fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

f586ff86-41a3-46fc-8bc9-990879ddb32a.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμη και η υπερβολή αρχίζει και μας αρέσει. Σε ένα 70’s σκηνικό ο οίκος Gucci πανηγυρίζει την αγάπη με τον δικό του μοναδικό τρόπο με μια σειρά από αξεσουάρ που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Ο έρωτας στα χρόνια της πανδημιας ας είναι όσο γίνεται πιο εμφανής και αναγνωρίσιμος!

Not

ded4b193-2351-4ca3-a2dc-9b231bcca746.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Στην έλλειψη ευθύνης από κάποιους που αδιαφορούν στη χρήση μάσκας στο δρόμο. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο είναι ανεπίτρεπτο να συζητάμε τα αυτονόητα και με τον τρόπο μας να δημιουργούμε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-4563.jpeg
Image source: @yperoxes.gynaikes
Βαθμολογία: 10/10


Διανύουμε την περίοδο των αποκαλύψεων και των καταγγελιών και αδιαμφισβήτητα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπάσει κανείς τη σιωπή του. Η μία αλήθεια διαδέχεται την άλλη και όλοι ελπίζουμε πως παρόμοια περιστατικά θα ανήκουν μια για πάντα στο παρελθόν. Ένας αριθμός-σωτηρία, ο 15900 και το αντίστοιχο site, αποτελούν μια στάλα αισιοδοξίας κι ελπίδας πως κάθε γυναίκα που βιώνει παρόμοια περιστατικά θα βρει το κουράγιο να τα καταγγείλει, ανακτώντας έτσι την ευημερία της και παίρνοντας και πάλι τη ζωή στα χέρια της!

Not
img-4659.jpg
Βαθμολογία: 5/10

Η νέα σειρά “Firefly Lane” που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Netflix, είναι αυτή που παρακολουθώ εδώ και μερικά 24ωρα. Παρά το ρεαλιστικό κι ενδιαφέρον της inside story -δύο φίλες, η μία δίπλα στο πλευρό της άλλης, βρίσκουν τον τρόπο για να διατηρούν ακλόνητη τη σχέση τους από νηπιακή ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους, χωρίς από τις εξωτερικές συνθήκες και τα εμπόδια που εμφανίζει η ζωή-, η ροή των επεισοδίων δεν έχει καταφέρει να με «κρατήσει» με δυνατό το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια σειρά που εύκολα μπορεί να δει κανείς, ακόμα και με παρέα.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

de34e0e8-6a76-4290-95ba-ed2c9bf859d5.jpeg

Βαθμολογία: 8/10

To “Lupin” είναι μία από τις τελευταίες προσθήκες της διαδικτυακής πλατφόρμας του Netflix, το οποίο έχει ενθουσιάσει το κοινό. Ο πρωταγωνιστής Omar Sy και η γλυκιά του φυσιογνωμία είναι γνώριμα σε πολλούς από εμάς από τη καταπληκτική ταινία «Άθικτοι». Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από ένα περιδέραιο. Ένα σπάνιο και πανάκριβο κόσμημα που είχε στην κατοχή της η Μαρία Αντουανέτα και στη συνέχεια η Ιωσηφίνα του Ναπολέοντα, φθάνοντας μέχρι το σήμερα. Αυτό το περιδέραιο «κάνει» φτερά από δημοπρασία στο Λούβρο με ένα απίστευτο κόλπο. Πίσω απ’ αυτό κι από πολλά άλλα που συμβαίνουν στην πορεία κρύβεται ο σύγχρονος Arsène Lupin, ο «κλέφτης-τζέντλεμαν» που είναι «βασιλιάς» τον μεταμφιέσεων. Μία ευχάριστη σειρά με όμορφα πλάνα και διαφορετική ιστορία, κατάλληλη για τις ώρες που βρίσκεστε σπίτι σας και θέλετε να χαλαρώσετε. 

Not

17cc9c94-b4e4-4ed0-80a7-d5dce7419469.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Μπορεί να διανύουμε τις Αλκυονίδες μέρες αλλά η φετινή χειμερινή περίοδος και οι γενικότερες υψηλές θερμοκρασίες γέννησε ερωτήματα και ανησυχίες. Όσο κι αν αγαπάμε το καλοκαίρι, δεν είναι φυσιολογικό ο χειμώνας να διαρκεί μόνο δέκα μέρες. Ελπίζω το σκηνικό να αλλάξει σύντομα, αλλιώς η κλιματική αλλαγή έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικά επίπεδα. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

hot-not-glowgr.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Οι διάσημες «βιτρίνες»του Άμστερνταμ στο Red light District μεταφέρονται εκτός κέντρου. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης κατατέθηκε και το θέμα είναι το πότε θα μπορέσει να εφαρμοστεί. Αυτή η κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα θεμιτή καθώς, παρότι ο κόσμος έχει συνδέσει την πόλη των καναλιών με αυτό το τουρ, σε εποχές που οι συνήθειες και οι προθέσεις αλλάζουν και είναι σημαντικό και οι θεσμοί να ακολουθούν. Γιατί, άλλωστε να θεωρείται ένα επάγγελμα πόλος έλξης;

Not

filippidi.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Έχω ξαναπεί πως τα hot μου είναι πάντα 10 και τα not 0 και αυτή την εβδομάδα λοιπόν, όπου με τις εξελίξεις που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, υπάρχουν μερικοί που προσπαθούν να προηγηθούν των εξελίξεων. Χωρίς σχόλια και υπεκφυγές πολλές φορές ο καθένας διαλέγει το δικό του δρόμο ο οποίος ίσως και να σημαίνει κάποια πράγματα ίσως και να αποτελεί απλή υπεράσπιση. Ο καιρός θα δείξει και οι συνθήκες θα καθορίσουν τη συνέχεια.