fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο εντυπωσιακές make up ideas για να δοκιμάσετε σήμερα
BEAUTY

Οι πιο εντυπωσιακές make up ideas για να δοκιμάσετε σήμερα

Τα festive αλλά συγχρόνως εύκολα looks


Η εορταστική περίοδος αποτελεί μια αφορμή για αλλαγές, χαρά και διασκέδαση. Η μέρα της Πρωτοχρονιάς είναι η ιδανική στιγμή για να ικανοποιήσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες στον τομέα του μακιγιάζ, υιοθετώντας τα επιβλητικά makeup looks των celebrities. Ωστόσο, αν δεν έχετε ιδιαίτερη έφεση στο μακιγιάζ, δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε πολύ από την comfort zone σας. Η φετινή τάση «ενδίδει» στα χρώματα των πολύτιμων λίθων, στις ασημένιες λάμψεις και στο ροζ χρώμα της Barbie, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει και την ‘ήσυχη πολυτέλεια’ του 2023. Το σημαντικότερο είναι να αισθάνεστε άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Ας δούμε τα 6 καλύτερα makeup looks, για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο με στιλ!

1. Μείνετε κομψή με ένα μακιγιάζ σε ζεστούς σοκολατένιους τόνους

snapinstaapp-335527402-700697015117667-733506271184817894-n-1080.jpg
Image source: @maryphilips

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα καφέ και τα nude χρώματα είναι η επιτομή της κομψότητας. Αυτή η χρωματική παλέτα του μακιγιάζ τονίζει τη φυσική ομορφιά, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει μια πινελιά ζεστασιάς. Δημιουργήστε ένα απαλό και εκλεπτυσμένο μακιγιάζ ματιών. Χρησιμοποιείστε μια ζεστή καφέ σκιά ως βάση με μια πινελιά λάμψης στο κέντρο των βλεφάρων. Εάν επιθυμείτε ένα πιο διακριτικά αισθησιακό βλέμμα, προσθέστε μια δόση έντασης με μια ελαφρώς πιο σκούρα σκιά στην πτυχή των ματιών σας. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα nude κραγιόν και διακριτική λάμψη.

2. Εκπέμψτε τη θηλυκότητά σας με ένα μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις

73642f371edaa5613f433d0d284d3661.jpg
Image source: @maryphilips

Το 2023 ανήκε στο ροζ- ένα χρώμα που αποπνέει γοητεία. Αγκαλιάστε την παιχνιδιάρικη και ρομαντική αύρα μιας περίστασης όπως η NYE βυθίζοντας το μακιγιάζ σας για μια απαλή ροζ σκιά ματιών. Προσθέστε λάμψη στα βλέφαρά σας για να ‘τραβήξετε’ τα εορταστικά φώτα και τα βλέμματα πάνω σας. Συμπληρώστε το look με ένα ροζ ρουζ για νεανική λάμψη. Ολοκληρώστε με ένα ροζ sparkly lip gloss.

3. Δημιουργήστε ένα έντονο smokey βλέμμα

b3268d37f456d823571b5dc8c71d4b4e.jpg
Image source: @emrata

Ένα smokey eye δεν παύει ποτέ να γοητεύει, και είναι μια τέλεια επιλογή για ένα χειμερινό πάρτι. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα primer για να δημιουργήσετε μια λεία βάση. Επιλέξτε μια παλέτα σε σκούρους τόνους, για να δώσετε βάθος και ένταση. Στη συνέχεια, απλώστε τη σκιά σας στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας, αναμειγνύοντας προς τα μέσα, για να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα διαβάθμισης των χρωμάτων. Ολοκληρώστε προσθέτοντας έντονο eyeliner και mascara, για να κάνετε το βλέμμα σας πιο σαγηνευτικό.

4. Δημιουργήστε ένα statement look με μια μίξη έντονων χρωμάτων

nikki-makeup-p.webp
Image source: @nikki_makeup

Δώστε μια έκρηξη ζωντάνιας και ενθουσιασμού στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για τον νέο χρόνο με πολύχρωμες σκιές ματιών. Πειραματιστείτε με αποχρώσεις, όπως το πράσινο του σμαραγδιού, το μπλε του ζαφειριού ή το μοβ του αμέθυστου. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει, καθώς αναμειγνύετε διαφορετικές αποχρώσεις, για να δημιουργήσετε ένα πολυδιάστατο βλέμμα. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια πινελιά από κάτι ιριδίζον για περισσότερη λάμψη! Εξισορροπήστε την ένταση των ματιών με ένα ουδέτερο χρώμα χειλιών για να πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

5. Δώστε λάμψη με ασημένιες μεταλλικές αποχρώσεις στα μάτια σας

4071300f88aaf2d8cd4e480576fd07d9.jpg
Image source: @gigihadid

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η ιδανική ευκαιρία για να τολμήσετε το μεταλλικό μακιγιάζ, όπως η Gigi Hadid. Προετοιμάστε τα βλέφαρά σας με ένα ειδικό primer. Στη συνέχεια, απλώστε μια μεταλλική ασημί σκιά ματιών και δώστε έμφαση στις εσωτερικές γωνίες, για να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας. Εφαρμόστε ένα μαύρο winged eyeliner κατά μήκος των ματιών. Ολοκληρώστε το look με ένα nude κραγιόν.

Tip: Αναβαθμίστε το βλέμμα σας ακόμη περισσότερο προσθέτοντας περισσότερες μεταλλικές λεπτομέρειες στα βλέφαρά σας, όπως ένα μεταλλικό φύλλο, καθώς αυτή η επιπλέον διάσταση θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν και να λάμπουν.

6. Δημιουργήστε ένα natural makeup look

snapinstaapp-411989393-241816088930982-5703202649600221459-n-1080-A1Bdi.jpg
Image source: @makeupbymario

Για εσάς που θα θέλατε κάτι πιο φυσικό αλλά λαμπερό, το natural makeup look αποτελεί μια σικάτη και διακριτική επιλογή. Χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό primer σε συνδυασμό με ένα skin tint ή foundation ελαφριάς κάλυψης. Επιλέξτε σκιές ματιών, ρουζ και κραγιόν σε ουδέτερους τόνους. Αναδείξτε τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και τη λαμπερή σας επιδερμίδα. Ολοκληρώστε το βλέμμα με mascara αντί για μολύβι ματιών.

Feature image source: @camillamorrone, @candiceswanepoel