fbpixel

Search icon
Search
Οι καλύτερες κωμωδίες του Netflix που προσφέρουν άφθονο γέλιο
ARTS & CULTURE

Οι καλύτερες κωμωδίες του Netflix που προσφέρουν άφθονο γέλιο

Εντάξτε τες στη watchlist σας


Είναι γεγονός πως αυτό που έχουμε στερηθεί εδώ και καιρό λόγω μιας συνεχούς δυστοπικής επικαιρότητας είναι το γέλιο. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω μας είναι δύσκολο να παραμείνουμε χαμογελαστοί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των στιγμών προσωπικής ηρεμίας όλοι έχουμε ανάγκη από ευχάριστες εικόνες που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε. Μια αγαπημένη συνήθεια: η παρακολούθηση ταινιών στη διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας του Netflix. Οι επιλογές πολλές, αλλά εμείς σας συμβουλεύουμε ότι η περίοδος ενδείκνυται για να προσθέσετε στη watchlist σας τις πιο απολαυστικές κωμωδίες που σας προτείνουμε παρακάτω! 

Enjoy! 

Fun with Dick and Jane 

1-AiQWq.jpg

Το remake του Judd Apatow για το Fun with Dick and Jane του 1977 με πρωταγωνιστές τον Jim Carrey και την Tea Leoni είναι ένας υπέροχος συνδυασμός κωμωδίες με δόσεις συγκίνησης. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι μεσαίας τάξης, του οποίου η πτώχευση του εργοδότη τους αφήνει χωρίς δουλειά. Τώρα το μοναδικό duo πρέπει να συντομεύσει πάσι θυσία την επιστροφή του στον κόσμο των χρημάτων, επιλέγοντας φυσικά να γίνουν... ληστές.

The Big Lebowski

2-kG0HZ.jpg

Αυτό το κλασικό έργο των αδερφών Coen συστήνει τον εκπληκτικό Jeff Bridges ως τον «χαλαρό» Jeff "The Dude" Lebowski, ο οποίος βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν τον μπερδεύουν με τον εκατομμυριούχο Jeffrey "The Big Lebowski". Ο τελευταίος χρωστάει σε πολλά άτομα λεφτά και ο "The Dude" ελπίζει να ξεφύγει από την κατάσταση, συμφωνώντας να παραδώσει λύτρα για την απαχθείσα γυναίκα του «ομοίου» του. Όπως θα μπορούσε κανείς να μαντέψει, μια διαπραγμάτευση ομήρων αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο ψύχραιμη.

I Care a Lot

3-NOU7c.jpg

Η ηθοποιός - γνωστή για το ρόλο της στο Gone Girl - Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη σχετικά πιο νέα σκοτεινή κωμωδία ως επαγγελματίας νόμιμος κηδεμόνας που, εν αγνοία των πελατών της, νομιμοποιεί τα χρήματα τους για τον εαυτό της. Το σχέδιο της φαίνεται να εξελίσσεται χωρίς κανένα πρόβλημα, μέχρι να μάθει ότι η τελευταία πελάτης της συνδέεται με έναν γκάνγκστερ, τον οποίο υποδύεται ο Peter Dinklage.

The Bling Ring

4-IgcvM.jpg

Στη σατιρική εγκληματική ταινία της Sofia Coppola, μια ομάδα πλούσιων εφήβων του Los Angeles εισβάλλουν σε σπίτια διασημοτήτων, κλέβοντας διαμάντια και φορέματα γνωστών σχεδιαστών, σαν μια twisted 2000s' έκδοση των "The Goonies". Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το "The Bling Ring" είναι μια κωμωδία με βαθύτερο κοινωνικό νόημα, στην οποία θα απολαύσετε cameos των Paris Hilton και Kirsten Dunst, αθλητικές φόρμες Juicy Couture, χαμηλοκάβαλα τζιν, και ανατρεπτικά γιλέκα. Αξίζει να το παρακολουθήσετε μόνο για την αμερικάνικη προφορά πλουσιοκόριτσου, Emma Watson.

My best friend's wedding

5.jpg

Η Julia Roberts δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν πιο γοητευτική από ό,τι σε αυτή την κωμωδία του 1997, που ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που μαθαίνοντας τα νέα του καλύτερού της φίλου -τον οποίο υποδύεται ο γοητευτικός Dermot Mulroney-, να παντρευτεί, βρίσκει τον εαυτό της σε μια θέση απροσδόκητης ζήλειας, καθώς συνειδητοποιεί πως έχει ερωτικά συναισθήματα γι' αυτόν. Η υπέροχη Cameron Diaz μαγνητίζει στον ρόλο της νέας γλυκιάς συζύγου του Mulroney, ενώ ο μοναδικός συνδυασμός του φυσικού χιούμορ και των αξέχαστων χαρακτήρων την καθιστά μία από τις καλύτερες rom-coms της δεκαετίας του '90.