fbpixel

Search icon
Search
Οι best dressed εμφανίσεις στην 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο
STYLE PEOPLE

Οι best dressed εμφανίσεις στην 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Όλα όσα ξεχώρισαν στην φαντασμαγορική βραδιά


Το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουλίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Το παρών έδωσαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και άλλα σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, της καλλιτεχνικής σκηνής της χώρας αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες, που έχουν διακριθεί για τα έργα και κατορθώματά τους.

eecdbd6904534c728d3da817373615c7.jpg
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Φώφη Γεννηματά

Τα φώτα και η προσοχή στράφηκαν όμως και στις γυναικείες παρουσίες και στα items που επέλεξαν για το πολυαναμενόμενο event στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου. Το dress code αναφερόταν σε formal looks, οπότε τα φορέματα αλλά και τα tailored σύνολα είχαν την τιμητική τους. Οι μονοχρωμίες κυριάρχησαν, ενώ δεν ήταν λίγες όσες προτίμησαν να ακολουθήσουν τις τάσεις και να δοκιμάσουν τις έντονες αποχρώσεις που κυριαρχούν. Από την άλλη πλευρά, τα neutrals είχαν σημαντικό ρόλο, με το μαύρο, το μπλε σκούρο και το λευκό να έχουν πρωταρχικό ρόλο.

Ανακαλύψτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν! 

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία ήταν και η οικοδέσποινα της βραδιάς, επέλεξε ένα σμαραγδί φόρεμα σε maxi γραμμή και το συνδύασε με μαύρες slingback γόβες.

5361d1c749304ef7b24d5d11bbebbfcb.jpg
Αριστοτελία Πελώνη

Αριστοτελία Πελώνη: Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος της χώρας, εντυπωσίασε με την ολόσωμη φόρμα που επέλεξε. Η off shoulder λεπτομέρεια ήταν κι αυτή που έκανε τη διαφορά και κολάκευε με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα της. Όσον αφορά τα παπούτσια και την τσάντα επέλεξε μαύρες αποχρώσεις.

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη: Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μαγνήτισε τα βλέμματα με το total black look που διάλεξε. Το ασύμμετρο mini τούλινο φόρεμα ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ το μαύρο καλσόν σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες ψηλοτάκουνες γόβες απογείωσαν την εικόνα της. Το εντυπωσιακό χρυσό κολιέ της έδωσε παραπάνω λάμψη στο look της. 

Ντόρα Μπακογιάννη: Σε αντίθεση με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ντόρα Μπακογιάννη προτίμησε total white look σε loose γραμμή μαζί με ασημένια flat sandals. Συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο.

f7b3bd04e473419ea4196e122ca063b7.jpg
Γιάννα Αγγελοπούλου, Ισίδωρος Κούβελος, Ντόρα Μπακογιάννη

Σία Κοσσιώνη: Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε μαζί με το σύζυγό της, Δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη. Το σύνολο της αποτελούνταν από ένα wrap little black dress και ψηλοτάκουνες γόβες.

Φώφη Γεννηματά: Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εντυπωσίασε με το one shoulder Ancient Kallos, μπλε σκούρο φόρεμα της. Τα gold sandals της ταίριαζαν μοναδικά με τις χρυσές λεπτομέρειες του φορέματός της.

c6f2c69572c9489c86bd202de82ced86.jpg
Σία Κοσσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε να κινηθεί σε έντονες αποχρώσεις, διαλέγοντας ένα maxi ZEUS + ΔΙΟΝΕ φόρεμα και χρυσά βραχιόλια και στους δύο καρπούς της.

Κάτια Δανδουλάκη: Σε ουδέτερες αποχρώσεις κινήθηκε η ηθοποιός, αφού ταίριαξε ένα ντραπέ γκρι φόρεμα με nude glam γόβες. Τον λαιμό της κοσμούσε ένα κολιέ με μαργαριτάρια.

f4b3b28b3d8f42c8be6055d7ed73bc0c.jpg
Κατερίνα Παναγοπούλου
ae09612b3734472ea5b77287c0789b8c.jpg
Κάτια Δανδουλάκη

Σοφία Μπεκατώρου: Ακόμα μία από τις παρευρισκόμενες που προτίμησε έντονες αποχρώσεις, ήταν η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, που εμφανίστηκε με πορτοκαλί halter neck φόρεμα και γαλάζιο clutch.

2e37e895b12840e5bd6aa5b5002e890a.jpg
Σοφία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Σμαράγδα Καρύδη – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Και οι δύο ηθοποιοί κινήθηκαν σε μακριά φορέματα, με την πρώτη να επιλέγει μπλε σκούρα απόχρωση και τη δεύτερη λευκό μάξι φόρεμα με φλοράλ μοτίβα.