fbpixel

Search icon
Search
Οι must-watch σειρές εκτός Netflix για να παρακολουθήσετε αυτό το καλοκαίρι
ARTS & CULTURE

Οι must-watch σειρές εκτός Netflix για να παρακολουθήσετε αυτό το καλοκαίρι

Απολαυστικές προτάσεις που θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον


Μπορεί το Netflix να είναι η number one πλατφόρμα ψυχαγωγίας την οποία όλοι γνωρίζουμε και δε χορταίνουμε να παρακολουθούμε, αλλά σίγουρα υπάρχουν και αντίστοιχες όπου μπορούμε να βρούμε εξίσου ενδιαφέρουσες παραγωγές για να απολαύσουμε. Νέες σειρές ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις streaming platforms, τις οποίες αξίζει να ανακαλύψετε και να βάλετε αμέσως στη watch λίστα σας για το φετινό καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε τις πολλά υποσχόμενες σειρές παρακάτω!

Made for Love

0-jKJXi.jpg

H μαύρη κωμωδία "Made for Love", παρουσιάζει μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης και διαζυγίου. Ακολουθεί τη Hazel, μια νεαρή γυναίκα, που χωρίζει μετά από δέκα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, έναν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη μιας τεχνολογικής εταιρείας. Η αναταραχή στη ζωή της δε σταματά όμως στο διαζύγιο, καθώς ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της, έχει εμφυτεύσει στον εγκέφαλό της ένα τσιπ, με το οποίο παρακολουθεί τα συναισθηματικά της δεδομένα.

Προβάλλεται στην Cosmote TV.

Mythic Quest

1-NNq6q.jpg

To επεισόδιο "Everlight" της αγαπημένης σειράς "Mythic Quest", έχει ξετρελάνει τους fans της! Είναι αυτόνομο και περιστρέφεται γύρω από το ομώνυμο ετήσιο party που προσπαθούν να απολαύσουν οι υπάλληλοι της εταιρείας εν μέσω της πανδημίας. Το story γίνεται fun κι εύκολα κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν έτσι κι αλλιώς τη σειρά αυτή.

Προβάλλεται στο Apple TV+.

Leonardo

2-ZOrHL.jpg

Η ζωή του Leonardo da Vinci έρχεται ξανά στις οθόνες μας, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Aidan Turner (Hobbit, Poldark) στο "Leonardo". Ένας αστυνομικός στο Μιλάνο, κατηγορεί για μια δολοφονία τον da Vinci κι αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν του ώστε να βρει πως συνδέονται τα στοιχεία. Τον αστυνομικό θα υποδυθεί ο Freddie Highmore (The Good Doctor) και η σειρά είναι δημιουργία των Stephen Thompson (Sherlock) και Frank Spotnitz (The Man in the High Castle).

Προβάλλεται στη Nova.

Generation

4-KTflb.jpg

To "Generation" είναι μια σκοτεινή αλλά παιχνιδιάρικη νεανική σειρά, η οποία ακολουθεί μια ομάδα μαθητών στην εξερεύνηση της σύγχρονης σεξουαλικότητας, δοκιμάζοντας τα όρια βαθιά εδραιωμένων πεποιθήσεων για τη ζωή, την αγάπη και τη φύση της οικογένειας σε μια συντηρητική κοινωνία. Την παραγωγή υπογράφει η πολυβραβευμένη Lena Dunham των Girls.

Προβάλλεται στο HBO.

Lisey's Story

6-7UzHx.jpg

Η νέα αυτή σειρά βασίζεται στο ομώνυμο ρομαντικό θρίλερ του King του 2006, θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια μιας ώρας και θα περιστρέφεται γύρω από τη Lisey (Julianne Moore), η οποία δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, Scott Landon (Clive Owen), έρχεται αντιμέτωπη με αλήθειες που είχε καταπιέσει εδώ και πολύ καιρό.

Κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου στο Apple TV+.

September Mornings

7-tuh2Y.jpg

Η σειρά αυτή αφορά στη ζωή της Cassandra. Από τότε που άφησε πίσω την πατρίδα και το όνομα γέννησής της, αποφάσισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στην επιθυμία της και να γίνει αυτό που είναι τώρα: μια ελεύθερη και ανεξάρτητη trans γυναίκα. Τα πράγματα φαίνεται να καλυτερεύουν και η Cassandra έχει έναν φίλο που λατρεύει κι εκπλήρωσε το όνειρό της να εμφανιστεί σε show και να τραγουδάει κομμάτια της Vanusa, μιας ρομαντικής τραγουδίστριας που έγινε επιτυχία στη δεκαετία του '70 στη Βραζιλία.

Κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στο Amazon Prime.

Enjoy!