fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσετε το λευκό παντελόνι
STYLING TIPS

Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσετε το λευκό παντελόνι

Τα μυστικά που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας


Είτε είστε της άποψης ότι το λευκό ανήκει στην άνοιξη είτε το ότι η άνοιξη ανήκει στο λευκό, το αποτέλεσμα είναι ένα. It's a white season! Οι ηλιόλουστες ημέρες γίνονται όλο και πιο συχνές και η θερμοκρασία έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει. Αυτό σημαίνει ότι τα κομμάτια της μεταβατικής περιόδου έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της γκαρνταρόμπας μας. Βασικό staple είναι το λευκό παντελόνι. Θα χαρίσει φωτεινότητα στην εικόνα μας, ενώ κατέχει τον τίτλο του «μπαλαντέρ» καθώς μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε και να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια που υπάρχουν στη συλλογή σας. Ιδανικό για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και τις απογευματινές και βραδινές σας βόλτες. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο stylish μυστικά για να φορέσετε το λευκό παντελόνι τους επόμενους μήνες!

With tank top

38f881c8f42ded4045ac52831341dc04.jpg
Style du monde

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και της φετινής σεζόν είναι το tank top. Τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν να το συνδυάζουν με τα περισσότερα κομμάτια τους, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σχεδιαστές και εμβληματικοί οίκοι μόδας δε σταματούν να αναδεικνύουν τη δυναμική του με τα σχέδια που παρουσιάζουν. Το λευκό φανελάκι μπορεί να «μεταμορφωθεί» και από cool item να γίνει tailored με μία μόλις κίνηση. Πώς θα το πετύχετε; Συνδυάζοντας μ' ένα white denim για τα πιο flexible outfits. Σε περίπτωση που θέλετε να «σπάσετε» την clean λευκή εικόνα, μπορείτε να προσθέσετε μία καφέ ή μαύρη ζώνη. Ένα σακάκι θα σας ολοκληρώσει.

With cardigan

5f29c7b18eaeeef21e87d60f1273e7f2.jpg

Το αγαπημένο κομμάτι των Γαλλίδων έχει μετατραπεί τις τελευταίες σεζόν σ' ένα must have κάθε fashionable γκαρνταρόμπας. Θα το συναντήστε σε πολλές εκδοχές, μονοχρωμίες αλλά και έντονα prints που θα προσφέρουν δυναμική στην εικόνα σας. Για τα πρωινά office looks σας μπορείτε να συνδυάστε white pants με caridigan σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι οι τόνοι του μπεζ. Όσον αφορά τα αξεσουάρ μπορείτε να τα συνδυάσετε μ' ένα ζευγάρι mules, τα οποία θα σας συνοδέψουν σε πλήθος περιστάσεων.

With stripes

521b061b6f5c816201ccf755227e6b46.jpg

Οι ρίγες έχουν επιστρέψει τη φετινή σεζόν πιο ανανεωμένες από κάθε άλλη σεζόν. Το κλασικό τους στιλ παρουσιάζεται μ' ένα μοντέρνο twist που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες. Δεν υπάρχει πιο κομψός συνδυασμός από το το λευκό παντελόνι μαζί με striped top. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το κάνετε... a la Γαλλικά, δεν έχετε παρά να ολοκληρώσετε την εικόνα σας με μία ψάθινη τσάντα. Όσον αφορά τα παπούτσια μπορείτε να επιλέξετε από αθλητικά μέχρι loafers και ankle boots.

With trench coat

2853c35408f6f09d49337f7d4d8a415c.jpg

Η καμπαρντίνα αποτελεί το απόλυτο ανοιξιάτικο πανωφόρι και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή καμίας fashion lover. Το κλασικό μπεζ σχέδιο είναι και η πιο ευέλικτη αλλά και διαχρονική επιλογή. Ταιριάζει υπέροχα μ' ένα λευκό παντελόνι σε οποιαδήποτε γραμμή το επιλέξετε. Συνδυάστε το μ' ένα t-shirt ακόμα και μ' ένα bra για πιο statement εμφανίσεις. Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα το λατρέψετε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Total white

25e68eaa5e6bba446b86000ce460ba6a.jpg

Ένα total white look θα χαρίσει κομψότητα και υψηλή αισθητική. Ανήκει σε όλες τις εποχές, ωστόσο η άνοιξη του ταιριάζει απόλυτα. Οι τρόποι για να το πετύχετε πολλοί κι ένας από τους πιο fashionable αλλά και ασφαλής είναι η επιλογή κοστουμιού. Τη φετινή σεζόν οι φαρδιές και slouchy γραμμές βρίσκονται στο επίκεντρο, χαρίζοντας ευελιξία και άνεση. Φροντίστε να διατηρήσετε τα παπούτσια σας σε λευκή απόχρωση και σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε «ένταση» στο σύνολό σας κάντε το με την τσάντα σας.