fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

efb9a285-be43-4abc-846e-4c01e93d833c.webp

Βαθμολογία: 9/10

Kαι μια και το lockdown μας έχει εξαναγκάσει σε ατέλειωτες ώρες εγκλεισμού οι ταινίες και οι σειρές είναι μια παρηγοριά. Αρκεί να μην υπάρξει εθισμός. Το Big Little Lies είναι μία από τις πιο αξιόλογες σειρές που διαπραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις με πολύ ενδιαφέρον και μοντέρνο τρόπο. Plus, το casting της σειράς είναι καταπληκτικό. 

Not

88232331-b7b8-4364-bb60-75e83db5ec4f.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Tα λαμπερά, φωτισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στέκουν πίσω από απαγορευτικές κορδέλες μου προκαλούν αβάσταχτη θλίψη.
Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό το κακόγουστο αστείο που ζούμε και να ξαναβιώσουμε όχι μόνο τη γιορτινή περίοδο αλλά και ολόκληρη τη ζωή μας όπως παλιά. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-3910.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο καλλιτέχνης Aiiroh με την συμβολή της GalleryKapopoulos FINE arts δημιουργούν για την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis ένα μοναδικόεικαστικό γεγονός, στο οποίο θα διατεθούν διαδικτυακά, 105 μεταξοτυπίες του έργου «ΗΟPE» προκειμένου να υποστηριχτεί ο κοινωφελής σκοπός της οργάνωσης. H HOPEgenesis δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 350 απομακρυσμένες περιοχές, 317 τοπικές κοινότητες στις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Άρτας, Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Θεσπρωτίας και 40 νησιά του Αιγαίου και Ιονίου πελάγους. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, με τη συνέργεια αυτή, στόχος είναι να ενισχυθεί αυτό το σημαντικό έργο, και καθώς επί του παρόντος, είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αγοραπωλησίες με τον παραδοσιακό τρόπο, η συμμετοχή του καθενός ξεχωριστά με όποιο τρόπο μπορεί, θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Not

img-3909.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Το “Young Wallander” είναι άλλη μια σειρά του Netflix που παρακολούθησα αυτές τις ημέρες του lockdown, χωρίς ωστόσο να μου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το inside story έχει να κάνει με έναν αυτόπτη μάρτυρα σε μια παράξενη δολοφονία, τη στιγμή που ένας νεαρός αστυνομικός αναλαμβάνει την έρευνα της υπόθεσης. Εξετάζεται η ιστορία του πώς ξεκίνησε ο διάσημος ήρωας-ντετέκτιβ, Kurt Wallander, με τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, παρόλα αυτά, να έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις σε πολλούς. Πρωταγωνιστούν: Adam Palsson, Leanne Best, Richard Dillane κ. ά.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

89180c62-5004-4385-8b0a-20d3ded7e848.png

Βαθμολογία: 10/10

Ο όμιλος DiL Fashion Group δεσμεύεται, σήμερα περισσότερο από ποτέ, να δημιουργεί πολύτιμες στιγμές και συναισθήματα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.
Συνεχίζει να είναι δίπλα μας για να μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από τη νέα υπηρεσία Call to Shop, όπου μπορούμε να πραγματοποιούμε τις τηλεφωνικές μας παραγγελίες εύκολα και γρήγορα στο 2103388310.
Ανακαλύψτε τις δημιουργίες των αγαπημένων σας Brands και επισκεφθείτε το www.dilfashiongroup.com για περισσότερη έμπνευση μέσα από μοναδικές προτάσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας, γιορτάζοντας την κάθε σας στιγμή!

Not

05086a8b-0d5a-4def-b139-c32e263195d5.jpeg

Βαθμολογία: 4/10

Τα Χριστούγεννα αποτελούσαν μέχρι φέτος μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποία πραγματοποιούνταν πολλά πάρτι ενώ οι έξοδοι με φίλους έστω και για ένα ποτήρι κρασί μετά τη δουλειά ήταν καθημερινή υπόθεση. Παρόλα αυτά, φέτος θα πρέπει να προσαρμόσουμε τις ανάγκες μας στα νέα δεδομένα, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι και η τελευταία γιορτινή περίοδος που θα το κάνουμε. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

10-best-nyc-christmas-instagram-spots-christmas-in-new-york-dana-berez-blogger-lotte-3-1440x2160.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Διάβασα κάπου πως είναι δύσκολο κανείς να πει πως είναι ευτυχισμένος. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση και σε κάθε συγκρία αλλά ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε αυτό φαίνεται να αποτελεί έναν απαράβατο κανόνα. Η αλήθεια είναι πως με πλήρη αντικειμενικότητα, οι επιπτώσεις -υγειονομικές και οικονομικές- του lockdown είναι ανυπολόγιστες αλλά η ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως δεν έχουν κλειστεί όλοι στη σφαίρα της κατάθλιψης. Υπάρχουν και άνθρωποι που απολαμβάνουν τις μέρες τους, δημιουργούν νέες συνήθειες και βιώνουν μια διαφορετική μορφή του εαυτού τους, πιο εξελιγμένη και απόλυτα εναρμονισμένη με την ησυχία των ημερών. Για να είμαι politically correct θα πρέπει να πω πως αυτοί δεν έχουν πληγεί από την πανδημία αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν οφείλουμε να τους ακούσουμε και να παραδειγματιστούμε από αυτούς. 

Not

07a6e00025ee6c9e47b8b67cb40b3241.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Έχω μια κακή συνήθεια που δεν είναι άλλη από το να διαβάζω σχόλια κάτω από post στο facebook. Αυτή η συνήθεια μου στοιχίζει την ηρεμία της ημέρας μου και οφείλω άμεσα να προσπαθήσω να την κόψω ή να διαγράψω την αγαπημένη μου πλατφόρμα από το κινητό. Ο κριτές των κοινωνικών δικτύων βιώνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους καθώς βρίσκουν σε κάθε φράση μια αφορμή για να παρερμηνεύσουν γεγονότα. Θα σας παρακαλούσα να μη γίνετε σαν αυτούς γιατί πρώτα από όλα κάνετε κακό στον ίδιο σας τον εαυτό.