fbpixel

Search icon
Search
Oι πολυτελείς σουίτες της Μυκόνου που συνδυάζουν την ελληνική φιλοξενία με τις premium υπηρεσίες
TRAVEL

Oι πολυτελείς σουίτες της Μυκόνου που συνδυάζουν την ελληνική φιλοξενία με τις premium υπηρεσίες

Το Mykonos Earth Suites γίνεται ο απόλυτος προορισμός για το φετινό καλοκαίρι


Η Μύκονος είναι ένα νησί που μας δίνει αμέτρητους λόγους για να το επισκεφτούμε. Η μοναδική ενέργεια του είναι μαγευτική και καθιστά δύσκολο να μην ερωτευτείς τον τόπο αυτό. Εκτός από την απαράμιλλη ομορφιά που χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς τα νησιά των Κυκλάδων, η Μύκονος καταφέρνει και γίνεται πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες, A-lists stars και φυσικά celebrities της Ελλάδας και του εξωτερικού χάρη στον κοσμοπολίτικο αέρα της που περικλείει δεκάδες προτάσεις ψυχαγωγίας! 

Επιπλέον, το Νησί των Ανέμων φημίζεται για τη εξαιρετική ξενοδοχειακή σκηνή του, μετατρέποντας την παραμονή σε αυτό μια νέα φανταστική εμπειρία. Στη λίστα με τα top hotels της Μυκόνου λοιπόν, φιγουράρει και το ολοκαίνουριο Mykonos Earth Suites βρίσκεται στην Μεγάλη Άμμου σε έναν από τους πιο όμορφους λόφους με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, είναι άρτιο αρχιτεκτονικά, καθώς παραμένει πιστό στο παραδοσιακό κυκλαδίτικο design, το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μια σύγχρονη αισθητική. 

Explore the suites

drz-earthsuitesmykonos-5122.jpg

To ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του το 2021 προσφέρει μια καινοτόμα εμπειρία διαμονής και θέτει τον επισκέπτη και τις ανάγκες του σε πρώτο πλάνο. Αναδεικνύοντας τη γνήσια ελληνική φιλοξενία, το Mykonos Earth πρόκειται να αφυπνίσει τις αισθήσεις σας και να σας κάνει να αποδράσετε σε ένα πραγματικά φυσικό τοπίο. Με εκπληκτική θέα και με τα design στοιχεία του χώρου να ακολουθούν ακριβώς τις βασικές γραμμές της γης και του περιβάλλοντος του, τα φυσικά υλικά, το ξύλο και η τοπική πέτρα συνδυάζονται αρμονικά με εκλεπτυσμένες πινελιές του ασβεστωμένου στιλ της Μυκόνου.

Οι κομψές σουίτες του ξενοδοχείου γίνονται ο ιδανικός προορισμός για όποιον θέλει να ζήσει απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με φόντο τον μπλε ουρανό. Είναι σχεδιασμένες μόνο για ενήλικες, συνδυάζοντας την γαλήνη με την ιδιωτικότητα με θέα τους ιστορικούς ανεμόμυλους -σημείο αναφοράς της Μυκόνου- μόλις 500 μέτρα από την πολυσύχναστη Χώρα. Ένας «πίνακας» με όμορφα περάσματα συνδέει την πισίνα, το bar, το εστιατόριο και τους κοινόχρηστους χώρους του, δημιουργώντας έναν κρυφό επίγειο παράδεισο. Η πιο κοντινή παραλία, Μεγάλη Άμμος, βρίσκεται 200 μέτρα από την είσοδο του και προσθέτει μία εξωτική νότα στο γήινο τοπίο του ξενοδοχείου.

drz-mykonos-earth-3262.jpg

Ο όρος luxury stay παίρνει άλλη διάσταση στις χώρους του Mykonos Earth, καθώς στις σουίτες του μπορεί κανείς να αναζωογονηθεί στην ιδιωτική του πισίνα ή τζακούζι, πίνοντας το ποτό του ή να δειπνώντας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα με μεσογειακές παρασκευές επηρεασμένες από γεύσεις της Ευρώπης και της Ασίας, από τον βραβευμένο chef του!

Πρόκειται για το μέρος, όπου θα νιώσετε απόλυτα συντονισμένοι με τα φυσικά στοιχεία!

Fresh design

H μινιμαλιστική επίπλωση του εσωτερικού χώρου, τα υπερσύγχρονα πολυτελή μπάνια με ντους ψιλής βροχής, κλινοσκεπάσματα και απαλές υφές σε γήινα χρώματα, ζεστό φως και τα καλύτερα σε μοντέρνο στιλ δημιουργούν την απόλυτη χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αυτό το comfy «καταφύγιο» χαλάρωσης συνδυάζει τη ρουστίκ γοητεία με τις σύγχρονες ανέσεις, ειδικά προσεγμένες για τις ανάγκες του καθενός.

drz-mykonos-earth-2965.jpg

Gastronomy Lovers

Μια φρέσκια ελληνική μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικές πινελιές αποτελεί το σημαντικό must-try του Mykonos Earth Suites. Όλα τα πιάτα αποτελούνται από φρέσκα προϊόντα και βιολογικά υλικά μέγιστης ποιότητας, όλα προσεκτικά καλλιεργημένα και επιλεγμένα από τις αυλές της Μυκόνου και των Κυκλάδων. Μπορείτε φυσικά να το διαπιστώσετε, απολαμβάνοντας το πρωινό ή το γεύμα σας είτε στο εστιατόριο είτε στην ιδιωτική βεράντα ή βεράντα των σουιτών σας. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι προσφέρονται και υγιεινές επιλογές τροφίμων και βιταμινούχων ροφημάτων!

drz-mykonos-earth-3288.jpg

Last but not least, η ομάδα του Mykonos Earth προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες concierge και αυθεντική Ελληνική φιλοξενία! Αφεθείτε σε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών και αισθανθείτε λίγο από τη μαγεία του ένδοξου αρχαιοελληνικού παρελθόντος μας στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου!

Info: Megali Ammos, Mykonos, Greece, Τηλ: 22890 25014 | 694 8887234