fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο τολμηρές τάσεις στα παπούτσια για τη φετινή σεζόν
THE LOOK

Οι πιο τολμηρές τάσεις στα παπούτσια για τη φετινή σεζόν

H F/W '22 συλλογή της NAK Shoes μας προτρέπει να κάνουμε τη διαφορά


Ποια γυναίκα αλήθεια δεν έχει αναρωτηθεί τη φράση-κλειδί «Τι θα φορέσουμε φέτος;» Όσες αγαπάμε τη μόδα, γνωρίζουμε καλά πως η δημιουργία μιας capsule ευέλικτης γκαρνταρόμπας είναι το μυστικό για να παραμένουμε κομψές και fashionable σε όλες τις περιστάσεις. Κey-item που ολοκληρώνει μια λειτουργική και δυναμική συλλογή; Μα φυσικά, τα παπούτσια στις τελευταίες τάσεις που μας εξασφάλισε η NAK Shoes και φέτος. Αυτήν τη σεζόν τολμάμε να δημιουργήσουμε τα πιο statement looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα, συνδυάζοντας την άνεση με τις τελευταίες τάσεις.

photo-aug-03-21-01-27-05-pm-2.jpg

Στην πιο πλούσια από ποτέ χειμερινή συλλογή της NAK θα βρείτε διεθνή brands όπως Steve Madden, Dune London, Ecco, Pikolinos, Marc Fisher, Valleverde, Calpierre, Brunate κ.ά και φυσικά την private label συλλογή της NAK Shoes. Διαφορετικά τακούνια και εντυπωσιακές υφές σε chunky lug-soles, fashion sneakers, μπότες και μποτάκια με martini heel, statement combat boots, vibrant ψηλοτάκουνες γόβες και western μποτες θα σας συνοδεύσουν αυτή τη σεζόν, προσδίδοντας σας το fashion touch που επιθυμείτε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις απόλυτες τάσεις που θα βρείτε στη NAK Shoes!  

Sneakers

sm-aug-22-st-marks-07-possession-abbypant-VrElt.jpg

Το Νο1 κομμάτι που πρέπει να αποτελεί τη βάση κάθε συλλογής. Τα sneakers έχουν κατακτήσει τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού στέκονται σε όλες τις περιστάσεις και ταιριάζουν με κάθε outfit. Στη NAK Shoes θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από high fashion sneakers μέχρι chunky και sneaker-κάλτσα. Steve Madden, New Balance, Asics, Ecco, Skechers και πολλά ακόμη brands σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Sneakers

STEVE MADDEN POSSESSION

BUY HERE

Sneakers

Sneakers

NEW BALANCE 530 - SHOE CLASSICS

BUY HERE


    Sneakers

    Preppy Classics

    090ab845-fd14-4738-850f-1bb699132e5c-3PPCe.jpg

    Loafers, μπαλαρίνες και oxfords έκαναν δυναμικό comeback στις πασαρέλες. Τώρα πια μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα κομψό κοστούμι για το απόλυτο office look ή δοκιμάστε τα με μίνι φούστα ή τζιν για πιο casual εμφανίσεις. Μια πρόταση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες all day long.

    Loafers

    NAK ELODIE

    BUY HERE

    Loafers

    Loafers

    VALLEVERDE 16136

    BUY HERE

    Loafers

    Booties

    daro-w1u-8505-pk-black-1.jpg

    Τα μποτάκια αποτελούν ένα από τα must-have σχέδια του χειμώνα. Ανεξαρτήτως στιλ, όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν το ζευγάρι που θα ταιριάξει με τα σύνολά τους και θα τις συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινώντας από τα διαχρονικά ankle boots, τα οποία χαρίζουν την απόλυτη chic αισθητική. Ταιριάζουν υπέροχα με ένα τζιν, ένα knitwear αλλά και το shacket σας, ενώ μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά με το A-line φόρεμά σας για τα after work drinks σας. 

    Ankle Boots

    PIKOLINOS DAROCA W1U

    BUY HERE


      Ankle Boots

      Σε περίπτωση που αναζητάτε τα μποτάκια που θα φοράτε με φορέματα, φούστες, παντελόνια αλλά και κολάν, τότε σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τα combat boots - μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του street-style. Άνετα και πρακτικά, χαρίζουν ευελιξία σε κάθε βήμα αναδεικνύοντας την ροκ πλευρά σας!

      Combat Boots

      NAK XCOMBAT

      BUY HERE

      Combat Boots

      Last but not least, τα αγαπημένα όλων των γυναικών ψηλοτάκουνα μποτάκια. Η ποικιλία στα τακούνια είναι μεγάλη – από stiletto μέχρι τριγωνικό και sky-high platforms. Νέες υφές, λάμψη και εντυπωσιακά ογκώδη σχέδια χαρακτηρίζουν την συλλογή που θα βρείτε στη NAK Shoes. Give it a try! 

      High-heel Boots

      STEVE MADDEN COBRA

      BUY HERE

      High-heel Boots

      Boots

      november-lifestyle-shot-49-2781-4x5-preview-maxwidth-2000-maxheight-2000.jpg

      Σταθερή αξία στη λίστα αποτελούν οι αγαπημένες μπότες. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη γυναικεία συλλογή χωρίς ένα ζευγάρι από αυτές. Επενδύστε σε δερμάτινες κλασικές μπότες ιππασίας, ή ακολουθήστε τις trendsetters και επιλέξτε ένα western σχέδιο. Φυσικά, αν αναζητάτε τρόπους για να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας στα ύψη, τότε ένα ζευγάρι over-the-knee ή thigh high boots θα σας δώσουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Μπορείτε να τις συνδυάσετε με φορέματα ή φούστες αλλά και μ' ένα loose oversized shirt-dress για πιο ανεπιτήδευτη αισθητική. Θυμηθείτε: Οι thigh-high φοριούνται καλύτερα με mini φούστες και μια δόση αυτοπεποίθησης!

      Thigh-high Boots

      NAK VIVIENNE

      BUY HERE

      Thigh-high Boots

      Over the knee Boots

      MARC FISHER DANECA

      BUY HERE


        Over the knee Boots

        Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές! Εσείς ακόμα να ανακαλύψετε τα φετινά αγαπημένα σας;

        Firm Footing

        -qqfJ9.jpg

        Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για τις πιο bold τάσεις στα shoe trends της σεζόν και να μην αναφερθούμε στην ανδρική συλλογή της NAK Shoes. Loafers, sneakers, chelsea boots και smart-casual δετά αποτελούν τις ιδανικές προσθήκες για να επιμεληθείτε λίγο παραπάνω την γκαρνταρόμπα του αγαπημένου σας. Μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από καινοτόμα και ανατρεπτικά σχέδια, που ξεχωρίζουν για την προσεγμένη κατασκευή με τεχνογνωσία από πολυτελή δέρματα. Απλά να έχετε στο νου σας ότι κάθε βήμα του θα είναι ένα έργο τέχνης...

        Η NAK Shoes είναι πλέον στο TikTok! Ακολουθήστε το αγαπημένο σας brand για styling tips, fashion news και super fun περιεχόμενο! 

        Κάντε τις αγορές σας στο www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα και στα φυσικά καταστήματα NAK Shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

        NEW! Επιλέξτε το νέο τρόπο πληρωμής της Simpler. και ολοκληρώστε τις αγορές σας με ένα click:

        • Με Ασφάλεια
        • Εύκολα και Γρήγορα
        • Χωρίς φόρμες 
        • Χωρίς να χρειάζεσαι να θυμάσαι κωδικούς πρόσβασης