fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά ηλίου της SS23 season

Η Longchamp eyewear προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις


Οι πιο hot τάσεις στα γυαλιά ηλίου της SS23 season

Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για γυαλιά ηλίου. Οι ηλιόλουστες ημέρες γίνονται ολοένα και περισσότερες κι αυτό είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τη τσάντα μας. Ο ρόλος τους είναι διπλός, καθώς από την μία χαρίζουν έξτρα στιλ ακόμα και στα πιο απλά σύνολα, ενώ από την άλλη, προστατεύουν τα μάτια μας από τις ακτινοβολίες του ήλιου. Όπως σε όλα τα pieces της συλλογής μας, έτσι και στα sunglasses υπάρχουν τάσεις που κάθε χρόνο κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Τη φετινή SS23 season κυριαρχούν πιο τολμηρά σχέδια. Από φουτουριστικές σιλουέτες και έντονα ποπ χρώματα που τραβούν τα βλέμματα, σε ανατρεπτικά σχήματα, τα γυαλιά ηλίου έχουν μετατραπεί σε it accessory του 2023. Όπως και τα ρούχα, τα designs τους ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στα '70s. Εάν είστε λάτρεις της retro αισθητικής είναι σίγουρο πως δεν θα τα αποχωρίζεστε. Αναζητώντας τα πιο fashionable sunglasses, ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή της Longchamp eyewear, η οποία προσφέρει μία ιδιαίτερη ποικιλία σχεδίων για όλα τα γούστα. 

Ανακαλύψτε τα hot trends στα γυαλιά ηλίου που θα θέλετε να αποκτήσετε από σήμερα κιόλας!

Tinted lenses

b6ecbce366e70f1d810ef5846905deb8.jpg


Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν στην κατηγορία των sunglasses είναι οι χρωματιστοί φακοί. Τα πορτοκαλί, τα κόκκινα και τα κίτρινα είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών, προσφέροντας μια ρετρό πινελιά. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε σίγουρα η εμφάνισή σας θα θεωρηθεί επιτυχημένη. Μάλιστα είναι κι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στην εικόνα σας, ενώ παράλληλα θα διατηρήσετε και τη minimal αισθητική σας. Αφήστε τα γυαλιά ηλίου σας να μετατραπούν σε πρωταγωνιστή, επιλέγοντας ουδέτερες αποχρώσεις στα υπόλοιπα κομμάτια σας.

Overised Frames

65cce66c55bdfdb6c71b39bd54b45bd2.jpg


XL is in fahion baby! Τα oversized pieces αποτελούν must-haves της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το ίδιο ισχύει και στα γυαλιά ηλίου. Όσο μεγαλύτερος είναι ο σκελετός, τόσο πιο fashionable. Ετοιμαστείτε να προσφέρετε μία πιο dramatic πινελιά στις εμφανίσεις σας μ' αυτήν την επιλογή. Θα τα συναντήσετε τόσο σε all time classic black εκδοχές, όσο και σε πιο έντονες αποχρώσεις ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σας. Να είστε σίγουρες ότι θα μετατραπούν στο απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ σας.

Black, as always

8e733d1dcb9f216dd0910a278e888ac1.jpg


Μιλώντας για μαύρες επιλογές, δεν γίνεται να μην τους προσφέρουμε μια ξεχωριστή ενότητα. Άλλωστε, το μαύρο χαρίζει πάντοτε κομψότητα, όπου κι αν το επιλέξoυμε. Η διαχρονικότητά τους αποτυπώνεται μοναδικά μέσα από τα stylish σχέδια που θα υπάρχουν πάντα στη συλλογή μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι γραμμές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε είναι οι τετράγωνες, αλλά και οι πιο φουτουριστικές. Μάλιστα, θα αποτελέσουν μία win-win επιλογή, καθώς θα μπορείτε να τα φοράτε και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Square

bca1da2b67f6bb2726c47ef362c27017.jpg


Επιθυμείτε να χαρίσετε αέρα ανανέωσης στην εικόνα σας; Αυτή η τάση θα σας προσφέρει όλα αυτά που αναζητάτε. Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου έχουν έρθει στο προσκήνιο με στόχο να μας συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας - τόσο στα office looks, όσο και στις βόλτες, αλλά και κατά την περίοδο των διακοπών. Κρύβουν μία tailored αισθητική που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα! 

1

Square sunglasses

Longchamp Eyewear

2

Black sunglasses

Longchamp Eyewear

3

Oversized sunglasses

Longchamp Eyewear

4

Black sunglasses

Longchamp Eyewear

5

Tinted lenses

Longchamp Eyewear

6

Tinted lenses

Longchamp Eyewear

7

Oversized frames

Longchamp Eyewear

8

Square sunglasses

Longchamp Eyewear