fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

aokt891626957711.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου και με μάγεψε. Ο λόγος για το Νοmas magazine που αυτήν τη φορά έχει αφιέρωμα στο αγαπημένο μου νησί, την Πάτμο. Η υπογραφή της Λίνας Στεφάνου και του Γιάννη Μπουρνιά. Η Πάτμος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο νησί στην Ελλάδα γιατί παρά τη φυσική του ομορφιά, διατηρεί επίσης μια αυθεντικότητα και μια σχεδόν μυστικιστική ενέργεια που σαγηνεύει τους επισκέπτες της. Στο Nomas βρήκα ιστορίες Ελλήνων που γεννήθηκαν εκεί και ξένων που ερωτεύτηκαν το νησί και το επέλεξαν ως το σπίτι τους.Ιστορίες για την αρχιτεκτονική, αλλά και ιστορίες γύρω από ένα τραπέζι φαγητού όπως και μοναδικές φωτογραφίες της Sabina Sarnitz Ifigeneia Filopoulou Rene Habermacher Ιωάννης Νικολάου Δημοσθένης Γρίβας Αλέξης Βασιλικός και Γιάννης Μπουρνιάς που αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες.

Not

b78a779f8cdc908129e00eb97690e533.jpg
Βαθμολογία: 3/10

H ακατάσχετη και χωρις λόγο και ουσία φλυαρία. Είναι κάτι που πραγματικά δεν αντέχω!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

spencer-M6Cog.jpeg

Βαθμολογία: 9/10


Αυτήν την εβδομάδα, στη δημοσιότητα δόθηκαν το poster και το mini teaser της ταινίας "Spencer", η οποία θέτει στο επίκεντρο την πολυτάραχη ζωή της Lady Di και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου. Ως άλλη πριγκίπισσα Diana, η Kristen Stewart είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ομοιότητα της ηθοποιού με τη γυναίκα-icon που ακόμα και σήμερα απασχολεί τις media πλατφόρμες.

Not

shutterstock-531480304-k9RRo.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Η πόλη έχει αρχίσει να γίνεται ασφυκτικά γεμάτη, μιας και οι περισσότεροι επιστρέφουν αυτήν την περίοδο από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ήδη μου έχει λείψει η ηρεμία που επικρατούσε τον υπόλοιπο μήνα, καθώς θεωρώ πως η Θεσσαλονίκη -όπως και κάθε άλλη πόλη- είναι πανέμορφη χωρίς τη βαβούρα και την πολυκοσμία.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

240804309-1552422681756311-4695254671743876501-n.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Γάλλος σχεδιαστής Simone Porte Jacquemus παρουσίασε την καμπάνια του για τη συλλογή "La Montagne" μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρωταγωνίστρια της καμπάνια σας δεν ήταν άλλη από τη Kendall Jener, η οποία είχε περπατήσει και στο show για την παρουσίαση της συγκεκριμένης κολεξιόν πριν από περίπου ένα μήνα. Για ακόμα μία φορά το αποτέλεσμα ήταν φοβερό και ο fashion designer μας απέδειξε τον λόγο που βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μας. 

Not

284fa4d66ea69ddc17a76d784cbb3f25-1.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Εδώ και μερικές ημέρες δεν είναι λίγοι αυτοί που συζητούν για το τέλος του καλοκαιριού. Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποχαιρετήσουμε την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου. Άλλωστε είναι αρκετοί εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους τον Σεπτέμβριο. Διατηρήστε για λίγο ακόμα αυτήν την αίσθηση ανεμελιάς και χαλαρότητας στην καρδιά σας. Μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

image0-7LRvc.jpeg
Βαθμολογία: 9/10

Ελληνικό καλοκαίρι… Ήλιος, θάλασσα, δροσερά cocktails και καλή παρέα. Αυτή την περίοδο η χώρα μας έχει την τιμητική της κι αποτελεί πόλο έλξης για κόσμο από κάθε μέρα του πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, όλο και περισσότεροι επιλέγουν τον Σεπτέμβρη για τις διακοπές τους, καθώς έχουν έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν τον προορισμό που έχουν επιλέξει, μένοντας μακριά από την πολυκοσμία. Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, η Ελλάδα έχει φορέσει τα καλά της κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε όλες τις ομορφιές της!

Νοt
image2.jpeg
Βαθμολογία: 0/10

Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες από τις φωτιές. Άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, δεκάδες ζωές κινδύνευσαν κι όμως για μια ακόμη φορά, φαίνεται πως μερικοί δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν μερικά πράγματα. Κάνοντας μια βόλτα σε σημεία όπου υπάρχει πλούσια βλάστηση, θα συναντήσει κανείς μια σειρά από σκουπίδια (πολλών διαφορετικών ειδών), τα οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι μας πως αν δεν επιχειρήσουμε εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε μερικά πράγματα, τότε όλα θα παραμείνουν ίδια κι ενδεχομένως θα βιώσουμε ακόμη πιο δύσκολες και σκληρές καταστάσεις στο κοντινό μέλλον…

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

mpakoxristos-metalio-1-VVcb3.jpg
Βαθμολογία: 10/10
Τι πιο ευχάριστο από μια εβδομάδα που άρχισε με τόσες διακρίσεις για τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες. Οι άνθρωποι αυτοί που πέτυχαν να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου, ακόμη και αν δεν θέλουν, μας αποδεικνύουν πως η δύναμη και η επιμονή οφείλουν να είναι στοιχεία που κρατάμε πάντα μέσα μας. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Και αυτό ίσως να είναι το σημαντικότερο μήνυμα που έχουν να χαρίσουν. Οι πρωτιές έρχονται και φεύγουν αλλά η καρδία παραμένει πάντα ίδια.

Not

kabul1.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Οι ακραίοι τζιχαντιστές είναι ξανά εδώ. Σαν ένα κακό παραμύθι που επανέρχεται για να πάρει την εκδίκηση του. Στην τόσο ταλαιπωρημένη Καμπούλ, ακόμη 60 άτομα σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις στις πύλες του αεροδρομίου, κατά την ώρα που γίνονταν επιχειρήσεις εκκενώσεων. Λες και όλοι ζούμε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν και λες και όλες αυτές οι ειδήσεις που ακούμε τόσα χρόνια για αυτές τις περιοχές θεωρούνται πλέον δεδομένες. Πόσο παράλογο.