fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot τάσεις & οι καλύτερες συλλογές των brands που επιλέγουμε γι' αυτήν τη σεζόν
MAGAZINE

Οι πιο hot τάσεις & οι καλύτερες συλλογές των brands που επιλέγουμε γι' αυτήν τη σεζόν

Τέλεια fashion items για την εορταστική περίοδο και όχι μόνο


Η αρχή του νέου έτους σηματοδοτεί την άφιξη ανανεωμένων συλλογών και τάσεων στη μόδα που μας βάζουν σε απόλυτο stylish mood. Έξυπνα μοτίβα, φρέσκες ιδέες και κομψές γραμμές, που κολακεύουν τη σιλουέτα, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε για τη φετινή σεζόν. Ανακαλύψτε παρακάτω τα brands που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες και κάντε μια «βουτιά» στον ανανεωμένο κόσμο της μόδας!

In Karl we trust

karl3.jpg

Μία ακόμη εξαιρετική συλλογή Karl Lagerfeld έρχεται κι αυτήν τη σεζόν στο κατάστημα Intervista.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής κατάφερε ν’ αφήσει το σημάδι του στον κόσμο της μόδας και ν’ αναδείξει εκείνα τα κομμάτια που κάθε σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της, μέσα από τη δική του, μοντέρνα οπτική. Για φέτος, το brand προτείνει πιο casual εμφανίσεις, μ’ επίκεντρο τα Τ-shirts και τ’ απαλά φούτερ, που άλλοτε φέρουν το logo του κι άλλοτε τις cartoonish φιγούρες του ίδιου του Karl και της αγαπημένης του γάτας, Choupette, βινίλ κολάν για μια πιο grunge πινελιά και μονόχρωμα φορέματα σε πιο αθλητικές γραμμές. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τ’ αυστηρά δερμάτινα αξεσουάρ, με must have items, τ’ αρβυλάκια, το backpack και τη μεγάλη tote τσάντα. Πέρα από εξαιρετική προσθήκη σε κάθε ντουλάπα, τα κομμάτια της φετινής συλλογής αποτελούν και ιδανικές προτάσεις για δώρα, αφού συνδυάζουν στιλ, λάμψη, ομορφιά, χρηστικότητα, αλλά και μια iconic υπογραφή, που θα χαρίσουν χαμόγελα χαράς στους αγαπημένους σας. 

karl2.jpg
Boot, Intervista
karl1.jpg
Tote Bag, Intervista

Info: Τσιμισκή 71, τηλ. 2310 230906

Site: intervista.gr

Facebook: INTERVISTA

Instagram: @intervista.gr

The hottest trends by Pennyblack

pb1.jpg

Με φόντο ένα ελκυστικό σκηνικό, οι σιλουέτες της συλλογής Pennyblack για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020 αλληλεπιδρούν με τις γεωμετρικές φόρμες, καθώς μια αφήγηση μόδας από το παρελθόν συναντάει το παρόν.

Το Στιλ

Η παριζιάνικη couture ραπτική της χρυσής εποχής και το παραδοσιακό βρετανικό tailoring συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τις βάσεις ενός άψογου ντυσίματος. Οι σιλουέτες των παλτό είναι ίσιες. Τα double-breasted σακάκια συνδυάζονται με wrap φούστες πάνω από το γόνατο. Τα basket-weave tweed κοστούμια αντικαθιστούν τα σακάκια με τα νέα shirt jackets. Η κομψή, λαμπερή αντανάκλαση του 3D γκοφρέ βελούδου και το moiré ύφασμα επαναπροσδιορίζουν τα παντελόνια και τις πλισέ φούστες με τους φιόγκους. Τεχνικές ίνες, που δημιουργούν την αίσθηση του δέρματος, σπάνε τη συμβατική ισορροπία. Μεταλλικά safari jackets και slouchy παντελόνια εναλλάσσονται με aviator jackets και pencil φούστες σε κροκό prints, ενώ οι πρωτοποριακές υφές επιστρέφουν στα bomber jackets και τις lamé μίνι φούστες. Τα παντελόνια εξυμνούν το street wear μέσα από σατέν joggers. Τα φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες σε αέρινες ή γραμμικές σιλουέτες παρουσιάζονται με μεγάλους ώμους και ογκώδη μανίκια. Τα πουλόβερ και τα puffer jackets γίνονται η ιδανική επιλογή για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν είναι τα tiger prints, τα jacquard υφάσματα, το πουά, το houndstooth και τα μεγάλα λουλούδια, που μεταμορφώνονται σε καμουφλάζ. 

pb2.jpg

Τα Χρώματα

Μαύρο, λευκό, κόκκινο και καμηλό συνθέτουν τη χρωματική παλέτα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Την εμφάνισή τους κάνουν και οι πιο ζεστές chic αποχρώσεις του ιβουάρ, του καφέ και του caramel. Οι ουδέτεροι τόνοι φωτίζονται μέσα από bronze λάμψεις, ενώ οι γαλάζιες λεπτομέρειες δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

pb3.jpg

Τα Αξεσουάρ

Το κροκό print πρωταγωνιστεί σε τσάντες με αλυσίδες, ψηλές μπότες, γόβες και combat boots. Οι ζώνες δένουν ψηλά στη μέση και τα loafers στολίζονται με tassels, προσθέτοντας μια βρετανική πινελιά, ενώ τα ακαταμάχητα beret συμπληρώνουν κάθε outfit με την απαράμιλλη, παριζιάνικη κομψότητά τους. 

Info: Τσιμισκή 60, Θεσσαλονίκη, Tηλ.: 2310 220800

Site: dilfashiongroup.com

Facebook: Dil Fashion Group

Instagram: @dilfashiongroup

Off White in town

grigio1.jpg

Το κατάστημα Grigio φέρνει στην πόλη μας τον οίκο που κατάφερε ν’ απογειώσει το street wear και να το εντάξει στη high fashion σκηνή μια για πάντα.

O Virgil Abloh του Off-White γι’ άλλη μία σεζόν εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας -διατηρώντας την αγάπη του για το street wear ύφος- στέλνοντας στην πασαρέλα του μοντέλα κάθε ηλικίας και αποδεικνύοντας πως δεν απευθύνεται αποκλειστικά στη νεολαία και κανένα brand δεν πρέπει να στιγματίζεται. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι «το ήθος του οίκου Off-White δεν αποτελείται μόνο από ρούχα. Η έμπνευση και το κίνητρό μου είναι η ίδια η ανθρωπότητα». Μ’ έντονες επιρροές από τα ένδοξα 90’s και συνδυάζοντας παράλληλα τη διαχρονικότητα, τη θηλυκότητα, αλλά και το grunge στιλ, ο Abloh παρουσίασε μία συλλογή που πραγματικά τα είχε όλα: από pencil φούστες, καμπαρντίνες και loose κοστούμια μέχρι slip dresses, ολόσωμες φόρμες, αθλητικά outwears και ρούχα με sexy cut outs. Το δέρμα και το τούλι είχαν την τιμητική τους, με τη χρωματική παλέτα να μην έχει σύνορα, αποτελούμενη από navy blue μέχρι neon πράσινο και κρεμ, ενώ πολλά από τα κομμάτια στολίστηκαν με cow prints και houndstooth μοτίβα. 

Info: Grigio, Προξένου Κορομηλά 51, τηλ. 2310 233898

MCM digital holidays

mcm.jpg

Για την εορταστική περίοδο, τo πολυτελές brand γερμανικής καταγωγής MCM συνεχίζει το ταξίδι στην υπερπραγματικότητα, στο ψηφιακό σύμπαν. Έναν φανταστικό προορισμό που δημιουργήθηκε από την εταιρία. Αυτό το ταξίδι σηματοδοτεί και αγκαλιάζει την αξία της ενότητας μεταξύ των ψηφιακών και πραγματικών κόσμων που θα ανατρέψει τα όρια των διαστάσεων και θα γιορτάσει τα πιο σημαντικά στοιχεία των δύο διαφορετικών αυτών κόσμων. Την ανθρώπινη σύνδεση. Μια παράλληλη διάσταση, πέρα από τη φυσική και ψηφιακή, η MCM παρέχει έναν χώρο όπου διασταυρώνονται πλατφόρμες και αναπαρίστανται σιλουέτες, άνθρωποι και τόποι -αναπόσπαστα κομμάτια της ταυτότητας του brand. Ταξιδεύοντας τη φαντασία μας μέσω προηγμένων, τρισδιάστατων, τεχνικών μοντελοποίησης και χαρτογράφησης, μαζί με υπερψηφιακές σαρώσεις και κινούμενες εικόνες, παρουσιάζεται η συλλογή της εταιρίας σ’ έντονες και λαμπερές αποχρώσεις. Η φετινή εορταστική καμπάνια στηρίζεται σ' ένα εννοιολογικό πλαίσιο, για να τονίσει τη σημασία και την ομορφιά της ανθρώπινης σύνδεσης, στοχεύοντας στο από κοινού μοίρασμα αναμνήσεων κι εμπειριών. 

mcm2.jpg

«Ελάτε στο παγκόσμιο δίκτυο της MCM, απολαύσετε τη χαρά και μπείτε στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Με το να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, χωρίς να χάσουμε αυτό που μας κάνει ανθρώπους, το εικονικό μας σύμπαν γιορτάζει την αξία τού να έχουν προτεραιότητα οι άνθρωποι και μετά ο ψηφιακός κόσμος», δήλωσε ο Creative Director του οίκου, Dirk Schönberger.

A pawfect holiday

pawfect.jpg

Εικόνες ζεστασιάς και αγάπης, γεμάτες συναισθήματα, όπως αυτά που προσδοκούμε να ζήσουμε τις γιορτινές ημέρες παρέα με τους αγαπημένους μας, παρουσιάζει η εορταστική καμπάνια του οίκου Tod’s με τίτλο “A Pawfect Holiday”. Και αυτό το πετυχαίνει βάζοντας να πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν σκυλιά, τα οποία συμβολίζουν τους άρρηκτους δεσμούς της αληθινής φιλίας. Η ιδέα να είστε με το αγαπημένο σας κατοικίδιο και να ξετυλίγετε στη ζεστή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων τα δώρα σας, ενώ ασχολείστε μαζί του παίζοντας με φιόγκους κι έλκηθρα, προσπαθώντας παράλληλα ενθουσιασμένοι να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια ή να σκέφτεστε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τη λαμπερή τσάντα Holly, δεν μπορεί παρά να προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Άλλωστε, η χαρά που προσφέρουν τα δώρα, τόσο όταν επιλέγονται όσο κι όταν ανοίγονται, είναι πολύτιμη, όπως και όλες οι στιγμές πραγματικής ποιότητας και ομορφιάς, σαν αυτές που χαρίζει η αληθινή φιλία με τον σκύλο σας.

Info: Τα παπούτσια και οι τσάντες Tod’s διατίθενται στα καταστήματα Kalogirou.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020