fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Oι δύο αποχρώσεις της neutral παλέτας που πρωταγωνιστoύν τώρα

Oatmilk & honeybomb: Αυτά είναι τα χρώματα του φθινοπώρου


Oι δύο αποχρώσεις της neutral παλέτας που πρωταγωνιστoύν τώρα

Φαντασία και δημιουργικότητα με παράλληλη επιστροφή στις βασικές αρχές του στιλ. Αυτά θα μπορούσαμε να πούμε πως υπήρξαν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των εντυπωσιακών shows που είδαμε στις μητροπόλεις του κόσμου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023. Σε αυτό το ενθουσιώδες παιχνίδι μόδας που εκτυλίχτηκε, τα “Roaring Twenties” επιλέχθηκαν ν’ αποπνέουν ultra θηλυκότητα, ενώ το back-to-basics trend με το λευκό tank top πήρε τα ηνία. Την ίδια στιγμή, τα χρώματα επανήλθαν δυναμικά με χαρούμενες κι ελπιδοφόρες παλέτες, μαζί με τα νέα neutrals, που παραμένουν τα key colors για outfits με ενδιαφέρον και κομψό χαρακτήρα.

THE TREND

dior.jpg

Μία από τις βασικές τάσεις της σεζόν που θα δούμε, λοιπόν, να πρωταγωνιστεί στο εξής είναι τα neutrals. Τα χρώματα που αγαπήσαμε είναι το oatmilk και το honeybomb – μια ζεστή και κρεμώδης απόχρωση, από τη μία, που δίνει ένα εκλεπτυσμένο πλεονέκτημα σε κάθε look, και από την άλλη, ένας πλούσιος τόνος στη χρωματική βεντάλια της ώχρας, με χρυσοκίτρινες παραλλαγές, που έρχεται να χαρίσει ζεστασιά και αναζωογόνηση στην εποχή.

STYLE MATTERS

Ο νέος χαρακτήρας της μόδας θέλει φέτος μια στροφή στο dress-me-up, με τα πιο «δομημένα» ρούχα να επανέρχονται δυναμικά. Ως αποτέλεσμα, η τάση του streetwear, με τις loose και χαλαρές φόρμες, έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλοι θέλουν ν’ αποτινάξουν από πάνω τους τη «χαλαρότητα» της προηγούμενης περιόδου των lockdowns. Φέτος, θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ισορροπία στα κοστούμια, τα statement σακάκια και τα πανωφόρια ως προς την κομψότητα στα υλικά και στις γραμμές. Και σε αυτά τα κομμάτια είναι αλήθεια πως τα δύο κυρίαρχα χρώματα της σεζόν ταιριάζουν γάντι!

09.jpg

D IS FOR DETAILS

Τα αξεσουάρ είναι το «Α» και το «Ω» για κάθε εμφάνιση, οι μικρές πινελιές που μπορούν να μεταμορφώσουν το συνολικό σας look. Για τα neutral outfits, πείτε ένα μεγάλο «ναι» στα accessories σε μπλε ή καφέ τόνους, αλλά και σε έντονα χρώματα, όπως αποχρώσεις του κίτρινου και του κόκκινου, που ταιριάζουν ιδανικά.

HOME SWEET HOME

g-rough-mainjpg1200x800-q85-crop.jpg

Οι χρωματικές αυτές τάσεις δεν έμειναν μόνο στον κόσμο της μόδας, αλλά φυσικά προχώρησαν και σ’ αυτόν του interior design, όπου το natural πλέον φαίνεται να επικρατεί, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην αισθητική κάθε χώρου. Να θυμάστε: αυτές οι φυσικές παλέτες δημιουργούν τόσο ένα cozy σκηνικό χαλάρωσης και ασφάλειας όσο κι ένα περιβάλλον κομψότητας και διακριτικής πολυτέλειας.

1

Μάλλινο πανωφόρι, Max Mara

2

Μάλλινο καπέλο Pennyblack, Dil Fashion Group

3

Μάλλινο πουλόβερ Stella McCartney, Grigio

4

Χρυσό βραχιόλι Lito, Link Jewellery

5

Δερμάτινη τσάντα Tory Burch, Kalogirou

6

Βαμβακερό παντελόνι Marella, Dil Fashion Group

7

Δερμάτινα loafers Tod’s, Kalogirou


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022