fbpixel

Search icon
Search
Οι πρώτες fashionable χριστουγεννιάτικες συλλογές χαρίζουν festive αέρα
FASHION NEWS

Οι πρώτες fashionable χριστουγεννιάτικες συλλογές χαρίζουν festive αέρα

Τα fashion news που κέρδισαν την προσοχή μας


Η μόδα τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς και συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους νέες συλλογές που διατηρούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Με τα Χριστούγεννα να έρχονται ολοένα και πιο κοντά , οι οίκοι μας προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο για τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου. Από την άλλη πλευρά celebrities συμμετέχουν στις νέες καμπάνιες, όπως η Heidi και η Leini Klum, οι οποίες φωτογραφήθηκαν για το brand Intimissimi. Σε περίπτωση που ανήκετε στις fashion lovers σίγουρα θα λατρέψετε τα fashion news που ακολουθούν. 

Ανακαλύψτε τα!

H&M, Brasserie Hennes

holiday-women.jpg

Τα brands έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τις εορταστικές τους συλλογές, φέρνοντας μας ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα. Μέσα από μία εντυπωσιακή και γεμάτη λάμψη καμπάνια, η H&M μας προσκαλεί να γιορτάσουμε και να εισέλθουμε στον μαγικό κόσμο της Brasserie Hennes που μεταμορφώθηκε σε ένα ντίσκο - χειμερινό στέκι, εμπνευσμένο από τις γιορτές. Είναι ζεστό και φιλόξενο, με την εορταστική διάθεση να βρίσκεται στο επίκεντρο. Για αυτήν τη σεζόν, η ηθοποιός Chloë Sevigny και ο μουσικός Anderson Paak λάμπουν σαν αστέρια, φορώντας τη νέα λαμπερή συλλογή της H&M.

Όλα τα κομμάτια ακτινοβολούν στην εορταστική collection A/W22 της H&M – μια «γιορτή» του στιλ, που ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση με τα ακαταμάχητα χρώματα και τις απίθανες υφές. Εστιάζει στη διάθεση για party με basics και κομψά κομμάτια. Ένα απαλό ροζ κοστούμι, ένα pink glittery dress, ένα μαύρο φόρεμα με κρόσσια και λεπτομέρειες από πούλιες καθώς κι ένα ασημί φόρεμα με ψηλό λαιμό και παγιέτες αποτελούν τα heroe items της συλλογής. Το black dress με κρόσσια, το μίνι φόρεμα με θαλασσί παγιέτες, το υπερυψωμένο cropped jumper με λαιμόκοψη και το co-ord με κρόσσια είναι επιπλέον κομμάτια που θα προσδώσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Statement αξεσουάρ, όπως ένα εκθαμβωτικό glittery head piece, έντονα ροζ σκουλαρίκια με στρας κι ένα bra, όλα λαχταρούν τα φώτα της δημοσιότητας. Οι shiny platform pumps, οι μαύρες over the knee high heeled boots και οι ροζ candy γόβες είναι ιδανικές για το dancefloor.

Σε σκηνοθεσία του Bardia Zeinali, αυτή η καμπάνια είναι το δεύτερο κεφάλαιο της Brasserie Hennes. Η καμπάνια είναι διαθέσιμη από τις 10 Νοεμβρίου στα καταστήματα και στο hm.com.

Max Mara, Teddy Holidays

image002.jpg

Με τη σειρά του και το πολυαγαπημένο brand Max Mara μας προσφέρει μία festive πινελιά με το αρκουδάκι που αγαπά την πολυτέλεια να επιστρέφει για να μας βάλει από νωρίς στο κλίμα των εορτών και να μας δείξει πως να γιορτάσουμε με στιλ. Με το μήνυμα «Αγάπη Χωρίς Όρους» η νέα εορταστική καμπάνια απεικονίζει μια ονειρική ημέρα με πρωταγωνιστή τον παιχνιδιάρικο Teddy που τα κάνει όλα μαγικά. Το ταξίδι ξεκινά με μια σύντομη στάση για καφέ και αγκαλιές, συνεχίζει με χαλαρές βόλτες για τις αγορές των Χριστουγεννιάτικων δώρων και ολοκληρώνεται με πολλές ευχές αγάπης και ευτυχίας από τον αγαπημένο μας Teddy. 

Η καμπάνια Teddy Holidays προσφέρει τις πιο όμορφες ιδέες δώρων εμπνευσμένες από τον Teddy, ως μέρος μιας επιλογής εορταστικών must-haves από τη Max Mara. Από απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ και ακαταμάχητα μικρά αντικείμενα μέχρι ζεστά καπέλα, γάντια και κασκόλ, cool φορέματα και εμβληματικά παλτό -όλα είναι τα πιο πολυπόθητα δώρα της σεζόν. Και βέβαια έρχονται με την  υπόσχεση για δημιουργία άψογων looks και αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια της ιταλικής δεξιοτεχνίας. Ας γιορτάσουμε. It's Teddy Holidays Time!

Bershka, Going out with Maria Pedraza

bershka-going-out-with-maria-pedraza-7-JnYj0.jpg

Ακόμα ένα brand που μας παρουσίασε την εορταστική του συλλογή είναι το Bershka. H πολυαναμενόμενη γιορτινή collection "GOING OUT" με πρόσωπο του πρώτου drop τη διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό Maria Pedraza. Οι γιορτές και οι εκδηλώσεις που έρχονται γίνονται η κυρίαρχη πηγή έμπνευσης για αυτή τη νέα συλλογή που συγκεντρώνει τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν για να κλείσουμε δυνατά το 2022. Ξεχωρίζουν τα ρούχα με φτερά σε διαφορετικά χρώματα που συνδυάζονται με μικρές ασημί πούλιες σε κορσέδες και βελούδινα μίνι φορέματα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς. Τα στρας δίνουν λάμψη στην εντυπωσιακή συλλογή με ρούχα όπως το διχτυωτό φόρεμα, το μαύρο πλεκτό top με τα κρόσσια και το μπλε μπούστο. Επίσης, ξεχωρίζουν κάποια satin pieces σε μοβ αποχρώσεις όπως το catsuit και το τούλινο mini dress τύπου κορσέ. Το φόρεμα τύπου μπαλαρίνα από μαύρο βελούδο και τούλινη φούστα παρουσιάζεται ως το must της κολεξιόν.

Η Bershka προτείνει διαφορετικά look για τις φετινές γιορτές στις οποίες θα κάνεις τη διαφορά, συνδυάζοντας βραδινά κομμάτια με oversized στοιχεία και πρωινά basic κομμάτια όπως φούτερ, bomber jacket και υφασμάτινα παντελόνια dad fit ή τζιν παντελόνια wide leg. Μπορείτε να βρείτε το πρώτο drop της GOING OUT στο www.bershka.com και στο πλησιέστερο κατάστημα Bershka.

Intimissimi, Heidi & Leini Klum

2np6aa5m.jpeg

Η Intimissimi έχει συνηθίσει να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εγχείριμα. Πρόκειται για ένα brand από γυναίκες για γυναίκες που τις συνοδεύει και τις στηρίζει σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Στη νέα καμπάνια πρωταγωνίστριες είναι οι Heidi Klum και τη μεγαλύτερη κόρη της Leni ως icons της αυτοπεποίθησης, της χαράς της ζωής και της αγάπης μεταξύ μητέρας και κόρη, αποδεικνύοντας ότι το brand είναι για όλες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φόρμας και στιλ. Οι δύο τους αντιπροσωπεύουν τον ισχυρό δεσμό, αλλά και την άνευ όρων αγάπη, φιλία και στήριξη. Η ιδέα πίσω από το τηλεοπτικό spot ήταν να φανούν πώς είναι πραγματικά οι δυο τους. Το κοινό έχει την εντύπωση μίας "Behind the scenes" ματιάς και των δύο προσωπικοτήτων σε μία φωτογράφηση. Η Leni αρχίζει να παίζει την ιταλική όπερα "Barbiere di Siviglia" ως σύνδεσμος με την ιταλική κληρονομιά του brand και επίσης ως σύνδεση με το "The Art of Italian lingerie". Αισθάνονται ελεύθερες, χαρούμενες και με αυτοπεποίθηση, αλληλεπιδρούν με παιχνιδιάρικο και θετικό τρόπο. Σαν μητέρα και κόρη. Σαν δύο γυναίκες που διασκεδάζουν μαζί φορώντας τα αγαπημένα τους lingerie sets.

Την καμπάνια υπογράφει ο Thomas Hayo, γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και θα ξεκινήσει στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου 2022. Τα προϊόντα που απεικονίζονται στην καμπάνια αποτελούν μέρος της basic lace collection δαντέλας (Leni) και της σειράς Pretty Flower (Heidi), της δίχρωμης iconic σειράς της Intimissimi.  Στην καμπάνια η Heidi Klum φοράει: Σουτιέν Sofia, ελαφρώς ενισχυμένο balconette σουτιέν, τρίγωνο σουτιέν Lara, χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα και balconette σουτιέν Giorgia, ενισχυμένο και με μπανέλα. Η Leni Klum, αντ' αυτού, φοράει τα δαντελένια σουτιέν: Balconette σουτιέν Elena με μπανέλα και ημιενισχυμένες cups που παρέχουν απαλή στήριξη και φυσικό εφέ και τρίγωνο σουτιέν Lara, χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα.

Havainas, Accessories

1-rBC9Q.jpg

Μπορεί η Havaianas να είναι άμεσα συνδεδεμένη στο μυαλό μας με το καλοκαίρι και τις χρωματιστές, funky σαγιονάρες της, όμως οι συλλογές με τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ είναι επίκαιρες όλο το χρόνο, δίνοντας χρώμα και ανέμελο στιλ σε κάθε σας εμφάνιση, ανεξαρτήτως εποχής! Η προσοχή μας έχει στραφεί σε μία σειρά από accessories που κάθε μία θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. Το νέο σακίδιο πλάτης Havaianas Urban Journey θα απογειώσει τις street εμφανίσεις σας. Είναι τόσο κομψό και πρακτικό, που θα γίνει απαραίτητο στη δουλειά σας, καθώς διαθέτει θήκη για φορητό υπολογιστή, αλλά και στην προπόνησή σας στο γυμναστήριο. Ταυτόχρονα είναι τόσο ευρύχωρο που θα σας συνοδεύσει με άνεση σε όλες σας τις βόλτες, ακόμη και στις μικρές εξορμήσεις για το Σαββατοκύριακο. Eίναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα PET, ένα οικολογικό ύφασμα που παράγεται από πλαστικό που έχει βρεθεί στους ωκεανούς και έχει ανακυκλωθεί. Από την άλλη πλευρά, η Havaianas street bag θα σας «λύσει» τα χέρια. Στο κατάλληλο μέγεθος χωράει όλα τα απαραίτητα και είναι διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις, ώστε να διαλέξετε την αγαπημένη σας, ενώ το Havaianas Mini Bag Plus, Cool Metallic & Glitter αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες όσες ψάχνουν ένα πρακτικό τσαντάκι που να χωράει τα πάντα. Έχει το ιδανικό μέγεθος για να τοποθετήσετε με άνεση το κινητό, τα κλειδιά, τα καλλυντικά, την ταυτότητα και ό,τι άλλο δεν θέλετε να αποχωριστείτε από κοντά σας.

Η νέα συλλογή της Havainas διαθέτει μεταξύ άλλων και τo Havaianas Beach Necessaire, το οποίο θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ, καθώς είναι πολυχρηστικό και μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως νεσεσέρ, όσο και ως τσάντα, το Havaianas Purse Logo, ένα μικρό, στρογγυλό και χρωματιστό πορτοφολάκι, που είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ακουστικά σας. Με τη σειρά τους, η Havaianas Logo Towel πρόκειται για μια ζεστή, μαλακή και απορροφητική πετσέτα αμέσως μετά από μια δύσκολη προπόνηση στο γυμναστήριο ή το κολυμβητήριο, το Havaianas Cap ένα μοντέρνο, κομψό και με vintage αισθητική καπέλο που διαθέτει λεπτομέρειες από καουτσούκ και προσφέρει τέλεια εφαρμογή χάρη στο ρυθμιζόμενο λουράκι στο πίσω μέρος. Τέλος, τα χρωματιστά μπρελόκ Havaianas Keychain ήρθαν για να φέρουν χρώμα και άνεση σε κάθε σας μέρα Μπορείτε να τα βρείτε σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και να τα φορέσετε γύρω από τον καρπό σας για να μην χάσετε ποτέ τα κλειδιά σας.

Oysho, Ski collection

oysho-ski-collection-1.jpg

Μαζί με τον χειμώνα έρχονται και οι εξορμήσεις για σκι. Οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα επιθυμούν να παραμένουν stylish όπου κι αν βρίσκονται. Η νέα Ski Collection του brand Oysho παρουσιάζει μπουφάν, παντελόνια και ολόσωμες φόρμες υψηλής ανθεκτικότητας. H F/W22 collection επιστρατεύει ένα καινοτόμο, αναπνεύσιμο ύφασμα με ιδιότητες water block. Η δομή αυτού συνδυάζει μία εξωτερική επικάλυψη που απωθεί το νερό και μία εσωτερική μεμβράνη που επιτρέπει το πέρασμα του αέρα και της υγρασίας, προσφέροντας υψηλή αναπνευσιμότητα και αδιάβροχη προστασία. Με γνώμονα τις τεχνικές προδιαγραφές, η collection προτείνει φουσκωτά μπουφάν με καινοτόμα, πανάλαφρα γεμίσματα υψηλής θερμικής μόνωσης. Ως καινοτομία, η Oysho χρησιμοποιεί σ' ένα από τα μπουφάν της το εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα Sympatex® που αποτελείται από μια απόλυτα αδιάβροχη μεμβράνη waterblock, η οποία είναι αντιανεμική, αναπνεύσιμη και παρέχει μεγαλύτερη προστασία στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Όλα τα μπουφάν διαθέτουν τον ανακλαστήρα Recco®, μια ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, καθώς και πολλαπλές τσέπες: μια καινοτόμα εσωτερική τσέπη με γέμισμα θερμικής μόνωσης που βοηθά στη διατήρηση της φόρτισης του κινητού για περισσότερο χρόνο, μία στο μανίκι για την κάρτα σκι και άλλη μία εσωτερική τσέπη γυαλιών με καθαριστικό πανί.

Τα χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών μεταφέρονται επίσης και στα παντελόνια και τις ολόσωμες φόρμες. Τα παντελόνια παρουσιάζονται σε διάφορα πατρόν όπως flare, ίσια γραμμή και leggings, με αδιάβροχη ενίσχυση στον ποδόγυρο που εμποδίζει τη διείσδυση του χιονιού στο ρούχο και βελτιώνει το κράτημα της μπότας. Οι ολόσωμες φόρμες, σε γραμμή ίσια και slim fit, έχουν μια τσέπη για την κάρτα σκι στο μανίκι, φερμουάρ μπροστά και αφαιρούμενη ζώνη με μαγνητικό κούμπωμα.