fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR εκμυστηρεύονται τις ευχές & τους στόχους τους για το νέο έτος
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR εκμυστηρεύονται τις ευχές & τους στόχους τους για το νέο έτος

Αντλήστε έμπνευση και γυρίστε σελίδα στο 2023


Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της μια ανάγκη για αναθεώρηση αλλά και δημιουργία νέων στόχων. Οι συντάκτες του GLOW.GR κατέγραψαν τους δικούς τους για το 2023, και ελπίζουν κάθε μικρή σκέψη τους να σας δώσει έμπνευση. 

Ας γυρίσουμε μαζί σελίδα στο νέο έτος! 

Σταυρούλα Κλειδαριά 

amy-shamblen-ljt-3nufng4-unsplash.jpg

Μιας και η καινούρια χρονιά σύντομα ανατέλλει, οι προσδοκίες και οι επιθυμίες μεγενθύνονται κι οι αποφάσεις αποκτούν άλλη βαρύτητα. Θεωρώ πως όσο σημαντικά και βαρύγδουπα φαντάζουν όσα λέγονται αυτές τις ημέρες, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από το να είμαστε ο καθένας μας καλά με το είναι του. Ας κοιτάξουμε μέσα μας, ας ψάξουμε καλά τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να είμαστε, ας απελευθερωθούμε επιτέλους από τα πρέπει και τα θέλω των άλλων κι ας ζήσουμε τη δική μας ζωή όπως ακριβώς ποθεί η ψυχή μας. Δεν γνωρίζω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, ξέρω καλά πως αξίζει τον κόπο. Να ζήσουμε όπως μας αξίζει, χωρίς εκπτώσεις στην αλήθεια μας. Εύχομαι καθένας μας να αντικρίσει τον εαυτό του εκεί που ονειρεύτηκε και να έχει δίπλα του όσους αληθινά τον αγαπούν!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

toasting-for-new-year-2021.jpg

Οι στόχοι της νέας χρονιάς... Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η φράση. Με άγχωνε. Είναι σαν να πρέπει να κάνω κάτι οπωσδήποτε και όσο μεγαλώνω έχω αποφασίσει ότι τα πρέπει δεν χωράνε στη ζωή μου. Με περιορίζουν... Αυτό που πραγματικά θέλω - και θέτω ως στόχο - για τη χρόνια που έρχεται είναι να είμαστε όλοι μαζί. Να μην λείψει κανένας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ευχή για το 2023. Τώρα, όσον αφορά τον στόχο μου, αυτός είναι να εξελιχθώ σε όλους τους τομείς. Προσωπικά και επαγγελματικά. Να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να καταφέρω όσα περισσότερα μπορώ. Το ίδιο ελπίζω και για εσάς. Καλή χρονιά!

Αναστασία Πολίτογλου 

tim-mossholder-rfdwxvsvfow-unsplash.jpg

Οι νέες αρχές, οι Δευτέρες και η Παραμονή πρωτοχρονιάς ήταν, είναι και θα είναι το πιο λυτρωτικό μου κομμάτι. Αυτό που μου δίνει τη δύναμη να ξεκινήσω, να πω "ναι" σε όλα όσα χρειάζομαι. Για τη χρονιά που έρχεται, λοιπόν, αποφάσισα πως θα ξεκινήσω να αναγνωρίζω την αξία μου. Όλοι κάνουμε σεμινάρια, θεραπείες, συζητήσεις επί συζητήσεων και ποτέ δεν καταλήγουμε στο κέντρο του κύκλου, στο κέντρο του προβλήματος γιατί μας εξυπηρετεί απόλυτα η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μας εξυπηρετεί να είμαστε ελλειματικοί, προβληματικοί, με ατέλειες και να παραπονιόμαστε για όλα αυτά. Μας εξυπηρετεί και το 2023 έχω ως στόχο να δω σε ποιο δικό μου κομμάτι ακουμπάνε, τα δικά μου, και μετά να τα ξεριζώσω. Άλλωστε, λένε πως όταν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις απλώς κάνε το πρώτο βήμα αλλιώς για πάντα θα μείνεις σε μια ενδιάμεση πραγματικότητα. Καλή χρονιά.

Αγάπη Γαβριηλίδου 

ian-schneider-paykyb-8er8-unsplash.jpg

Μία ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία χρονιά με αρκετές δυσκολίες μπορώ να πω, αλλά και στιγμές φωτεινές. Προσωπικά, δεν είμαι άνθρωπος των μεγάλων στόχων, ωστόσο, αυτό που θέλω, περιμένω, εύχομαι κι ελπίζω για το 2023, είναι μία καθημερινότητα γεμάτη με αγάπη και χαμόγελα. Είναι περισσότερες στιγμές ευτυχίας, περισσότερη ευγνωμοσύνη και σίγουρα, μεγαλύτερη θετική ενέργεια. Αυτός είναι ο δικός μου, προσωπικός στόχος και σκοπεύω να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ για μία χρονιά γεμάτη φως και αγάπη! Όποιος κι αν είναι ο δικός σας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρετε και το 2023 να σας φέρει πράγματα που δεν μπορείτε καν να ονειρευτείτε...

Ελένη Παπαστεργίου 

pure-julia-cinklyc4zdw-unsplash.jpg

Όσο μεγαλώνω και εξερευνώ τον χαρακτήρα μου, τόσο μου αρέσει να μου δίνω χώρο και χρόνο. Ένας από τους κεντρικούς στόχους μου για το 2023 είναι να με προσέξω με ακόμη πιο ουσιαστικό τρόπο. Τα τελευταία δύσκολα και πρωτόγνωρα χρόνια που βιώσαμε όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, μου δίδαξαν τι σημαίνει να φροντίζω την ψυχική μου ισορροπία και σωματική υγεία. Γιατί χωρίς αυτά, κανένα όνειρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και η αλήθεια είναι ότι πάντα μου άρεσε να βρίσκομαι σε εκγρήγορση και ετοιμότητα, ανακαλύπτοντας συνεχώς καινούργιες συνήθειες, ασχολίες και χόμπι. Το νέο έτος, θέλω να κάνω ό, τι μπορώ για να μου χαρίσω την αρμονία που αγαπώ στη ζωή μου. Κάθε αρχή του χρόνου μοιάζει σα να μηδενίζουμε το κοντέρ, ξεκινώντας από την αρχή. Η δουλειά με τον εαυτό μας δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση του κόσμου, όμως αποδεικνύεται η πιο κρίσιμη για να αγαπήσουμε, να δημιουργήσουμε, να πετύχουμε. Καλή χρονιά σε όλους!

Ηappy New Year!