fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

missoni-home-magic-garden-bellesdemeures.jpeg


Βαθμολογία: 10/10

Kαι μόνο η εικόνα με ταξίδεψε. Η συλλογή Missoni Home (M&M house) περιλαμβάνει κάποια υπέροχα daybeds ντυμένα με τα περίφημα υφάσματα και τα iconic prints του fashion brand που πραγματικά συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό καλοακαιρινής χαλάρωσης. Best is yet to come άρα, ειδικά αν συνδυάζεται και η θέα της φωτογραφίας. 

Not

d2b8d62e6f506fedb542f9e5784ca023.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Σε όσους κυκλοφορούν χωρίς μάσκα στο δρόμο. Το ξέρω ότι κουραστήκαμε κι αυτό ισχύει για όλους αλλά κρίμα είναι να κινδυνεύσουν κάποιοι από τη δική μας αμέλεια.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

dji-0625.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Το Spetses Mini Marathon, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας και ορόσημο για την τοπική κοινότητα των Σπετσών, γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του. Πραγματικά πρόκειται για μία δεκαετία που γέμισαν όμορφες στιγμές και συγκινήσεις όχι μόνο για όλους αυτούς που συμμετείχαν αλλά και για εκείνους που τον παρακολούθησαν. Με φόντο τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και με συνείδηση του σημασιολογικού βάρους που φέρει για τις Σπέτσες αυτή η επέτειος, το Spetses Mini Marathon θα έχει την ευκαιρία να πλαισιώσει τις εκδηλώσεις και να γιορτάσει με μια λαμπαδηδρομία 200 χιλιομέτρων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη συνεργασία των επιτροπών «Σπέτσες 2021» και «Ελλάδα 2021», στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού καθώς και άνθρωποι που έχουν τιμήσει με τη συμμετοχή τους προηγούμενες διοργανώσεις του Spetses Mini Marathon. Αυτή η μοναδική εκδήλωση που μας υπενθυμίζει για ακόμα μία φορά, τα υπέροχα πράγματα και δρώμενα που μπορούμε να κάνουμε όταν έχουμε ένα κοινό σκοπό θα λάβει χώρα στις 4 Ιουνίου 2021 με αφετηρία την Αθήνα και τελικό προορισμό τις Σπέτσες. Οι συμμετέχοντες θα κρατούν τη σημαία των Σπετσών και ένα κλαδί ελιάς, ενώ μετά το τέλος της διαδρομής, θα γίνει συμβολική δενδροφύτευση ενός δενδρυλλίου ελιάς. Περιμένουμε με ανυπομονησία ακόμα μία δράση που θα μας κάνει περήφανους. 

Not

ea7bca8d511acbe5ab6f1cd522285872.jpeg

Βαθμολογία: 6/10

Παρόλο που η άνοιξη είναι μία από τις ωραιότερες εποχές στον κόσμο της μόδας και στην καθημερινότητά μας είναι λίγο αμήχανη. Είναι αυτή η στιγμή που μπορούμε να δούμε τα πάντα από γούνες μέχρι σορτσάκια και πέδιλα. Καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε και να προσπαθούμε να συμβαδίσουμε με την εποχή. Μπορεί να έχουμε κουραστεί από τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα μας αλλά έχουμε ακόμα επίσημα 2 μήνες μέχρι την έναρξη του καλοκαιριού. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

pfizer.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Για τι άλλο θα μπορούσα να μιλάω, αν όχι, για εμβόλια; Μάλλον για τίποτα. Η κυβέρνηση θέλει απεγνωσμένα να εμβολιάσει και εγώ είμαι "μαζί της". Από τι στιγμή, λοιπόν, που ο πατέρας μου μπήκε και επίσημα στη σειρά, η ενημερώσεις στο email έρχονται καθημερινά για να μας θυμίσουν πως μπορούμε να κάνουμε τον covid-19 παρελθόν. Κάποιος μπορεί να το έβρισκε ενοχλητικό. Η αλήθεια είναι πως για εμένα, κάθε φορά που χτυπάει το email, είναι σαν ένα κρυφό μήνυμα για επιστροφή στην κανονικότητα. Τη δική μας, εκείνη που μας έλειψε. Με τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα διστακτικά πρώτα κοκτέιλ του καλοκαιριού. Εσείς συνεχίστε να μας στέλνετε μηνύματα και εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι.

Not

couple.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Πήγα να γράψω κάποιες εξετάσεις σε ένα γιατρό-φίλο των γονιών μου. Μετά τις συζητήσεις για τα πτυχία, τις πρακτικές και δουλειές και λίγο πριν φύγω μου είπε χαρακτηριστικά μια φράση που συνοψίζει την κοινωνία του σήμερα: "Να αγαπάς τον εαυτό σου και να προσέχεις τους άντρες στις μέρες μας. Δεν είναι σωστοί.". Έγνεψα, χαμογέλασα και φεύγοντας σκέφτηκα πως ακόμη βρισκόμαστε εκεί. Σε μια καμπή της ιστορίας του κόσμου που οι άντρες του εχθές κατηγορούν αυτούς τους σήμερα. Ίσως γιατί πεθαίνει η τοξική αρρενωπότητα ή μήπως γιατί αυτοί δεν έμαθαν πως να κάνουν fit in στον κόσμο των γυναικών τους;