fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed-iWUB3.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο Francis Kurkdjian δίνει ζωή στο πνεύμα των εορτών προσκαλώντας μας να ακολουθήσουμε το ταξίδι ενός ice skater. Τώρα που ήρθε ο χειμώνας, το Maison Francis Kurkdjian ζεσταίνει τις καρδιές μας με τις αρωματικές εκπλήξεις του, προσφέροντάς μας «το Παρίσι ως δώρο». Από την Πόλη του Φωτός στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Σανγκάη, τη Μόσχα και πίσω στην Πόλη του Φωτός. Τα Χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά του είναι ένα πραγματικό «ταξίδι» σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και λάμψη. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη holiday collection εδώ.

Not

shutterstock-525372991.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Δεν μπορώ να καταλάβω όσους δε λατρεύουν τις γιορτές και όλα τα δυνατά συναισθήματα που αυτές προκαλούν. Η όλη ατμόσφαιρα μάς καλεί να απολαύσουμε κάθε μικρή στιγμή της καθημερινότητας, να αγαπηθούμε και να μοιράσουμε χαμόγελα.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

1920x1005-fbevent-bazaar-2021.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο bazaar, το οποίο ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης. Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, οι μαθητές, καθώς και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά κυρίως για να εκφράσουν όλοι μαζί την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Την ίδια μέρα, από τις 10:00 έως και τις 13:00 η κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Not

shutterstock-1708934329.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Αυτήν την εβδομάδα ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Μια τόσο σημαντική ημέρα που είναι καθιερωμένη από το '99, αλλά ακόμα και σήμερα -ειδικά φέτος- ο αριθμός των κακοποιημένων γυναικών είναι πραγματικά ανατριχιαστικός. Είναι τρομακτικά όλα τα περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά, χωρίς να μπορεί ο νους μου να χωρέσει την ανυπαρξία ανθρωπιάς εκεί έξω. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

house-of-gucci-family-true-story.jpg

Βαθμολογία: 8/10 

Περίμενα με ιδιαίτερη αγωνία την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci, που έγινε εχθές. Φυσικά και δεν γινόταν να λείπω, κι έτσι σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία να για να δείτε μία ταινία, η οποία θα σας κάνει να ξεχαστείτε και να περάσετε ευχάριστα. Η Lady Gaga στα καλύτερα της!

Not 

259183379-582200366333510-1788592829708419014-n.jpg
Βαθμολογία: 4/10

Ειλικρινά έχω κουραστεί πάρα πολύ ο καθένας όχι μόνο να έχει άποψη για τα πάντα αλλά να την εκφράζει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο, χωρίς να τον ρωτήσεις κιόλας. Καλό θα ήταν να ασχολούμαστε μ' αυτά που ξέρουμε και να συμβουλεύουμε μόνο όταν μας το ζητάνε. Ο κόσμος θα γίνει λίγο καλύτερος μ' αυτόν τον τρόπο.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

eip-210-unit-01877r2-4tiCC.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

H season 2 της αγαπημένης σειράς Emily in Paris επιτέλους πλησιάζει, καθώς η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 22 του Δεκέμβρη στο Netflix. Δεν ξέρω αν το αισθάνεστε κι εσείς, αλλά, εγώ προσωπικά αυτή την εποχή λατρεύω αυτού του είδους τις girly σειρές. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα cozy night μετά από μία κοπιαστική ημέρα στη δουλειά και το ιδανικό βράδυ για μένα, αποτελείται από καλή παρέα, ένα ποτήρι λευκό κρασί κι ένα επεισόδιο από την αγαπημένη μου σειρά!

Not

cooffee-4q7Ag.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Δυστυχώς ο covid-19 είναι ακόμη εδώ κι εμείς -όλοι μας- εξακολουθούμε να ζούμε τη ζωή μας, βάσει των νέων «κανόνων» της πανδημίας. Έστω κι έτσι ωστόσο, έχουμε επιστρέψει σε μία κανονικότητα και προσπαθούμε να απολαύσουμε όλες αυτές τις μικρές στιγμές, που μας γεμίζουν χαρά. Η συζήτηση για τα νέα μέτρα έχει ξεκινήσει ξανά και για μία ακόμη φορά, παρατηρούμε ότι στο στόχαστρο βρίσκεται ο τομέας της εστίασης. Μήπως όμως κάτι πάει πολύ λάθος σε όλο αυτό; Μήπως ακριβώς σε αυτά τα μαγαζιά είναι που όλα γίνονται όπως πρέπει και σύμφωνα με όσα συστήνουν οι ειδικοί κι είναι άλλοι οι χώροι, όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

emvolio.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Στην περίοδο των επιστημόνων του Facebook η επιστήμη προχωρά και αποδεικνύει πως οι άνθρωποι αυτοί που δουλεύουν ακούραστα αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. Έτσι λοιπόν, εγκρίθηκε η πρώτη ενέσιμη θεραπεία μακράς δράσης για τον HIV. Με προοπτική να αντικαταστήσει την καθημερινή λήψη φαρμάκων σε κάποιους ασθενείς, αυτή η θεραπεία λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τα φάρμακα που δίνονται μέχρι τώρα. Φυσικά, είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν ήδη μη ανιχνεύσιμα επίπεδα του ιού στο σώμα τους αλλά έρχεται ως μια λύση που χρόνια περίμεναν.

Not

shutterstock-1923038315.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η ιστορία κάνει κύκλους κι εμείς την παρακολουθούμε μη μπορώντας να κάνουμε τίποτα. Όπως έγινε με την Ελλάδα μοιάζει να γίνεται και με την Τουρκία αφού η κατάρρευση της λίρας τους φέρνει αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αυτή των νομισματικών ταμείων, της βαθιάς κρίσης και τελικά της αλλοίωσης της κουλτούρας που γνώριζαν και που τους εξυπηρετούσε. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν να φανούν αλλά είναι σίγουρο πως θα γίνουν αισθητά. Όχι επειδή πλέον δεν μπορούν να αγοράσουν iPhone, όπως είδα να γράφεται, αλλά επειδή και τα βασικά υλικά εκλείπουν.