fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

hot.jpg

Είναι γεγονός: τα καλσόν έχουν επιστρέψει στο επίκεντρο της μόδας! Λάτρεψα τα νέα καλσόν της Calzedonia που είναι όλα μοναδικά κομμάτια, συλλεκτικά. Όπως όλα τα αξεσουάρ, έτσι και τα καλσόν είναι ένα απαραίτητο item που καθορίζει και ολοκληρώνει το στυλ. Γι αυτό η επιλογή του πρέπει να γίνετια με ιδιάιτερη προσοχή. Όταν αποφασίσετε να προσθέσετε ένα τέτοιο κομμάτι στην εμφάνιση σας η δημιουργία ολόκληρου του συνόλου πρέπειε να γίνεται με βασικό γνώμονα το καλσόν και να "χτίσετε" πάνω του. Αυτό δημιουργεί έναν πραγματικό διάλογο μεταξύ του καλσόν και των ρούχων που το συνοδεύουν. Εκκεντρική, ελκυστική και δημιουργική, η FW2020 συλλογή της Calzedonia χαρακτηρίζεται από δυνατές και αυθεντικές τάσεις που δίνουν ζωή στα πιο αληθινά stylish key items. Plus, αυτό το iconic αξεσουάρ θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας για ένα αληθινά urban ντύσιμο με εντυπωσιακά streetwear looks.

Βαθμολογία: 10/10

Not 

16d9fbb8-4616-4fd0-bdcd-08f26a8c8d96.jpeg

H νέα online πραγματικότητα στην εργασία και στη μόρφωση λειτουργεί ανατρεπτικά στην κοινωνικότητα και τη φυσιολογικότητα που τουλάχιστον η δική μου γενιά έχει συνηθίσει. Είναι μια λύση στους καιρούς που ζούμε αλλά θεωρώ πως με τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.

Βαθμολογία: 1/10

Κωνσταντίνος Τανιάς 

Hot

a4e72fad-a99a-4baa-a144-a20f88b94cc6.jpeg

Τα Β27 είναι τα ολοκαίνουρια sneakers που λάνσαρε ο οίκος Dior και πρόκειται να γίνουν το it item για τις πιο αισιόδοξες ημέρες που έρχονται! Ο Kim Jones σχεδίασε το μοντέλο αυτό έτσι ώστε να θυμίζει αρκετά το Air Jordan 1 High OG Dior, ενώ το κυρίαρχο υλικό κατασκευής του είναι το δέρμα με το εμβληματικό logo του οίκου να τοποθετείτε στο πλάι της σόλας και στο κάτω μέρος αυτής. Ανακαλύψτε τα εδώ.

Βαθμολογία: 10/10

Not

e0e32c67-9b5d-4bec-875d-fb7475bb9c4a.jpeg


Η τρέχουσα επικαιρότητα έχει τον τρόπο να μας αφήνει όλους με την απορία για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και πόσο μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στη ζωή μας από εδώ και πέρα. Μια σειρά από συνεχείς ατυχίες και ασταμάτητες δυσκολίες, μας κάνει να μένουμε με τη σκέψη πως οι καιροί που διανύουμε αναγκάζουν όλους μας να στεκόμαστε δυνατοί απέναντι σε καθετί διαφορετικό και ολοένα απαιτητικότερο. Ας διατηρήσουμε έντονη την ελπίδα πως όλα θα γίνουν όπως παλιά -ίσως και καλύτερα. Ας αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση σαν μια δοκιμασία την οποία καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας με σκοπό να επιβιώσουμε και να βγούμε νικητές!

Βαθμολογία: 1/10

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου 

Hot 
c2ae6068-6e25-41f3-a9ef-4f3cce62d254.jpeg
Αν αναζητάτε κομμάτια σε western ή hiker στυλ, με αγκράφα, φερμουάρ ή κορδόνια, για το γραφείο ή τη βόλτα, οι προτάσεις σε μποτάκια από τα Marks & Spencer είναι πολλές και συνδυάζονται με αγαπημένα autumn M&S κομμάτια, όπως το Belted Coat, το Cabe Knit Cardigan και το Cricket Sweater, αλλά και επιλογές από midi φορέματα, denim jeans ή φούστες.

Η μεταβατική αυτή περίοδος προς τον χειμώνα απαιτεί «έξυπνες» λύσεις στην υπόδηση που… εγγυώνται στιλ, άνεση και ταιριάζουν με την εποχή.

Ανακαλύψτε την Autumn/Winter ‘20 συλλογή σε μπότες και μποτάκια στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr.

Βαθμολογία: 10/10

Not 

9e5dde4b-7323-430f-8401-0b066da28de4.jpeg

Η ερώτηση που σκέφτομαι συνέχεια τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση του δεύτερου καθολικού lockdown της χώρας, είναι πόσο έχει επηρεαστεί η κοινωνικότητα των ανθρώπων. Η αποφυγή του συνωστισμού, η τήρηση των αποστάσεων, η απαγόρευση οποιασδήποτε ανθρώπινης επαφής μας έχουν αποξενώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να αγκαλιάσουν αγαπημένα τους πρόσωπα για μήνες. Πόσο εύκολα θα αποβάλουμε αυτό το φόβο και θα αποκτήσουμε και πάλι εμπιστοσύνη στους γύρω μας όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά; Λένε ότι ο άνθρωπος ξεχνάει και προσαρμόζεται εύκολα. Μακάρι όλα αυτά να ισχύουν και να ξεπεράσουμε εύκολα όλα τα εμπόδια.

Βαθμολογία: 1/10

Αναστασία Πολίτογλου 

Hot

9fb9a3b2-f61c-4e50-9391-b16216997a6e.jpeg

Σε πιο ελαφριά νέα, η συνταγή για tartare στο σπίτι από τον Γιάννη Λουκάκο είναι το απόλυτο must που θα δοκιμάσετε τις ημέρες του lockdown. Αφήστε κάτω τις σειρές και μπείτε στην κουζίνα για να εξερευνήσετε πως τελικά μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και τα πιο εξεζητημένα πιάτα από την άνεση του σπιτιού σας. Είτε σας αρέσει το ωμό κρέας, είτε η αγαπημένη σας συνταγή έχει την υπογραφή κάποιου vegan wellness guru.

Βαθμολογία: 10/10

Not

ff92c830-60a4-4fb4-b238-b178e371b1e1.jpeg

Mία συγκυρία που είχαμε ξεχάσει με τις συνθήκες του lockdown είναι οι εξτρεμιστικές επιθέσεις. Παρόλα αυτά, με τη στάση της Γαλλίας να οδηγεί τον ισλαμισμό σε ένα εξευρωπαϊσμένο διέξοδο και με τους λοιπούς ηγέτες να χαιρετίζουν κάθε τέτοια προσπάθεια ελευθερίας του λόγου, παρατηρείται εδώ και δύο εβδομάδες ένα νέο κύμα αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων από ανθρώπους που δεν μοιάζουν σε τίποτα με αυτό που ονομάζεται πολιτισμένη δύση. Η δημοκρατία σείεται στην Αμερική, η δημοκρατία είναι ανύπαρκτη στην Ανατολή και όπως φαίνεται αποτελεί -πλέον- αντικείμενο επιβεβλημένης αμφισβήτησης και στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι η λύση αλλά πλέον η ροπή προς το φόβο έχει αρχίσει και γίνεται ασύμμετρη απειλή. Βιέννη είμαστε μαζί σου. Καληνύχτα ελευθερία(;).

Βαθμολογία: 1/10