fbpixel

Search icon
Search
Οι καλύτερες ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε ενώ ταξιδεύετε με αεροπλάνο
ARTS & CULTURE

Οι καλύτερες ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε ενώ ταξιδεύετε με αεροπλάνο

Οι 5 ταινίες που προτείνουμε


Υπάρχει μια συγκεκριμένη επιστήμη που κάνει ορισμένες ταινίες φανταστικές για παρακολούθηση στο αεροπλάνο. Οι πολύωρες πτήσεις απαιτούν και μια καλή συντροφιά, και τι καλύτερο από μία ταινία που θα σας χαλαρώσει, θα σας ανεβάσει την –τυχόν- πεσμένη σας διάθεση και θα σας κάνει με λίγα λόγια να ξεχαστείτε.

Παρακάτω, θα βρείτε 5 διαφορετικού είδους ταινίες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε και να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

1. Air Force One (1997)

mv5bmtc0odmzmtc5mv5bml5banbnxkftztcwotq4ntuwnw-at-at-v1.jpg

Μπορούμε απλώς να πούμε ότι ο Harrison Ford, κάνει έναν εξαιρετικό (φανταστικό) πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών; Μετά την αεροπειρατεία του Air Force One, ο Ford πρέπει να βρει τι να κάνει τόσο ως ηγέτης του έθνους όσο και ως πατέρας και σύζυγος. Μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες δράσης της δεκαετίας του '90, το Air Force One σίγουρα θα σας κρατήσει ξύπνιους για το υπόλοιπο της πτήσης σας. Η ταινία γράφτηκε από τον Andrew W. Marlowe και σκηνοθετήθηκε από τον Wolfgang Petersen. Πρωταγωνιστούν: Harrison Ford, Gary Oldman, Glenn Close κ.ά.

2. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

dominic-monaghan-merry-scene-elijah-wood-frodo.webp

Με φόντο τη Μέση Γη , η ιστορία αφηγείται τον Σκοτεινό Άρχοντα Sauron, ο οποίος αναζητά το Ένα Δαχτυλίδι, το οποίο περιέχει μέρος της δύναμής του, για να επιστρέψει στην εξουσία. Το Δαχτυλίδι βρήκε τον δρόμο του προς τον νεαρό χόμπιτ Frodo Baggins. Η μοίρα της Μέσης Γης κρέμεται από την ισορροπία καθώς ο Frodo και οι οκτώ σύντροφοί τους (οι οποίοι σχηματίζουν την Συντροφιά του Δαχτυλιδιού ) ξεκινούν το επικίνδυνο ταξίδι τους στο όρος Doom στη χώρα της Mordor, το μόνο μέρος όπου το Δαχτυλίδι μπορεί να καταστραφεί. Πρωταγωνιστούν: Cate Blanchett, Dominic Monaghan, Orlando Bloom κ.ά.

3. Catch Me If You Can (2002)

catch-me-if-you-can-1024x574.jpeg

Το να βλέπεις τον Tom Hanks να παίζει έναν πράκτορα του FBI που τον κοροϊδεύει ένας νεαρός Leonardo DiCaprio είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικό και απλά διασκεδαστικό. Το Catch Me If You Can είναι μια αμερικανική βιογραφική αστυνομική κωμωδία σε σκηνοθεσία και παραγωγή Steven Spielberg. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 25 Δεκεμβρίου 2002, κερδίζοντας λίγο πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια σε 3.225 κινηματογραφικές αίθουσες κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου, στη δεύτερη θέση πίσω από το The Lord of the Rings: The Two Towers. Πρωταγωνιστούν επίσης: Christopher Walken, Martin Sheen, Nathalie Baye κ.ά.

4. Crazy Rich Asians (2018)

crazy-rich-asians10.jpg

Η ταινία ακολουθεί μια Κινεζοαμερικανίδα καθηγήτρια που ακολουθεί το νέο αγόρι της σε έναν γάμο στη Σιγκαπούρη για να διαπιστώσει ότι η οικογένειά του είναι μια από τις πλουσιότερες στο νησί. Η λάμψη και η γοητεία αφθονούν και είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσουν είτε πετάτε μέχρι τη Νοτιοανατολική Ασία είτε μόνο σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ. Το σενάριο υπογράφουν οι Peter Chiarelli και Adele Lim, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του 2013 του Kevin Kwan και τη σκηνοθεσία ο Jon M. Chu. Πρωταγωνιστούν: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh κ.ά.

5. Little Women (2019)

littlewomen-anatomy1-videosixteenbynine3000-v2.jpg

Αυτή η ταινία δεν υπερηφανεύεται για τα τρελά πυροτεχνήματα ή κυνηγητά αυτοκινήτων, όμως η χρωματική παλέτα της σχεδιάστριας κοστουμιών Jacqueline Durran φαίνεται ακόμα πιο όμορφη στον αέρα. Η ταινία εξιστορεί τις ζωές των αδερφών Μαρτς -Τζο, Μεγκ, Έιμι και Μπεθ- στο Concord της Μασαχουσέτης, τον 19ο αιώνα. Οι Μικρές κυρίες έκαναν πρεμιέρα στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης στις 7 Δεκεμβρίου 2019 και κυκλοφόρησαν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 25 Δεκεμβρίου 2019, από τη Sony Pictures Releasing. Πρωταγωνιστούν: Emma Watson, Timothée Chalamet, Meryl Streep κ.ά.

Καλή απόλαυση!