fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

99.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Για πρώτη φορά η αγαπημένη μας Grecian chic της Έλενας Ζουρνατζή συνεργάζεται με την επίσης εξαιρετική Choe candles που εδρεύει στην Κέρκυρα για να δημιουργήσουν μαζί το απόλυτο γιορτινό δώρο. Ένα κερί μοναδικό με άρωμα Wild fig & Old wood που περιέχει την αγάπη των αδελφών Μουμούρη που κατασκευάζουν ένα ένα τα βαζάκια με απίθανες λεπτομέρειες και τα γεμίζουν με υψηλής ποιότητας υλικά natural soy wax και αμυγδαλέλαιο, ενώ περιτυλίγουν για πρώτη φορά με μεταξωτό ύφασμα σχεδιασμένο ειδικά με τα απίθανα prints της Έλενας. Το αποτέλεσμα; Ο ορισμός του one of a kind!

Not

shutterstock-1037164117.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Πολλές φορές, τα κεριά του εμπορίου δε δημιουργούν καθόλου ωραίο και ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα στον χώρο, καθώς η μυρωδιά τους είναι κακή και -συχνά- ανύπαρκτη. Είναι αλλιώς η handmade τακτική και η αφοσίωση σε κάτι τόσο όμορφο, ειδικά για τώρα τις γιορτές.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

0-v8uwh.jpeg
Photo credits: Χριστίνα Δημητριάδου & Πασχάλης Τερζής

Βαθμολογία: 10/10

Ολόκληρη η πόλη έχει μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, βάζοντάς στο απόλυτο X-mas mood. Νιώθω πως αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για όλους μας, έπειτα από την περσινή, που ήταν μοναχική και με λιγότερη λάμψη. Η πόλη, λοιπόν, μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να χαρούμε αυτήν την περίοδο, να γίνουμε και πάλι παιδιά και να προκαλέσουμε χαμόγελα στους ανθρώπους γύρω μας μέσα από τον στολισμό της.

Not

0-4aqqm.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησα ορισμένες νέες Χριστουγεννιάτικες παραγωγές και κατέληξα στο ότι καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με τις παλαιότερες, τις οποίες ακόμη και σήμερα παρακολουθούμε με αμείωτο το ενδιαφέρον. Πλέον, οι περισσότερες ποντάρουν σε ένα love story, κάτι που συναντάμε στις περισσότερες παραγωγές και όχι μόνο στις εορταστικές. Θα ήταν ωραίο να προσπαθούσαν να μας «αγγίξουν» και με άλλους τρόπους, με πιο ενδιαφέροντα σενάρια και με κάτι που δε βλέπουμε συνεχώς.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

unnamed-rdw6H.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και η μαγεία στην ατμόσφαιρα είναι κάτι που κυριαρχεί. Είναι πραγματικά υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε και πάλι να βρεθούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, είτε σε σπίτια είτε κάπου έξω, προκειμένου να γιορτάσουμε από κοινού τη φετινή festive season, να χαμογελάσουμε και πάλι και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες στιγμές μας, κάνοντας όνειρα για το μέλλον.

Not

city-sunny-people-street.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η ανευθυνότητα των ανθρώπων γύρω μας, που ισχύει για πολλούς λόγους και σε διάφορα επίπεδα, είναι κάτι που που σκέφτομαι έντονα το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους γύρω μας, και ίσως η περίοδος των εορτών να σταθεί ως η κατάλληλη αφορμή για αυτό. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

img-0245.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Μπορεί να φαντάζει αρκετά υπερβολικό, όμως πραγματικά ένα ρούχο, ένα κόσμημα ή ένα διαφορετικό makeup, είναι αρκετά μερικές φορές για να αλλάξουν εντελώς τη διάθεσή μας. Μιας που πλησιάζουμε στις γιορτές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε glam pieces που θα κάνουν τη διαφορά. Φορέστε τις αγαπημένες σας παγιέτες και τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα της συλλογής σας. Τολμήστε πιο έντονα makeup looks και ξεφύγετε από τα κλασικά σας standards. Αν όχι τώρα, πότε;

Not

shutterstock-1177527226-2-1.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, έχουμε μπει πια στην festive season, ωστόσο, παρατηρώ ότι ο κόσμος δεν έχει την ίδια διάθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία μας, κάτι μας επηρεάζει αρνητικά... Ήρθε η ώρα λίγο να προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να αναλάβουμε δράση. Άλλωστε, όπως βλέπουμε καθημερινά, η ζωή είναι τόσο μικρή κι όλα μπορούν να αλλάξουν τόσο γρήγορα, που δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε ούτε λεπτό.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

pfizer.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η 3η δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech αδρανοποιεί τη μετάλλαξη Όμικρον. Tα πρώτα στοιχεία που επικαλούνται οι εταιρείες, φαίνεται πως είναι σίγουρο πως προστατεύουν από τον κορωνοϊό, ειδικά μετά από την 3η ενισχυτική δόση με το εμβόλιο. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, λοιπόν, οφείλουμε να είμαστε χαρούμενοι και να πούμε ξανά ένα «ευχαριστώ» στην επιστήμη.

Not

covid-tip-3-aug-11.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Τι χαμός με αυτές τις ΜΕΘ! Σε έναν κόσμο ελευθερίας, επιλογών και δικαιωμάτων στην υγεία αναρωτιέται κανείς τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιμένουν να μένουν σε καταστάσεις και ιδεολογίες που τους εξυπηρετούν. Οι προσωπικές απόψεις είναι πολλές και σίγουρα θα λέγαμε πως οφείλουν όλες να ακούγονται. Αυτό που δεν κατανοώ είναι το γιατί δε μπορεί να βγει κάποιος και να πει πως το όριο των κλινών για covid θα πρέπει να περιοριστεί και οι άνθρωποι οι οποίοι επιλέγουν να ακολουθήσουν τον αντιεμβολιαστικό δρόμο δε θα έχουν το δικαίωμα -εξαιτίας τους- να σταματούν όλα τα υπόλοιπα χειρουργεία, κάθε άλλης αιτίας!