fbpixel

Search icon
Search
Οι Γαλλίδες άνω των 40 αποκαλύπτουν τα δικά τους tips μακιγιάζ
MAKE UP

Οι Γαλλίδες άνω των 40 αποκαλύπτουν τα δικά τους tips μακιγιάζ

Μια διαφορετική οπτική στον make-up κόσμο που όλες λατρεύουμε


Αποφυγή της ηλιακής ακτινοβολίας, προστασία από τοξικούς παράγοντες του αέρα και και έμφαση στη διατροφή. Συνεχώς ακούτε όλα όσα πρέπει να προσέχετε και τα βήματα που είναι σημαντικό να ακολουθήσετε για να μειώσετε τις επιπτώσεις της γήρανσης στο δέρμα σας. Παρόλα αυτά με τα 40s να αποτελούν τα νέα 20s και με την τεχνολογία και τη γνώση να έχουν εξελιχθεί, αυτό που πρέπει να απασχολεί εσάς είναι το πως θα κάνετε την κάθε εμφάνισή σας να μοιάζει flawless. Και τι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσετε τα μυστικά των Γαλλίδων για να το πετύχετε; 

Οι γυναίκες αυτές που οτιδήποτε τους περιβάλλει είναι συνώνυμο της κομψότητας έχουν να σας αποκαλύψουν μερικές συμβουλές για το καλύτερο make-up. 

1. Προπαρασκευαστικό μέρος

Καμία ενημερωμένη Γαλλίδα δεν προσπαθεί να δημιουργήσει θαύματα πάνω σε μια επιδερμίδα που "νοσεί". Καθαρισμός προσώπου, απολέπιση, ενυδατική κρέμα, θρεπτικές μάσκες, οροί και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε αποτελούν για αυτές καθημερινότητα. Αν και μπορεί να σας ακούγονται πολλά, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε πως τα πάντα είναι θέμα συνήθειας. Το ξηρό δέρμα, για παράδειγμα, αν δεν είναι ενυδατωμένο, θα κάνει το μακιγιάζ σας να φαίνεται «σπασμένο», καθιστώντας το τελικό αποτέλεσμα ανομοιόμορφο. 

 2. Βάση

Η έμφαση στην ποσότητα του προϊόντος δημιουργεί ένα φαινόμενο «μάσκας» που αισθητικά δεν ταιριάζει σε καμία ηλικία. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα foundation με ελαφριά υφή, ανθεκτικό στον ιδρώτα αλλά όχι υπερβολικά αδιαφανές. Εάν πάλι, θέλετε να διαλέξετε τόνο, αναζητήστε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τον φυσικό σας χρωματισμό και όχι κάποιο που σας πρότεινε η καλύτερη σας φίλη. Η σωστή βάση μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα και να κάνει το πρόσωπό σας να μοιάζει αψεγάδιαστο. Μάλιστα, μην ξεχνάτε πως οι κρέμες BB και CC είναι εξίσου μια ιδανική επιλογή για ένα εύκολο και γρήγορο make-up. 

gallides-beauty.jpg

3. «Dusty» αποτέλεσμα

Ένα πέρασμα της πούδρας είναι αρκετό, ακόμη και αν αυτό περιορίζεται μόνο στη ζώνη Τ -μέτωπο, μύτη, πηγούνι. Δώστε έμφαση στο να το εφαρμόσετε με ένα απαλό πινέλο και για πιο φυσικό αποτέλεσμα ψεκάστε το πρόσωπό σας με νερό thermal. To υγρό αποτέλεσμα που θα δώσει αυτός ο συνδυασμός θα σας κάνει να μοιάζετε πως βγήκατε μόλις από μια παραλία.

4. Φρύδια

Είναι το πλαίσιο του βλέμματος και το τελευταία χρόνια οι make-up artists έχουν εμμονή αυτά. Τα φρύδια είναι εύκολο να μοιάζουν πολύ ή ελάχιστα τονισμένα και για αυτό το λόγο κάθε Γαλλίδα -που σέβεται τον εαυτό της- αποφεύγει τις υπερβολές δίνοντας ένα σωστό σχήμα και επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα. Τα φρύδια που είναι πολύ λεπτά μπορεί να σας κάνουν να μοιάζετε μεγαλύτερες επειδή σοβαρεύουν την έκφραση, ενώ τα πολύ παχιά σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά και βαραίνουν το πρόσωπο. Βρείτε την ενδιάμεση ισορροπία που σας ταιριάζει. 

marion.jpg

5. Σκιά ματιών

Και σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή σε όλα τα φινιρίσματα που είναι πολύ φωτεινά και glittery επειδή τονίζουν τις ρυτίδες. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε περισσότερο αδιαφανείς ή απλώς σατινέ σκιές ματιών που ίσως να φωτιστούν μόνο την εσωτερική γωνία του ματιού σας.

6. Μάσκαρα 

Ο όγκος είναι γεγονός πως βοηθάει να αναδείξετε κάθε πτυχή του προσώπου σας. Το «άνοιγμα» των ματιών δίνει ένα άμεσο αποτέλεσμα ανύψωσης και σας χαρίζει με μόνο μια κίνηση το πιο φρέσκο βλέμμα. Επιλέξτε, έτσι, μια μάσκαρα που δίνει όγκο και έντονο χρώμα αλλά μην εμμένετε στα πολλαπλά στρώματα καθώς το αποτελέσματα θα μοιάζει απόλυτα μη-φυσικό. Όσο για τις ψεύτικες βλεφαρίδες, και εκεί οι Γαλλίδες είναι κάθετες!