fbpixel

Search icon
Search
Οι κόρες της Phoebe Philo και της Kate Moss πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry
FASHION NEWS

Οι κόρες της Phoebe Philo και της Kate Moss πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

Και άλλα συναρπαστικά νέα από τον χώρο της μόδας


O χώρος της μόδας δεν σταματάει ποτέ να μας ξαφνιάζει με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούριες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας...

Burberry’s New ‘It’ Girls

2-AWuTP.jpg

Ο Daniel Lee αυξάνει την αισθητική glamping για την καμπάνια του οίκου Burbery για το Φθινόπωρο του 2024. Οι εικόνες της τραβήχτηκαν στη Lake District, το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο του Ηνωμένου Βασιλείου και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, και έχουν για πρωταγωνίστριες την κόρη της Phoebe Philo, Maya Wigram, και την κόρη της Kate Moss, Lila. Τα μοντέλα φορούν άνετα πλεκτά, καρό κιλτ της Burberry και παλτά με επένδυση shearling μέσα στα καφετιά και πράσινα χρώματα της αγγλικής άγριας φύσης.


Το Victoria's Secret show επιστρέφει αυτόν τον Οκτώβριο


Αφού επιβεβαίωσε ότι το περιβόητο fashion show της θα επιστρέψει φέτος, η Victoria's Secret μοιράστηκε ένα ολοκαίνουριο διαφημιστικό spot για τo επερχόμενο event μόδας, με πρωταγωνίστριες τα supermodels Gigi Hadid και Tyra Banks, οι οποίες αποκαλύπτουν την επίσημη ημερομηνία του πολυαναμενόμενου runway. Στο clip, η Hadid εισέρχεται σε μια πολυτελή πολυκατοικία της Νέας Υόρκης και πλησιάζει τη ρεσεψιόν, περνώντας από χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με ροζ αποχρώσεις κατά μήκος του μπροστινού διαδρόμου. Με το χτύπημα ενός χρυσού κουδουνιού, η Banks αποκαλύπτεται στο γκισέ σε ένα one-two step με το "Femininomenon" του Chappell Roan. Στη συνέχεια, η Banks παραδίδει στη Hadid την επίσημη πρόσκληση του show, η οποία αναφέρει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 15 Οκτωβρίου 2024.


Moncler x Batman-Inspired Collection

1-0MhPe.jpg

Η Moncler παρουσιάζει μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από τον θρυλικό χαρακτήρα της DC Comics, τον Batman, συνδυάζοντας πολυτελή μπουφάν με την αισθητική των... υπερηρώων. Η συλλογή με θέμα τον Batman περιλαμβάνει μια σειρά από αντικείμενα που φέρουν το εμβληματικό design της νυχτερίδας. Το κεντρικό κομμάτι της collection είναι το πουπουλένιο μπουφάν με κουκούλα Solander, το οποίο κοσμείται με ένα βελούδινο logo Batman. Αυτό το άμεσα αναγνωρίσιμο puffer jacket είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό πολυεστέρα και περιλαμβάνει αποσπώμενη κουκούλα για προστασία. Το μπουφάν συμπληρώνουν δύο μπλουζάκια με το λογότυπο του Batman και ένα φούτερ με κουκούλα, διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό χρώμα.


Winona Ryder: The face of Jimmy Choo for AW24

jimmy-choo-2.jpg

Η Jimmy Choo επέλεξε τη Winona Ryder ως το νέο πρόσωπο της συλλογής "Glamour Refined". Με μια σειρά φωτογραφιών και μια ταινία μικρού μήκους, με την υπογραφή των Ezra Petronio και Lana Petrusevych της Petronio Associates, ο Petronio φαντάστηκε την Winona με λιτό στιλ, με έμπνευση από τα '90s - την εποχή που υπήρξε και η ίδια το απόλυτο style icon. Με glam goth αισθητική, η καμπάνια αναδεικνύει με τον πιο μοντέρνο fashionable τρόπο της αριστουργηματικές δημιουργίες του οίκου.