fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Οι πιο hot τάσεις της φετινής άνοιξης στον απόλυτα fashionable online προορισμό

Στο regalinas.gr οι επιλογές είναι αμέτρητες και so stylish!


Οι πιο hot τάσεις της φετινής άνοιξης στον απόλυτα fashionable online προορισμό

Aν βρίσκεστε στην αναζήτηση των πιο hot τάσεων για τη μόδα της φετινής άνοιξης, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο απόλυτα ενημερωμένο e-shop regalinas.gr. Οι υψηλές προδιαγραφές στο design και η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του το καθιστούν συνώνυμο του value for money.

Brand leaders

Οι επιλογές πολλές και το κοινό δεν κρύβει την προτίμησή του σε συγκεκριμένα fashion items, που τα χαρακτηρίζει η διαχρονικότητα. Όπως αναφέρει και η δημιουργός του, Ειρήνη Γεωργίου: «Τα best seller μας είναι οι μπλούζες, καθώς σε κάθε συλλογή υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε τοπ και πουκάμισα, κατάλληλα για κάθε περίσταση και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές».

Με το loungewear στιλ να πρωταγωνιστεί την άνοιξη του 2021, τα φούτερ, οι φόρμες και τα Τ-shirts βρίσκονται, επίσης, ψηλά στις προτιμήσεις.

It’s all Greek to me

Στο regalinas.gr θα βρει κανείς αυθεντικά κομμάτια, των οποίων ο σχεδιασμός και η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα trends της εκάστοτε σεζόν. «Στη Regalinas παράγουμε ρούχα διαχρονικά κι ευκολοφόρετα. Αυτό που χαρακτηρίζει πάντα τις συλλογές μας είναι τα ιδιαίτερα σχέδια και οι λεπτομέρειες, όπως οι φιόγκοι, τα βολάν, οι δαντέλες και τα κεντήματα».

shutterstock-595076771.jpg

Interacting with people

Τα τελευταία χρόνια -και ιδιαίτερα μέσα στο 2020-, οι καταναλωτές έχουν εξοικειωθεί με τις online αγορές. Το regalinas.gr είναι ένα σύγχρονο, γρήγορο κι εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, που προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και απευθύνεται σ’ ένα διευρυμένο κοινό. Κι η ιδιαίτερη σχέση που έχει χτίσει μαζί του, στα οκτώ χρονιά λειτουργίας του, σίγουρα το κάνει να ξεχωρίζει. Η Ειρήνη Γεωργίου, μάλιστα, σημειώνει: «Ακούμε με προσοχή τις παρατηρήσεις των πελατών και αρκετές φορές θα προσθέσουμε στη συλλογή κάτι που αισθανόμαστε ότι ζητάει ο κόσμος».

Highlights

Η εταιρία Regalinas ιδρύθηκε το 1985 με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την παραγωγή κι εμπορία γυναικείων ενδυμάτων. Εκτός από τα 14 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει, από το 2013, e-shop, που εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς, τόσο ως προς την ποιότητα των εικόνων και των προϊόντων, όσο και ως προς την ευκολία στη χρήση του. Η διαρκής ενημέρωση και άφιξη νέων προτάσεων, που απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη και δυναμική γυναίκα, συνθέτουν το προφίλ ενός updated online προορισμού!

1

Hoodie

Φούτερ με κουκούλα, www.relaginas.gr BUY HERE

2

Jumper

Φόρμα, www.regalinas.gr BUY HERE

3

Hoodie

Φούτερ με φιόγκο, www.regalinas.gr BUY HERE

4

Blouse

Κρουαζέ μπλούζα, www.regalinas.gr BUY HERE

5

Dress

Φόρεμα, www.regalinas.gr BUY HERE

Info: www.regalinas.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021