fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed-Sg3Kc.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Αγαπώ την αίσθηση του φθινοπώρου, τα χρώματα που παίρνει η φύση και το πως ανταποκρίνεται στην αλλαγή των εποχών. Φέτος που το φθινόπωρο ήρθε στην ώρα του και η μετάβαση προς τον χειμώνα επανήλθε κι αυτή σε μια κανονικότητα, οι αποδράσεις κοντά στη φύση είναι πραγματικά απολαυστικές. Η φύση και ο καθαρός αέρας αναζωογονούν σώμα και μυαλό ακόμη και σε μικρές δόσεις.

Not

shutterstock-704482021.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Οι κακώς κείμενες ανθρώπινες επεμβάσεις στη φύση χωρίς τον ανάλογο σεβασμό είναι μεγάλο λάθος. Οι κορυφογραμμές, όπου ατέλειωτες σειρές από ανεμογεννήτριες αλλοιώνουν τελείως το φυσικό τοπίο, για μένα είναι μια τραγική ανθρώπινη παρέμβαση.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

unnamed-dwb46.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Εάν κάτι μου έχει λείψει τελευταία, τότε αυτό είναι μερικές στιγμές ηρεμίας στο σπίτι, με μια ατμοσφαιρική αύρα και απενεργοποιημένα τα notifications στο κινητό. Το φθινόπωρο, άλλωστε, -και ιδίως τα Σαββατοκύριακα- είναι η ιδανική εποχή για να βιώσει κανείς την ηρεμία, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα. Η καλύτερη συντροφιά σε αυτές τις στιγμές είναι σίγουρα μια καλή ταινία, κάποια αναμμένα κεριά και η κατάλληλη μουσική να παίζει στο background.

Not

shutterstock-1363289006.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι που επαναλαμβάνει μια κατάσταση, η οποία απ' ότι φαίνεται ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Είναι κρίμα να γίνονται συνεχώς οι ίδιες συζητήσεις στα δημοσιογραφικά πάνελ και όλο αυτό έχει κουράσει, ενώ παράλληλα μάς δημιουργεί και πάλι το αίσθημα τους άγχους για τους ανθρώπους γύρω μας.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Ηot

karl-by-karl-2.png

Βαθμολογία: 10/10

Ένα από τα αγαπημένα μου brand εδώ και πολλά χρόνια είναι αυτό του Karl Lagerfeld. Η υψηλή αισθητική του με τα tailor designs είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, πάντοτε συνοδευόμενα με το μοναδικό του logo. Δε θα μπορούσα λοιπόν, να μην ξεχωρίσω την Karl by Karl capsule κολεξιόν που έχει επιμεληθεί και δημιουργήσει η Style Advisor Carine Roitfeld σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Hun Kim. Είναι βασισμένη στο χαρακτηριστικό και iconic στιλ του Karl Lagerfeld και αποτελείται από είκοσι unisex και genderless κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου ready to wear κομμάτια και αξεσουάρ. Midi single breasted σακάκια, δυο τζιν που αποτελούσαν key pieces για τον αείμνηστο σχεδιαστή αλλά και τα αξεσουάρ της συλλογής είναι αυτά που ξεχωρίζουμε. 

Not

squidgame-unit-108-00700.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την εμμονή που υπάρχει με το Squid Game τον τελευταίο καιρό. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω επιλέξει να μην το δω. Η υπερ-προβολή διάφορων πραγμάτων με κάνει να σκέφτομαι πολλές φορές για το αν οι άνθρωποι επιλέγουν πραγματικά αυτό που θέλουν ή είναι τόσο έντονο το σύνδρομο του FOMO (Fear Of Making Out), δηλαδή ο φόβος του να «μείνουν» εκτός από αυτά που κάνει η μάζα. Ορμώμενη λοιπόν από όλα αυτά πιστεύω ότι θα πρέπει ο καθένας από εμάς να ψάχνει ποιο τι είναι αυτό που του αρέσει και θέλει να κάνει χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα μείνει «εκτός».

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

unnamed-uICdw.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Η αλήθεια είναι ότι η μετάβαση στην κανονικότητα χωρίς περιορισμούς κι ωράρια τρομάζει αρκετό κόσμο, ωστόσο προσωπικά, απολαμβάνω περισσότερο από ποτέ την πόλη μου. Αν εξαιρέσει κανείς την κίνηση στους δρόμους, που κάνει πραγματικά τη ζωή μας δύσκολη, η Θεσσαλονίκη μοιάζει να είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα! Κάθε μέρα θυμίζει... Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά κι ο κόσμος -είναι ξεκάθαρο- ότι έχει την ανάγκη να βγει και να διασκεδάσει. Είναι κι αυτό κάτι που μας έλειψε, κακά τα ψέματα. Ένα ποτό με τους δικούς μας ανθρώπους, χωρίς φόβους, χωρίς άγχος, χωρίς «πρέπει» και «μη». Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή μας πίσω και να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο...

Not

unnamed-7DEL7.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Το κίνημα #metoo συνεχώς μεγαλώνει, όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκουν τη δύναμη να βγουν και να μιλήσουν για τον προσωπικό τους εφιάλτη κι όμως, ακόμη και σήμερα υπάρχουν κι αυτοί που παίρνουν θέση με πολύ μεγάλη ευκολία και σχολιάζουν πράγματα, τα οποία -ευτυχώς- δεν έχουν βιώσει οι ίδιοι. Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας αθλητής που έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων με τις επιδόσεις του, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε ένα τεράστιο λάθος. Η δήλωσή του για τις αθλήτριες που κατήγγειλαν όλα έζησαν είναι το λιγότερο ατυχής κι όσο κι αν προσπάθησε να... συμμαζέψει αυτό που έγινε, δεν τα κατάφερε. "Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν, υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, -γιατί δεν είμαι σίγουρος- δεν έχω δει κάτι, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια κι έχει τα φώτα επάνω του ή έχει καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, να έχει κάποιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό". Αυτά ήταν τα λόγια του. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

shutterstock-1183679884.jpg

Βαθμολογία: 8/10

Ακούγεται πολύ μακρινό αλλά λέγεται πως το instagram σκέφτεται κάποια στιγμή να καταργήσει τα φίλτρα. Ναι, αυτά που κάνουν τη μύτη μας να φαίνεται πιο λεπτή και τα ζυγωματικά να φτάνουν σε ένα σημείο που μόνο ένας καλός πλαστικός θα πετύχαινε. Αν αυτό συμβεί τότε όλοι θα προσγειωθούμε ξανά στην πραγματικότητα, αυτή που μας αξίζει. Και δε λέω πως οι πλαστικές επεμβάσεις είναι κακές. Το αντίθετο, το μόνο που λέω είναι πως δε χρειάζεται να τις βλέπουμε καθημερινά στο πρόσωπο μας και στα πρόσωπα των άλλων.

Not

unnamed-AeiIH.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Η γενιά μου μεγάλωσε με τα πρότυπα των «αγγέλων» της Victoria's Secret. Ας μην πούμε ψέματα για αυτό. Μεγαλώσαμε βλέποντας τες να έχουν υπέροχες αναλογίες, θεϊκά πρόσωπα, στήθος που μοιάζει να ξεφύτρωσε από το πουθενά σε ένα τόσο αδύνατο σώμα και μαλλιά που λάμπουν από χιλιόμετρα. Φυσικά, όλο αυτό μπάζει. Όχι τώρα που έγιναν οι αποκαλύψεις για εξαντλητικές δίαιτες και σχέσεις με κυκλώματα trafficking, αλλά από τότε. Από τότε που έπρεπε να το φανταστούμε και να μην κάνουμε πως εκπλησσόμαστε ακόμη με τέτοια περιστατικά.