fbpixel

Search icon
Search
Οι καλύτερες κωμωδίες που μπορείτε να δείτε τώρα στο Netflix
ARTS & CULTURE

Οι καλύτερες κωμωδίες που μπορείτε να δείτε τώρα στο Netflix

Περάστε ευχάριστα τον χρόνο σας απολαμβάνοντας τις παρακάτω προτάσεις


Για τη σημασία του Netflix όλους αυτούς τους μήνες που μένουμε κυρίως σπίτι, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, αποθανατίζοντάς το για τις αμέτρητες ταινίες και σειρές «διαμάντια» που μας προσφέρει, γεμίζοντάς τον ελεύθερο μας χρόνο με έμπνευση και ενθουσιασμό! Αυτή την φορά θα αναφερθούμε στις απολαυστικές κωμωδίες, οι οποίες όσος περισσότερος καιρός περνάει, τόσο πιο πολύ εξελίσσονται, προσδίδοντάς μας όμορφες εμπειρίες μέσα από το έξυπνο χιούμορ, την γρήγορη πλοκή και φυσικά όπως και κάθε ταινία σασπένς. Άλλωστε σκεφτείτε τι καλύτερο από μια όμορφη βραδιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ντελικάτες γεύσεις, ένα καλό κρασί, παρέα με all time classic κωμωδίες; Η απάντηση είναι απλή δεν υπάρχει καλύτερο!

Συνεχίστε να διαβάζετε, διαλέξτε την κωμωδία που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ετοιμάστε pop corn, καθίστε αναπαυτικά και enjoy!

Murder Mystery

netflix-1.png

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία μυστηρίου αποτελεί το “Murder Mystery” με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας και funny χαρακτήρες, τον Adam Sadler και την Jennifer Aniston. Όσοι είστε fan και λατρεύετε την σειρά “Friends”, θα το αγαπήσετε! Η πλοκή της κωμωδίας «Πρόσκληση για φόνο» αφορά έναν φόνο μυστηρίου, συγκεκριμένα ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Adam Sadler) αποφασίζει επιτέλους να πάει με την σύζυγό του (Jennifer Aniston) το πολυπόθητο ταξίδι, το μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί. Μια τυχαία συνάντηση όμως θα τους χαλάσει τα σχέδια και θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ ενός ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουίνς. Το πρόβλημα όμως είναι πως ο Κούινς θα βρεθεί δολοφονημένος και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του φόνου.

Norbit

netflix-2.png

Η αλήθεια είναι πως με την συγκεκριμένη κωμωδία θα γελάσετε πολύ, αλλά τι καλύτερο απ’ αυτό; Άλλωστε μην ξεχνάτε πως το χιούμορ είναι το αντίδοτο της πραγματικότητας που βιώνουμε. Τι θα απολαύσετε στην συγκεκριμένη fun ταινία; Ο Norbit (Eddie Murphy) είναι ένα ορφανό και καταφρονημένο αγοράκι που καταλήγει να μεγαλώσει στο εστιατόριο-παιδικό σταθμό ενός ηλικιωμένου κινέζου, του Wong. Ένας χαρακτήρας καχεκτικός και ταυτόχρονα δειλός που εισπράττει την περιφρόνηση απ’ όλα τα παιδιά, πλην της Kate (Thandie Newton), η οποία του δείχνει προσοχή και αγάπη. Οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι ως την στιγμή που η Kate βρίσκει ανάδοχη οικογένεια. Στην συνέχεια, την μοναξιά και την ανασφάλεια του Norbit πλέον έρχεται να καλύψει η Resputia, ένα τετράπαχο κορίτσι που τον παίρνει με το έτσι θέλω υπό την προστασία της και προκαλεί φόβο σε όλους τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες. Αρκετά χρόνια μετά η Resputia έχει μετατραπεί σε σωστό κήτος και μαζί σύζυγος του άβολου Norbit, τον οποίο και εκμεταλλεύεται μαζί με τα τρία της αδέρφια. Ανατρεπτικές όμως εξελίξεις έρχονται με την εμφάνιση της Kate στην ζωή του και εδώ φυσικά γεννιέται το ερώτημα τι θα συμβεί θα γυρίσει πίσω στην Kate ή θα παραμείνει με την γυναίκα του;

Hitch

netflix-3.png

Όσοι αγαπάτε των Will smith, είναι σίγουρο πως θα λατρέψετε την ταινία “Hitch”! Ο Άλεξ Χιτς (Will Smith) είναι ο μεγαλύτερος «μετρ» του ζευγαρώματος στη Νέα Υόρκη. Μπορεί με μια αλάνθαστη μέθοδο να βοηθά τους άντρες να κατακτούν το κορίτσι των ονείρων τους σε τρία μόνο ραντεβού. Βέβαια, τα πράγματα ξεκίνησαν να αλλάζουν και κατά κάποιο τρόπο να περιπλέκουν την στιγμή που γνώρισε τον Άλμπερτ, ένας παχουλός και αδέξιος λογιστής, ο οποίος κερδίζει την καρδιά της πανέμορφης και διάσημης Αλέγκρα Κόουλ, χάρης των υπηρεσιών του Χιτς. Το αταίριαστο όμως ζευγάρι άρχισε να τραβά αμέσως την προσοχή των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων και της ρεπόρτερ Σάρα Μελάς, η οποία ανακαλύπτει πως πίσω από το περίεργο ειδύλλιο κρύβεται ο Χιτς! Τώρα ο Χιτς πρέπει όχι μόνο να σώσει την σχέση του, αλλά και του φίλου του του Άλμπερτ.

Act like a lady, think like a man

netflix-4.png

Ο stand-up comedian, Steve Harvey, ο οποίος έγινε ξαφνικά σύμβουλος σχέσεων; Ναι, καλά ακούσατε, ο συμπαθής μαύρος comedian, όχι μόνο έγραψε το βιβλίο “Act like a lady, think like a man”, αλλά το κυκλοφόρησε και σε κινηματογραφική ταινία, παρουσιάζοντας την ιστορία τεσσάρων φίλων, οι οποίοι συνωμοτούν εις βάρος των γυναικών τους όταν ανακαλύπτουν πως χρησιμοποιούν τις συμβουλές του Steve Harvey στην σχέση τους. Μια επιτυχημένη ταινία γεμάτη από life lessons που αξίζει να γνωρίζουμε όλοι μας!

Jumping the Broom

netflix-5.png

Όσες ταινίες ή ακόμα σειρές έχουμε απολαύσει με θεματολογία την σχέση πεθεράς και νύφης, έχουμε περάσει πολύ καλά, γιατί πάντα κάτι συμβαίνει και η σχέση τους αποκτάει άλλη διάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και στην κωμωδία “Jumping the Broom”, όπου εδώ η κυρία Γουάτσον έχει μια λίγο περίεργη νοοτροπία! Αυτό το αντιλαμβανόμαστε όταν έρχεται σε επαφή με την μέλλουσα γυναίκα του γιού της. To καλύτερο σημείο όμως δεν είναι αυτό, είναι την στιγμή που οι Αφρό-αμερικάνικες οικογένειες συγκεντρώνονται για το γάμο, είναι σαφές πως η καθεμία έχει τα δικά της ήθη και έθιμα αλλά και τα δικά της μυστικά. Όταν το κέντρο συναντά τα βόρεια προάστια, όλη η αλήθεια «έρχεται» στο φως και μόνο ένα ερώτημα παραμένει άλυτο: Θα αντέξει το ευτυχές ζευγάρι τις υστερικές δοκιμασίες για να φτάσει τελικά στο πολυπόθητο τέλος;

Spanglish

netflix-6.png

Η ταινία “Spanglish” είναι αρκετά απολαυστική, καθώς πέρα από το απερίγραπτο και πετυχημένο χιούμορ των ηθοποιών, θα σας «προσφέρει» και ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της μαγειρικής. Τι αφορά η πλοκή; Ο Τζον Κλάσκι είναι ένας πετυχημένος σεφ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει στην οικογένεια του μια πλούσια ζωή, ένα εξοχικό στο Μαλιμπού, αλλά και μια πανέμορφη οικονόμο, την Φλόρ, η οποία έχει μεταναστεύσει από το Μεξικό μαζί με την κόρη της. Όλα όμως ξεκινούν την στιγμή που η Φλόρ ανακαλύπτει πως η ζωή σε μια νέα χώρα είναι επικίνδυνη, ειδικά δίπλα σε μια πλούσια και εκκεντρική οικογένεια!