνεχόμενη επανάληψη. Μόνο όταν βγαίνεις από αυτό μπορείς να συνειδητοποιήσεις στο βάθος όλες τις πιθανές, δικές σου, πιθανότητες. Μόνο τότε. Να δεις ότι υπάρχουν και άλλα συναισθήματα, άλλες αλήθειες, άλλες ζωές. Όσο ζούμε κάθε μέρα το ίδιο, ποτέ δε θα φτάσουμε όσα ονειρευόμαστε.

Not

f11a5d74e07532e33e97d6cb91488b23.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Σε μια πραγματικότητα όπου υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικές εναλλακτικές είναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν από τη χώρα τους, επειδή αυτή δε τους παρέχει μια ζωή που θέλουν. Μπορεί να μη μιλάω -απόλυτα- για τις δικές μου επιλογές αλλά συναντώ καθημερινά ανθρώπους που θα ήθελαν να γυρίσουν και δε μπορούν. Όχι, δεν ζούμε σε μια χώρα που έχει πόλεμο αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι φυσιολογικό να περιτριγυριζόμαστε από ανθρώπους που δε μπορούν να ζεστάνουν το σπίτι τους ή δε μπορούν να διαλέξουν αυτά που θέλουν από το σούπερ μάρκετ.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

p1ghgmalqq1enq11cn1ejp1t381osr9-400x400.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ένα παιδί αξίζει να είναι ευτυχισμένο, έχοντας δίπλα του ανθρώπους που το σέβονται και το δείχνουν την αγάπη τους με λόγια και πράξεις. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αποδείξει μέσα σε 27 χρόνια δράσης την βαθιά εκτίμηση και κοινή προσπάθειά του μαζί με παιδιά που νοσούν και τις οικογένειές τους. Μέχρι στιγμής έχει υποστηρίξει ολιστικά και εξατομικευμένα 1.915.496 παιδιά και οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Στις 9 Νοεμβρίου 2022, συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος, με σοφία εξέφρασε στο προσωπικό του ημερολόγιο την επιθυμία και το γνήσιο Όραμά του να δημιουργηθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ένας Οργανισμός για όλα τα παιδιά. 27 χρόνια Προσφοράς μετά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Θεσσαλονίκη, σε μία επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θέλοντας να τιμήσει την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των ανθρώπων της Β. Ελλάδας και Θεσσαλίας για τον διαρκή αγώνα τους. Εμείς ευχόμαστε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν το έργο τους.

Not

shutterstock-1926869879.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Στην αντίθετη περίπτωση, τα περιστατικά κακής συμπεριφοράς και βίας προς τα παιδιά έχουν αυξηθεί στη χώρα μας. Μέχρι πότε θα αντικρίζουμε τόσο θλιβερές ειδήσεις; Είναι σημαντικό να τεθούν αυστηρά όρια και μέτρα, που θα συμβάλλουν ενεργά στην κατάργηση κάθε μορφής επιθετικότητας. Λυπάμαι...