fbpixel

Search icon
Search
Οι πρώτες εικόνες της Kate και του William στην 6η σεζόν του The Crown
PEOPLE & MOMENTS

Οι πρώτες εικόνες της Kate και του William στην 6η σεζόν του The Crown

Όλα όσα αναμένουμε να παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο της σειράς


Σε περίπτωση που φοβηθήκατε πως ο 5ος κύκλος του The Crown ήταν και ο τελευταίος, ο Peter Morgan, ο δημιουργός της σειράς ανακοίνωσε το 2020 ότι η 6η και τελευταία σεζόν ήταν ήδη στα σκαριά. «Όταν μιλήσαμε για τις πτυχές της ιστορίας της 5ης σεζόν, γρήγορα έγινε σαφές ότι για να τιμήσουμε τον πλούτο και την πολυπλοκότητα της, έπρεπε να επιστρέψουμε στην αρχική ιδέα των 6 σεζόν», δήλωσε ο Morgan. Με την 5η σεζόν να ολοκληρώνεται στην εποχή του 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταïάνα κλήθηκε να περάσει τις διακοπές της στο Saint Tropez, το τελευταίο μέρος της σειράς αναμένεται να είναι τόσο πλούσιο σε ίντριγκα όσο και σε τραγωδία!

Ποια περίοδο καλύπτει η 6η σεζόν του The Crown;

Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς ακολουθεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια από το 1990 έως τις αρχές του 2000, καλύπτοντας το τέλος του γάμου του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταïάνα, με το ατύχημα που της κόστισε τη ζωή της το 1997. Βάσει του Deadline στις 12 Οκτωβρίου του 2022, η σειρά επιβεβαιώνει ότι πράγματι θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα της Λαίδης Νταïάνα. Οι στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της θα προβληθούν στην οθόνη, όμως όχι το ίδιο το ατύχημα. Νέες εικόνες από τα γυρίσματα αποκαλύπτουν την πριγκίπισσα, την οποία υποδύεται η Elizabeth Debicki, με ένα τέλειο αντίγραφο του animal print μαγιό που φορούσε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μεσόγειο δίπλα στον Dodi Fayed, λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της.

Αυτά τα χρόνια, επίσης, αποτέλεσαν μάρτυρες του χωρισμού του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, καθώς και του διαζυγίου της πριγκίπισσας Anne με τον καπετάνιο Mark Phillips. Παρά την πληθώρα εικασιών γύρω από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, η ιστορία αγάπης του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα προβληθεί στη σειρά, της οποίας η πλοκή ολοκληρώνεται στην αυγή του 21ου αιώνα. «Ας είμαστε ξεκάθαροι, η 6η σεζόν δεν θα επεκταθεί στην εποχή μας, απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια χρονική περίοδο με περισσότερες λεπτομέρειες», εξήγησε ο Peter Morgan.

Ποιος θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον;

snapinstaapp-1080-336353677-1720826941645723-7706134834952308173-n.jpg
Photo: @netflixturkiye

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, το Deadline ανακοίνωσε το αποτέλεσμα του τελικού casting, όπου ανατέθηκαν οι ρόλοι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για την 6η σεζόν του The Crown. Δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τον πρώτο, αφού τον βλέπουμε να περνάει από την εφηβεία στο πανεπιστήμιο στη σειρά: ο Rufus Kampa θα τον υποδυθεί στα 15 του χρόνια, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του και ο Ed McVey θα δανείσει τα χαρακτηριστικά του στον νεαρό ενήλικα. Όσο για τη νέα προσθήκη της Meg Bellamy, η ίδια θα υποδυθεί την Kate Middleton. Για καθέναν από τους τρεις ηθοποιούς, η σειρά αναμφίβολα θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο τους στην οθόνη. Επιπλέον, μπορούμε ήδη να τους δούμε σε φωτογραφίες στο πλατό στο St. Andrews, το σημείο συνάντησης μεταξύ του πρίγκιπα και της μελλοντικής Δούκισσας του Cambridge το 2001.

Ποια ηθοποιός θα αναπαραστήσει την πριγκίπισσα Νταïάνα;

11-q5qQ9.jpg

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα βρει την Elizabeth Debicki στον ρόλο της Diana, της πριγκίπισσας της Ουαλίας. «Η ψυχή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια και οι πράξεις της εξακολουθούν να κάνουν τόσες πολλές καρδιές να χτυπούν πιο γρήγορα. Είναι προνόμιο και τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτή την αριστοτεχνική σειρά. Έχω εθιστεί από το πρώτο εκείνο επεισόδιο», εκφράζει η Αυστραλιανή ηθοποιός μέσω του Netflix.

Και τον πρίγκιπα Κάρολο;

11-Pxgbv.jpg

Μετά τον ρόλο του στην ιστορική σειρά The Pursuit of Love που υπογράφει το BBC και στη νέα ταινία Downton Abbey, ο Dominic West πρωταγωνιστεί δίπλα στην Elizabeth Debicki στις τελευταίες σεζόν του The Crown, διαδεχόμενος τον Josh O'Connor στον ρόλο του πρίγκιπα Charles.

Ποιους ακόμη θα συναντήσουμε στο casting;

Η Imelda Staunton, γνωστή για την ερμηνεία της Dolores Umbridge στο έπος του Harry Potter και τον ρόλο της στη Vera Drake που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, πρόκειται να διαδεχθεί την Olivia Colman ως βασίλισσα Ελισάβετ II στις σεζόν 5 και 6 του The Crown από την αρχή. Η βρετανικής καταγωγής ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της, λέγοντας: «Είμαι θαυμάστρια του The Crown από την αρχή», «Ως ηθοποιός, ήταν φανταστικό να βλέπω πώς η Claire Foy και η Olivia Colman έφεραν μια μοναδική ανατροπή στο σενάριο του Peter Morgan. Είναι τιμή μου να ενταχθώ στις τάξεις αυτής της εξαιρετικής καλλιτεχνικής ομάδας και να κλείσω το κεφάλαιο του The Crown».

Όσον αφορά το ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τον ίδιο ανέλαβε να υποδυθεί η Lesley Manville στις σεζόν 5 και 6, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Helena Bonham Carter και τη Vanessa Kirby. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα υποδυθώ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα», είπε η Lesley Manville στο Netflix. «Αναλαμβάνω το ρόλο μετά από δύο σπουδαίες ηθοποιούς και θέλω να ανταποκριθώ ανάλογα. Και το να παίζω την αδερφή της καλής μου φίλης Imelda Staunton με γεμίζει ακόμα περισσότερο».

Τι γίνεται με τον πρίγκιπα Φίλιππο; Ο Jonathan Pryce, ο οποίος συμμετείχε στο cast του The Two Popes, θα είναι ο τελευταίος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Δούκα του Εδιμβούργου στο The Crown.

Πότε θα κυκλοφορήσει η 6η σεζόν του The Crown;

Τα γυρίσματα του τελευταίου μέρους της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2022. Ως εκ τούτου, αναμένεται να προβληθεί στις οθόνες μας από τα τέλη του 2023 έως και το 2024!

Kεντρικό κολάζ: @netflixturkiye