fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

photo-12.jpg


Βαθμολογία: 9/10

Μία ακόμα έκθεση κάνει την εμφάνισή της και μου έχει κερδίσει το ενδιαφέρον. Αυτή φορά γίνεται από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά». Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 29 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2022. Πρόκειται για μία εμβληματική, αρχαιολογική έκθεση υπό την επιμέλεια του Διευθυντή του, Καθηγητή Νικολάου Χρ. Σταμπολίδη και του Επιμελητή Αρχαιοτήτων, Δρος Ιωάννη Δ. Φάππα. Γίνεται υπό τη γενναιόδωρη υποστήριξη της L’OréalΜέσα από μια σειρά 300 εμβληματικών αρχαιοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζονται οι διάφορες πτυχές της έννοιας του «Κάλλους» στην καθημερινή ζωή και τη φιλοσοφική σκέψη της αρχαίας Ελλάδας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική και μεγάλη σε έκταση έκθεση που θα καταλάβει όλους τους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.

Not

aristotelousthes.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Όλη αυτή η αναταραχή με τα σχόλια για τις αρχιτεκτονικές προτάσεις της ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους είναι μια τόσο αστεία επαναλαμβανόμενη ιστορία. Κάθε φορά που κάτι νέο προτείνεται στην πόλη, όλοι γίνονται ειδικοί και με την πρώτη ματιά έχουν κάτι καλύτερο να προτείνουν.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

cb5fd4bc70646ec6a74f8973d17603cd.jpg

Βαθμολογία: 8/10

Είχα ξεχάσει πόσο πολύ λατρεύω αυτήν την εποχή του χρόνου. Αυτό το μεταβατικό στάδιο που δεν είναι ούτε φθινόπωρο ούτε, όμως, καλοκαίρι. Μπορεί να διαρκεί λίγες εβδομάδες, αλλά η διαφορά στην ατμόσφαιρα γίνεται αισθητική και κάπως με συνεπαίρνει. Οι βόλτες έξω στον δρόμο είναι ακόμα ευχάριστες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθούμε τις παραλίες, τις οποίες όπου να 'ναι θα αφήσουμε πίσω μας, κάτω από ένα κλίμα που μας προετοιμάζει για το πραγματικό φθινόπωρο που βρίσκεται μπροστά μας.

Not

66580d29f24c340b4c844606cb917a98.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Άλλος ένας θάνατος στον δρόμο. Άλλη μια φορά που πρέπει να τονίσουμε τη σημασία του να προσέχουμε, ώστε να μη χάνουμε τον έλεγχο. Το λάθος γίνεται σε δευτερόλεπτα και ο πόνος διαρκεί για μια ολόκληρη ζωή. Είναι πραγματικά αμέτρητα τα ατυχήματα που πραγματοποιούνται καθημερινά, όπως και τα δυστυχήματα και δυστυχώς η κατάσταση δε δείχνει σημάδια τέλους.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

shutterstock-1120748177.jpg
Βαθμολογία: 9/10
Για πολλούς το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε αλλά για εμένα τώρα ξεκινάει. Τις τελευταίες χρονιές επιλέγω να κάνω τις διακοπές μου το Σεπτέμβριο. 
Οι ημέρες είναι πιο δροσερές και ο κόσμος λιγότερος γεγονός που βοηθάει να δούμε την πραγματική ομορφιά των νησιών. Οι Κυκλάδες αποτελούν τον αγαπημένο μου προορισμό. Φέτος θα επισκεφθώ τη Κίμωλο και πραγματικά δε βλέπω την ώρα. 

Not

239316846-538145987396015-7202085379698544683-n.jpg
Image source: @olgadeikou

Βαθμολογία: 2/10

Μπορούμε να πούμε ότι ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με μερικές δυσάρεστες ειδήσεις. Πολλές φορές αισθάνομαι σα να υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο στην ατμόσφαιρα και συμβαίνουν συνεχώς άσχημα πράγματα. Παρόλα αυτά προσπαθώ να βρίσκω το πιο θετικό στοιχείο ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Γι' αυτό λοιπόν επιλέγω να μην χάνω την ελπίδα μου και να πιστεύω στις καλύτερες ημέρες, στις «ημέρες του φωτός» που έρχονται...


Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

malliamaska1070.jpeg

Βαθμολογία: 8/10

Αφήνοντας πλέον πίσω μας το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στα μαλλιά μας, που η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Οι hair masks αποτελούν σύμμαχο, καθώς συμβάλλουν στην αναδόμηση της τρίχας και προσφέρουν ένα boost ενυδάτωσης στα μαλλιά. Ιδανικά, κλείστε άμεσα ένα ραντεβού στο κομμωτήριο, για μία εξειδικευμένη θεραπεία ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει! Φυσικά, είναι σημαντικό να περιορίσετε το styling αυτό το διάστημα και να μείνετε μακριά για λίγο από τα εργαλεία θερμότητας και σύντομα, θα παρατηρήσετε σημαντική αλλαγή στην ποιότητα και την εικόνα των μαλλιών σας.

Νοt

mikis-theodorakis-1983.jpeg
Βαθμολογία: 0/10
Η Ελλάδα θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και καλλιτέχνη από το πρωί της Πέμπτης. Η είδηση του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη έκανε το γύρο όλου του κόσμου κι ακόμη και τα κορυφαία sites, φιλοξένησαν εντυπωσιακά αφιερώματα για έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία, έδωσε σημαντικές μάχες κι άφησε τη δική του κληρονομιά, χαρίζοντας στην Ελλάδα τραγούδια και δημιουργίες που έχουν μείνει στην ιστορία κι άπαντες -είτε συμφωνούσαν, είτε διαφωνούσαν μαζί του σε πολλά ζητήματα- υποκλίνονται στο μεγαλείο του.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

shutterstock-1363683965.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Η δύναμη του μυαλού είναι το πιο hot της εβδομάδας που πέρασε για εμένα. Δημιουργώντας χώρο για να πραγματοποιηθούν όλα όσα πιστεύουμε και κάνοντας οραματισμούς για αυτά που θέλουμε τελικά τα πράγματα έρχονται κάπως μαγικά στη ζωή μας. Ήταν μια εβδομάδα που το συνειδητοποίησα περισσότερο από τις υπόλοιπες και πιστεύω ότι αξίζει να το μοιραστώ. Τα πράγματα είναι απλά. Μολύβι, χαρτί, σκέψεις και όλα όσα θέλετε να πραγματοποιήσετε κάντε τα εικόνα στο μυαλό και στο χαρτί σας. Απευθείας δοκιμάστε να νιώσετε πως ήδη έχετε όλα όσα ονειρεύεστε. Το σύμπαν έχει ένα μαγικό τρόπο να σας οδηγεί νομοτελειακά εκεί.

Not  

shutterstock-451321816.jpg
Βαθμολογία: 5/10

Στην Ελλάδα γίνονται αλλαγές που έξω από τα σύνορα υπάρχουν χρόνια και εμείς ακόμη διαμαρτυρόμαστε. Κάποια από αυτές; Φυσικά η εισαγωγή στα πανεπιστήμια και ο τεράστιος (;) αναφερόμενος αριθμός υποψήφιων φοιτητών που έμειναν εκτός σχολών. Μήπως ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε αν πραγματικά όλοι πρέπει να σπουδάζουν ή αν αυτό το σύστημα αποτελούσε μια ακόμη παθογένεια της κοινωνίας μας; Οι άνθρωποι είναι αποδεκτοί και χωρίς επίσημα χαρτιά που για κάποιους πιστοποιούν μια ανύπαρκτη αξία.