fbpixel

Search icon
Search
Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δείτε τώρα στο Netflix
ARTS & CULTURE

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δείτε τώρα στο Netflix

Νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες για να εντάξετε στη watch-list σας


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αυτό σημαίνει πως η εποχή που διανύουμε είναι η πλέον κατάλληλη για να απολαύσουμε μια ζεστή σοκολάτα και να αφεθούμε στη ζεστασιά του σπιτιού μας. Η καλύτερη συντροφιά μας δε θα μπορούσε να είναι άλλη πέρα από μια καλή ταινία, η οποία θα μας κρατήσει με αμείωτο το ενδιαφέρον, κάνοντάς μας να λατρέψουμε για τη χριστουγεννιάτικη ιστορία της. Το Netflix αποτελεί και πάλι «μονόδρομο», καθώς παρουσιάζει κάθε χρόνο μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες christmassy παραγωγές.

Παρακάτω, μερικές από αυτές για να διαλέξετε τη δική σας αγαπημένη!

The Knight Before Christmas

4.jpeg

Η Vanessa Hudgens βάζει για λίγο στην άκρη τα καθήκοντα της πριγκίπισσας, την οποία και υποδύθηκε με διπλό ρόλο στην περσινή χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix, "The Princess Switch", και μπαίνει στη μοναδική θέση της καθηγήτριας, που έρχεται πιο κοντά με έναν ιππότη, ο οποίος έχει χαθεί στον χρόνο, κατά τη διάρκεια των εορτών. Θα καταφέρουν άραγε να ζήσουν στο σήμερα τον έρωτά τους; Πρωταγωνιστούν: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui κ.ά.

Let it Snow

aaaabsw1w6ds8fmowa430dzx20ljnjpymzlxxyyg-o2-ov7ax3vgj9rhgsk7gbgazfyqrq1nrp3-4-cj4mlrgbt95wzxqluftc5e0ay9.jpg

Η νέα ταινία αυτή αποτελεί την απόδειξη, ότι οι έφηβοι δεν αφήνουν τίποτα -ακόμη και μια δυσάρεστη χιονοθύελλα την Παραμονή των Χριστουγέννων- να τους σταματήσει! Βασισμένο στο ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα, το film ακολουθεί μια ομάδα νεαρών αποφοίτων Λυκείου, οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν σε διάφορες προσωπικές ερωτήσεις, κατά τη διάρκεια των μαγικών αυτών ημερών. Πρωταγωνιστούν: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush κ.ά.

The Claus Family

1327024-theclausfamily1-164114.jpg

Στον Jule Claus δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα. Μετά τον θάνατο του πατέρα του έναν χρόνο πριν, δεν θέλει πια καμιά σχέση μαζί τους. Ενώ η μητέρα του εργάζεται, ο ίδιος περνά πολύ χρόνο στο κατάστημα παιχνιδιών του παππού του. Μια μέρα βρίσκει μια μαγική χιονόμπαλα, η οποία τον οδηγεί στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου και ανακαλύπτει κάτι τρελό: Ο παππούς του είναι ο πραγματικός Αϊ-Βασίλης. Πρωταγωνιστούν: Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh κ.ά.

Family Switch

mv5bote4nmyxy2mtmmu5ys00mtziltg5zjctndrkymu3zgu1nze3xkeyxkfqcgdeqxvymty1otg1mzy2-v1.jpg

Η νέα αυτή η ταινία ακολουθεί την οικογένεια Walker, η οποία αλλάζει σώμα αφού συναντά έναν περίεργο αστρολόγο αναγνώστη. Τα Χριστούγεννα δεν είναι το κεντρικό θέμα της, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα, καθώς διαδραματίζεται στις γιορτές και το όλο vibe είναι απόλυτα εορταστικό. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Garner, Emma Myers, Rita Moreno, Brady Noon κ.ά.

Christmas As Usual

saa-var-det-jul-igjen-lillianjulsvik-001.png

Αυτή η ταινία αποτελεί ωδή στην καθημερινότητα στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στη Νορβηγία. Πρόκειται για μια νέα ρομαντική κωμωδία με την υπογραφή του Petter Holmsen, που θέτει στο επίκεντρο την αγάπη στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Πρωταγωνιστούν: Ida Ursin-Holm, Kanan Gill, Mads Sjøgård Pettersen κ.ά.