fbpixel

Search icon
Search
Οι ελληνικές θεατρικές παραστάσεις για να παρακολουθήσετε online τις πρώτες ημέρες του 2021
ARTS & CULTURE

Οι ελληνικές θεατρικές παραστάσεις για να παρακολουθήσετε online τις πρώτες ημέρες του 2021

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά έχοντας για συντροφιά σας την τέχνη και τον πολιτισμό


Οι πρώτες ώρες τους 2021 είναι γεγονός και όλοι μας ψάχνουμε τρόπους για να γιορτάσουμε το festive spirit με τρόπο που να ανταποκρίνεται στα τωρινά δεδομένα. Για άλλη μια χρονιά, η εξέλιξη της τεχνολογίας δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να έρθουμε σε επαφή με πολιτιστικά δρώμενα από την άνεση του καναπέ μας, με μερικά μόνο clicks στον υπολογιστή ή το smartphone μας. Εάν είστε λάτρεις της τέχνης, λοιπόν, ξεκινήστε να γεμίζετε την καθημερινότητά σας με δημιουργικά events που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον πόθο σας και θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις top θεατρικές παραστάσεις που θα σας κρατήσουν την πιο τέλεια συντροφιά κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του νέου έτους!

Ξυπόλυτοι στο πάρκο

theatriki-parastasi.jpg

Με πρωταγωνιστές τον Αργύρη Αγγέλου και τη Βασιλική Τρουφάκου που πλαισιώνονται από τους Ελένη Κρίτα, Άρη Λεμπεσόπουλο και Ζερόμ Καλούτα, η παράσταση έχει καταφέρει ήδη να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Ένα νεόνυμφο ζευγάρι καλείται να αποδείξει τη δύναμη της αγάπης του όταν συνειδητοποιεί ότι το σπίτι των ονείρων του δεν είναι αυτό που φανταζόταν. Αυτό που περισσεύει στο νιόπαντρο ζευγάρι στο έργο του Neil Simon είναι η αγάπη και αυτό που λείπει στην αρχή της σχέσης τους είναι η άγνοια των προβλημάτων της συμβίωσης και η συνήθεια να σκέφτονται σαν μονάδες.

Info

1 Ιανουαρίου στις 20:00 & 2 Ιανουαρίου στις 21:00.

Παρακολουθήστε την εδώ.

Ποντικοπαγίδα

main-po131114-276am.jpg

Το θρυλικό έργο μυστηρίου της Agatha Christie, «Η Ποντικοπαγίδα», σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή θα προβληθεί σε υψηλής ανάλυσης online streaming, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων τις ημέρες των γιορτών. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έγινε sold-out από την πρώτη στιγμή. Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, την ώρα που το χιόνι πέφτει πυκνό. Στη νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, μια ομάδα οκτώ πρωταγωνιστών, μεταφέρεται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας. Η συνέχεια στους δέκτες σας. Σκηνοθεσία/Δραματουργική επεξεργασία: Κίρκη Καραλή. Παίζουν οι: Κωνσταντάκη Μαρία, Λίτσης Ερρίκος, Λουκάκη Δανάη, Οικονομίδου Ράνια, Πολυζωίδης Σήφης, Πουρσανίδης Νίκος, Συριόπουλος Μιχάλης, Τότσικας Αποστόλης.

Info

  • 1 Ιανουαρίου στις 12:00 & στις 20:00,
  • 2 Ιανουαρίου στις 20:00,
  • 3 Ιανουαρίου στις 18:00.

Παρακολουθήστε την εδώ.

Ο Αμερικάνος

2-OzmBc.jpg

Μια ιδιαίτερη θεατρική μεταφορά του ομώνυμου κλασσικού διηγήματος του Σκιαθίτη συγγραφέα για έναν ηθοποιό και έναν μουσικό. Η παράσταση αποτελεί μια δουλειά του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και είναι μια ιστορία αγάπης και ξενιτιάς που πρόκειται να σας συγκινήσει. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Θανάσης Σαράντος, ο οποίος μέσα από την ερμηνεία εμφυσά όλα όσα κρίνει απαραίτητα στο κοινό και περνά το μήνυμα της αγάπης έτσι όπως δεν το έχουμε φανταστεί.

Info

2 Ιανουαρίου στις 20:00 & 3 Ιανουαρίου στις 18:00.

Παρακολουθήστε την εδώ.

    Απολυμένη

    1674x456-864x400-c-770x400.jpg

    Απολυμένη κοσμικογράφος, εγκαταλελειμμένη από τις πλούσιες «φίλες» της, συνειδητοποιεί πως υπήρξε πάντα απολυμένη από την αλήθεια της ζωής της. Ρεαλιστικό, τρυφερό και συγκινητικό το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη σκηνοθέτησε ο Κώστας Γάκης και πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Διδασκάλου, σε μια ερμηνεία που αποτυπώνει καθημερινές αλήθειες και προβλήματα που συναντάμε κάθε μέρα, καταλήγοντας σε ουσιαστικές αποκαλύψεις πιο ανθρώπινους και μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με άλλη οπτική.

    Info

    2,3,4,5 Ιανουαρίου στις 20:00.

    Παρακολουθήστε την εδώ.

    Enjoy!