fbpixel

Search icon
Search
Oι πολυαναμενόμενες θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο στην Ελλάδα
ARTS & CULTURE

Oι πολυαναμενόμενες θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο στην Ελλάδα

Απολαυστικές προτάσεις για τους λάτρεις του είδους


Επιτέλους, έναν χρόνο μετά ήρθε η στιγμή να ξανά ζήσουμε την μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε ταράτσες και ανοιχτούς χώρους υπό αυστηρές προϋποθέσεις, τηρώντας όλα τα μέτρα των απαραίτητων αποστάσεων και φορώντας φυσικά την μάσκα. Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα και η πληρότητα θα ανταποκρίνεται στο 50%. Ακόμη βέβαια και υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επετεύχθη να ανοίξουν τα θέατρα, ώστε οι καλλιτέχνες να ξανά βρεθούν κοντά μας και να μπαίνουμε σε ρυθμούς μιας «φυσιολογικής» ζωής. Εμείς φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε τις θεατρικές παραστάσεις που επρόκειτο να ξεκινήσουν, ώστε να προλάβετε εγκαίρως να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας!

Ανακαλύψτε 4 ανερχόμενες θεατρικές παραστάσεις!

H «θηλιά»

1-pnCfs.jpg

Από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια εξαιρετική εκδοχή του ψυχολογικού θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον στο Θερινό Θέατρο Αθηνά από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, η Ελένη Κρίτα και ο Παντελής Καναράκης. Η υπόθεση της παράστασης είναι εμπνευσμένη από την αληθινή υπόθεση των Λήοπολντ και Λομπ, μια υπόθεση δολοφονίας που συντάραξε το Σικάγο, τη δεκαετία του 1920. Θα δούμε, λοιπόν, δύο φίλους να διαπράττουν μια δολοφονία με κίνητρο την ηδονή του κινδύνου και ικανοποιώντας το «εγώ» τους, πιστεύοντας πως ήταν το «τέλειο έγκλημα». Η απόφασή τους να κρύψουν το πτώμα σε ένα μπαούλο, τους οδήγησε και στην σκέψη να δειπνήσουν πάνω του προσκαλώντας την μητέρα του θύματος και κάποιους φίλους του, ένα δείπνο που θα φέρει πολλές αποκαλύψεις...

1821, Η Επιθεώρηση

3-GJbZd.jpg

Η επιθεώρηση των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-Βεάκειο Θέατρο. Ορισμένα από τα σπουδαία ονόματα που θα συναντήσετε σε αυτήν την παράσταση είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Eλένη Κοκκίδου, Νίκος Καραθάνος, Γιώργος Γάλλος, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Γιάννης Νιάρρος., Μιχάλης Οικονόμου, Γιάννης Κουκουράκης, Γιάννης Κλίνης, Πάνος Παπαδόπουλος, Ηλίας Μουλάς και άλλοι πολλοί και θα μπορείτε να τους απολαμβάνετε κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 έως και τέλη Ιουλίου. Η ιστορία επικεντρώνεται με έναν πιο ιδιαίτερο και σατιρικό τρόπο στην Επανάσταση, γιορτάζοντας με πολλή μουσική, χορό και χιούμορ την σχέση μας με την ταυτότητά μας, με τις παραδόσεις τους τόπου μας, αλλά και όλα τα κατορθώματα και τα ατυχήματα των διακοσίων ετών, τραγουδώντας το δοξασμένο «χαίρε, ω χαίρε».

Τάκης Ζαχαράτος

3-cUjLo.jpg

Ο ανεπανάληπτος performer, που διακρίνεται για τις μεταμφιέσεις και το χιούμορ του επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για μια μοναδική εμπειρία. Η παράστασή του θα περιλαμβάνει αμέτρητες μιμήσεις από τις καλύτερες στιγμές της Eurovision μέχρι και λοιμωξιολόγους και παίκτες από το survivor και βεβαίως πολλές άλλες απίστευτες εκπλήξεις. Στο πλάι του θα βρίσκονται, όπως και κάθε άλλη φορά, εξαιρετικοί μουσικοί και χορευτές προσφέροντας μια απίστευτη θετική ενέργεια, αλλά σαφώς θα δούμε και τις Γιάννα Αγγελοπούλου και Ματίνα Παγώνη να επεμβαίνουν με μοναδικούς ρόλους. Από τις 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα λαμβάνει μέρος, γι αυτό προμηθευτείτε άμεσα τα εισιτήριά σας!

Ιστορία χωρίς όνομα

istoria-xoris-onoma-e1564652369359.jpg

Η βραβευμένη θεατρική παράσταση, η οποία σάρωσε τις προηγούμενες χρονιές, κατακτώντας 4 βραβεία, αγαπήθηκε από το κοινό. Η θεατρική διασκευή της Ανθής Φουντά και του Κώστα Γάκη ερμηνεύεται με έναν αξεπέραστο τρόπο ως προς τον έρωτα της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη, παρουσιάζοντας μια ιστορία πόνου και αγάπης, εκεί που οι επιθυμίες της ζωής των δύο αντικρούονται και κανείς δε φαντάζεται τι θα ακολουθήσει. Στον ρόλο του Δραγούμη, ο Τάσος Νούσιας, ενώ την Πηνελόπη την ενσαρκώνουν οι εξαιρετικές Μπέτυ Λιβανού και Μαρία Παπαφωτίου, προβάλλοντας δύο διαφορετικές εποχές της σπουδαίας συγγραφέως και ιστορικής προσωπικότητας και φυσικά θα συμμετέχει ο Νίκος Ορφανός, που θα αναπαραστήσει τον Στέφανο Δέλτα. Η παράσταση ετοιμάζεται για τις 11-12 Ιουνίου για το Θέατρο Πέτρας και στις 18-19 του μηνός στο Θέατρο Βράχων.

Ο χρόνος αναμονής ήταν μεγάλος και οι παραστάσεις που έρχονται ακόμη «μεγαλύτερες αισθητικά», γι αυτό ετοιμαστείτε για τις θεατρικές σας επιλογές!

Can’t wait!