fbpixel

Search icon
Search
Οι νέες σειρές & οι ταινίες που θα σας καθηλώσουν τον Φεβρουάριο
ARTS & CULTURE

Οι νέες σειρές & οι ταινίες που θα σας καθηλώσουν τον Φεβρουάριο

Κυκλοφορίες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας


Ο Φεβρουάριος ήταν ανέκαθεν ο μήνας των βραβείων. Από τα βραβεία Emmy μέχρι τα εντυπωσιακά Όσκαρ, ταινίες και σειρές μάχονται για την κατάκτηση τους. Φέτος εξαιτίας της πανδημίας οι περισσότερες τελετές βράβευσης, πέρα από τις Χρυσές Σφαίρες, έχουν μεταφερθεί ένα μήνα αργότερα. Και αυτό γιατί εξακολουθούν να βγαίνουν ταινίες και σειρές άξιες για διακρίσεις. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα tv shows και τις κινηματογραφικές προβολές, που μπορείτε να παρακολουθήσετε από streaming υπηρεσίες και ιδιαίτερα από το Netflix, το οποίο υποσχέθηκε τη δημοσίευση νέου περιεχομένου κάθε εβδομάδα!

Ας δούμε ποιες ταινίες και σειρές θα σας κρατήσουν στην άκρη του καναπέ σας και για το μήνα Φεβρουάριο!

News of the World

news-of-the-world-hank-1-1603400615.jpg

Στις 10 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix η ταινία "News of the World" με τον οσκαρικό Tom Hanks να πρωταγωνιστεί στο περιπετειώδες western της streaming πλατφόρμας. Η ιστορία ακολουθεί έναν βετεράνο του Εμφυλίου πολέμου (Tom Hanks) που έχει δεχτεί να επιστρέψει ένα μικρό κορίτσι στους θείους της, το οποίο ήταν αιχμάλωτο μίας φυλής Ινδιάνων. Η ταινία παρουσιάζει το μεγάλο και γεμάτο δυσκολίες ταξίδι αυτού δύο ταλαιπωρημένων ανθρώπων που αναζητούν τη γη της επαγγελίας, την οποία θα μπορέσουν να αποκαλούν σπίτι.

Clarice

clarice-rebecca-breeds-1581-107742606.jpg

Η πολυβραβευμένη ταινία του 1991 “Η σιωπή των αμνών” θα αποκτήσει τη δική της συνέχεια μέσα από τη σειρά του CBS Clarice, που κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου. Η mini σειρά 10 επεισοδίων, δίνει έμφαση στην άγνωστη ιστορία της ντετέκτιβ του FBI Clarice Starling (Rebecca Breeds), η οποία ένα χρόνο μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα της ταινίας “Η σιωπή των αμνών” επιστρέφει στην ενεργό δράση. Παρά τη μεγάλη της επιτυχία στην υπόθεση του Buffalo Bill, η Clarice αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσαρμογή της πίσω στις σκοτεινές υποθέσεις της δουλειάς.

For All Mankind

for-all-mankind.jpg

Η 19η Φεβρουαρίου είναι η ημέρα πρεμιέρας, ξεκινώντας από την προβολή της 2ης σεζόν του "For All Mankind" στο Apple Tv. Αν δεν έχετε παρακολουθήσει την πρώτη, είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε μία διαφορετικού είδους σειρά. Το TV show δημιουργεί μία εναλλακτική ιστορία της πρώτης προσγείωσης του ανθρώπου στη σελήνη το 1969, κατά την οποία οι Σοβιετικοί ήταν εκείνοι που έκαναν το πρώτο βήμα στο φεγγάρι. Υπό αυτό το πρίσμα ξεκινάει ένας αδιάκοπος αγώνας για την κατάκτηση του διαστήματος, που περιλαμβάνει πολλές δυσκολίες και περιπέτειες. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια στην κάθε σεζόν και θα σας κάνει να σκεφτείτε «Και αν γινόταν αυτό…».

I Care a Lot

i-care-a-lot-pike-gonzalez-and-wiest.jpg

Στις 19 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα η ταινία "I Care a Lot" στην πλατφόρμα του Netflix. Η κωμωδία θρίλερ που εντυπωσίασε τους κριτικούς στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο το Σεπτέμβριο του 2020 διαθέτει ένα πρώτης τάξεως Χολιγουντιανό cast, αφού σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Rosamund Pike (Gone girl), Peter Dinklage (Game of Thrones) και Eliza Gonzalez (Fast and Furious). Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία διορισμένη από το δικαστήριο υπεύθυνη για ηλικιωμένους, η οποία έχει στήσει μία τρομερή πλεκτάνη εκμεταλλευόμενη τους πελάτες της. Όμως, η τελευταία υπόθεση που θα αναλάβει, θα της φέρει μπελάδες.