fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Γεμάτη λάμψη και χάρη είναι η νέα έκθεση με τα γλυπτά του Jean-Michel Othoniel στο Petit Palais του Παρισιού που έχει ήδη κάνει αίσθηση με τίτλο “Narcissus’ Theorem,”.Το «Θεώρημα του Νάρκισσου», είναι μια σημαντική αναδρομή της δουλειάς του που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα και διαρκεί έως τις 2 Ιανουαρίου 2022. Περισσότερα από 70 έργα του έχουν εγκατασταθεί στις αίθουσες και τον κήπο του μουσείου που προβάλλονται για πρώτη φορά στη Γαλλία, 10 χρόνια μετά την τελευταία του αναδρομική στο Κέντρο Πομπιντού.

Not

shutterstock-1589139193.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Είναι πραγματικά κρίμα που όλες οι νέες εκθέσεις και οι χώροι τέχνης έχουν αποδέκτη την Αθήνα και όχι την πόλης μας. Μας έχει λείψει η επαφή με την τέχνη, την οποία μπορούμε να εντοπίσουμε κυρίως στην Πρωτεύουσα.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

thess-bao-3-guest-chef-instagram-post.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τρεις βραβευμένοι και ταλαντούχοι chefs μαγειρεύουν για το ThessBao και για καλό σκοπό! Πιο συγκεκριμένα, οι guest chefs, δημιούργησαν το δικό του bao για το thessbao και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την Μέριμνα παιδιού στη Θεσσαλονίκη. Ο Γκίκας Ξενάκης, Head chef του εστιατορίου Aleria στην Αθήνα, κριτής του τηλεοπτικού Top Chef στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και καθηγητής της σχολής Le Monde, ο Άνταμ Κοντοβάς, Head chef του Kobra και κριτής του game of Chefs και ο chef padron του CTC restaurant, πολυβραβευμένος Αλέξανδρος Τσιοτίνης βάζουν τα δυνατά τους για μια... πεντανόστιμη εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη. Η ενέργεια θα τρέξει από 13 Οκτωβρίου και για ένα μήνα! Don't miss it! 

Not

shutterstock-323806823.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Παρά το γεγονός πως είμαι λάτρης του φθινοπώρου και του χειμώνα, η βροχή των τελευταίων ημερών είναι κάτι που με έχει κουράσει. Είναι πραγματικά ασταμάτητη και αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό μου είναι οι άστεγοι και τα αδέσποτα που παραμένουν έξω στον δρόμο. Είναι σπουδαίο να παρέχουμε βοήθεια με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

master.jpg

 Βαθμολογία: 10/10

Τα ρολόγια λειτουργούν σαν κόσμημα και γι' αυτό η επιλογή τους καλό θα είναι να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένε brands αυτής της κατηγορίας δεν είναι άλλο από τη Swatch, που δεν έχει σταματήσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας σε κάθε της κίνηση. Αυτήν τη φορά συμμετέχει στην Expo 2020 Dubai που έχει το μότο “Connecting Minds, Creating the Future”. Γιορτάζει αυτό το γεγονός με μια συλλογή ρολογιών special edition, τέσσερα concept stores, και την πρωτοβουλία Swatch Calling, που σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα μέσω της τέχνης σε όλο τον κόσμο. Εννιά νέα ρολόγια Swatch και δύο νέα μοντέλα Flik Flak από την Επίσημη Συλλογή Expo 2020 Dubai κυκλοφορούν παγκοσμίως από την 1η Οκτωβρίου. Η  Expo 2020 Dubai θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022.

Not 

91174c0a245425ea114ed9896e630960.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Σίγουρα προτιμώ τον χειμώνα από το καλοκαίρι κι αυτό δε χωράει καμία αμφιβολία. Δεν νομίζω όμως ότι είμαι έτοιμη να τον υποδεχθώ από τόσο νωρίς. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψουν οι ενδιάμεσες εποχές και η μετάβαση να είναι πολύ πιο ομαλή από την άλλη. Πιστεύω ότι μας έχει μείνει ακόμα λίγος χρόνος για να προλάβουμε τα πράγματα. Πριν να είναι πολύ αργά...

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-733207819.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Δεν αποτελεί μυστικό ότι όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα ψώνια! Το shopping therapy αποτελεί διέξοδο, μετά από μία δύσκολη ημέρα ή μία κοπιαστική εβδομάδα και πάντα μπορούμε να βρούμε μία καλή στιγμή για νέες αγορές. Αν βρίσκεστε κι εσείς σε μία περίοδο που αισθάνεστε την ανάγκη να προσθέσετε νέα, ολοκαίνουργια items στην ντουλάπα σας, η H&M είναι εδώ για εσάς, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των μελών με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές κι αποκλειστική πρόσβαση σε events που δεν πρέπει να χάσετε! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής H&M, του hm.com ή σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα σας βολεύει από τις 14 έως της 24 του Οκτώβρη και θα επωφεληθείτε με έκπτωση έως και 20 ευρώ! Plus: Η εγγραφή είναι φυσικά δωρεάν και δεν απαιτείται πλαστική κάρτα ή κάποιο κουπόνι για την αξιοποίηση των προνομίων ή την εξαργύρωση προσφορών από τα μέλη. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Not

unnamed-WdFAu.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα και πραγματικά διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα μέρη που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Φημίζεται για τα νησιά της, για τα πλούσια βουνά της, για το φαγητό, για τη φιλοξενία της. Δυστυχώς, όμως, συχνά οι καταστάσεις μας φέρνουν αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Η αναβλητικότητα, η ανευθυνότητα κι η αδιαφορία -ενδεχομένως- δυσκολεύουν τη ζωή μας και «μαυρίζουν» και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Και πως να μη γίνει αυτό, όταν για παράδειγμα μία απλή βροχή -έστω και δυνατή- είναι ικανή για να πλημμυρίσουν σχολεία και να αναγκαστούν οι μαθητές να βγουν από τις τάξεις ανεβαίνοντας σε... θρανία; Ή όταν ένα πούλμαν γεμάτο με εργαζόμενους "βυθίζεται" σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης; Μήπως λίγο όλο αυτό πρέπει να μας προβληματίσει;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

adele-schiaparelli1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Adele επέστρεψε και αποδεικνύει πως για ακόμη μια φορά ξεχωρίζει. Στην εποχή λοιπόν που το plus size γίνεται αποδεκτό αυτή επιστρέφει και δείχνει μια τελείως διαφορετική εικόνα του εαυτού της. Ένα πράγμα σαν να παίζει με το φακό και με τα media αποδεικνύοντας σε όλους πόσο βαρετοί είναι που ασχολούνται μαζί της. Πάντα για τους λάθος λόγους!

Not

1-fiteia-me-opio-mikon-i-ipnoforos-1.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Στο Αφγανιστάν συνεχίζουν τα πράγματα να είναι εκρηκτικά. Οι δολοφονικές επιθέσεις συνεχίζονται, οι άνθρωποι εξακολουθούν να στερούνται των δικαιωμάτων τους και όλα μοιάζουν να είναι στη θέση τους. Ή τουλάχιστον φαίνονται έτσι σε εμάς που ζούμε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Άραγε θα κάνει κανείς κάτι για να αλλάξει η κατάσταση;