fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο iconic χειμερινές εμφανίσεις της Kate Middleton για να υιοθετήσετε εντός κι εκτός σπιτιού
STYLE PEOPLE

Οι πιο iconic χειμερινές εμφανίσεις της Kate Middleton για να υιοθετήσετε εντός κι εκτός σπιτιού

Θέλουμε να τις δοκιμάσουμε asap


Αν έπρεπε να περιγράψουμε το στιλ της Kate Middleton, με μία λέξη, τότε θα το χαρακτηρίζαμε σίγουρα all time classic. Η Δούκισσα του Cambridge σπάνια «απομακρύνεται» από τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της αλλά και από το κομψό και classy χαρακτήρα που της χαρίζουν. Τα tailored straight leg jeans, τα A-line dresses, τα σταυρωτά παλτό και τα «αυστηρά» blazers είναι μερικά από τα σχέδια, στα οποία βασίζει πλήθος των εμφανίσεων της.

Παρόλο που η αισθητική της δεν ακολουθεί τις τάσεις, κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει το στιλ παλιομοδίτικο. Έχει υιοθετήσει το δικό της χαρακτήρα και το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο χωρίς να θεωρείται out of fashion. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι συχνές και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ μετά την αποχώρηση της Meghan και του Harry, τα φώτα είναι όλα στραμμένα επάνω της.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο iconic winter outfits της Kate Middleton για το 2020 που θα θέλετε να αντιγράψετε asap!

6 Δεκεμβρίου 2020

kate-4-lsWDo.jpg

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Cambridge πέρασαν τρεις μέρες στο βασιλικό τρένο, περιοδεύοντας στη Σκωτία, την Αγγλία και την Ουαλία. Τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας, η Kate επέλεξε ένα tailored μπλε παλτό, της σχεδιάστριας Catherine Walker. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, προτίμησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια, high heel suede boots και μπλε floral face mask.

23 Νοεμβρίου 2020

kate-6-pHxXK.jpg

Την ώρα που η Δούκισσα του Cambridge ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα αποτελέσματα της έρευνάς της για τις 5 Big Questions, το Kensington Palace δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter «πειράζοντας» την ανακοίνωση. Στην ανάρτηση, η Kate φοράει μαύρο σακάκι με ροζ roll neck πουλόβερ. Συνδύασε το σύνολο της με ένα από τα αγαπημένα της κολιέ, ένα μοναδικό κομμάτι με κάθε ένα από τα αρχικά των παιδιών της σε έναν μικρό χρυσό δίσκο.

8 Νοεμβρίου 2020

kate-3-UueGY.jpg

Στην ετήσια τελετή της Remembrance Sunday ceremony, η Kate Middleton επέλεξε ένα μοναδικό μαύρο σύνολο, ακριβώς όπως υποστηρίζει η παράδοση. Το εντυπωσιακό της παλτό της ήταν του Alexander McQueen και το καπέλο από τον φημισμένο Philip Treacy.

28 Οκτωβρίου 2020

kate-5-GXlwg.jpg

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισαν να φορέσουν ταιριαστά κοστούμια για να παραδώσουν το βραβείο Pride of Britain στους εργαζόμενους της NHS. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο St Bartholomew's του Λονδίνου, το παλαιότερο δωρεάν νοσοκομείο της Βρετανίας. Φυσικά, το ζευγάρι συνδύασε τα σύνολά τους με αντίστοιχες προστατευτικές μάσκες.

20 Οκτωβρίου 2020

kate-2-jB4KX.jpg

Κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου με τον Πρίγκιπα William, η Kate επέλεξε ένα εντυπωσιακό κόκκινο, double breasted coat από τον αγαπημένο οίκο της Δούκισσας, Alexander McQueen. Η Kate βρισκόταν στο νοσοκομείο για να ξεκινήσει την έκθεση φωτογραφίας Hold Still, στην οποία εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του lockdown.

12 Οκτωβρίου 2020

kate-7-ElCib.jpg

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Kensington Palace στο Instagram, η Middleton φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με ένα αντίστοιχο σακάκι, και για αξεσουάρ μία ασημένια ζώνη και μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Το βίντεο τραβήχτηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, καθώς η Kate ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον νικητή του φετινού βραβείου Wildlife της χρονιάς.

20 Ιανουαρίου 2020

kate-1-T9acq.jpg

Η ίδια εμφανίστηκε μ’ ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα σε μια reception στο Ανάκτορο του Buckingham, σε μία τελετή για να γιορτάσουν τη Σύνοδο Κορυφής Επενδύσεων Ηνωμένου Βασιλείου-Αφρικής.

Φωτογραφίες: @kensingtonroyal