fbpixel

Search icon
Search
Οι απλοί αλλά updated τρόποι να φορέσετε τζιν με σακάκι
THE LOOK

Οι απλοί αλλά updated τρόποι να φορέσετε τζιν με σακάκι

Για σύνολα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες day to night


Όταν μιλάμε για φθινοπωρινούς συνδυασμούς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα σακάκι με denim pants. Αυτά τα δύο staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, απογειώνοντας την casual αισθητική και την κομψότητα. Οι επιλογές ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο basics είναι πολλές, από boxy, oversized και κλασικά σακάκια μαζί με loose, skiny, flared αλλά και wide leg jeans. Η ευελιξία αυτών των συνδυασμών θα σας χαρίσει σύνολα που μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως περίστασης, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε στην κυριολεξία το οτιδήποτε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πιο updated combos που σίγουρα θα λατρέψετε!

Neutral blazer & Baggy jeans 

blazer-with-jeans-262792-1673016446491-main-768-80jpg.webp
Image source: @modestmira_

Η βασική αρχή του φετινού φθινοπώρου; Relaxed everything! Και μ αυτό εννοούμε, ότι στόχος μας είναι δημιουργούμε effortless lools που θα προσφέρουν απλότητα και παράλληλα υψηλή αισθητική. Ο πρώτος τρόπος για να το πετύχετε είναι να συνδυάσετε ένα σακάκι σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το καφέ, το καμηλό και το μαύρο, μαζί μ' ένα τζιν παντελόνι που αποπνέει μια πιο χαλαρή διάθεση. Προσθέστε ένα λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο ή top από μέσα και είστε έτοιμες!

Belted bazer & Lightwash jeans

blazer-with-jeans-262792-1673017895050-main-768-80jpg.webp

Σε περίπτωση που είστε λάτρεις της χαλαρής διάθεσης αλλά επιθυμείτε ταυτόχρονα να δώσετε κι ένα κολακευτικό σχήμα στη σιλουέτα σας δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα belted blazer. Μ' αυτόν τρόπο θα τονίσετε τη μέσα σας και θα φαίνεστε πιο αδύνατη. Προτιμήστε μία πιο σκούρη απόχρωση στο σακάκι σας, όπως γκρι ή μαύρο και «παντρέψτε» το μ' ένα lightwash τζιν παντελόνι, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση. Ολοκληρώστε το σύνολο σας μ' ένα ζευγάρι μπότες ή ankle boots με λίγο τακούνι για πιο formal αισθητική. 

Check blazer & Slim jeans 

blazer-with-jeans-262792-1677167264997-main-768-80jpg.webp
Image source: @symphonyofsilk

Τα slim & skinny jeans έχουν επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Μπορεί για πολλές να μην αποτελεί την αγαπημένη τους επιλογή, ωστόσο με τους κατάλληλους συνδυασμούς είναι ικανά να σας χαρίσουν σύνολα που δύσκολα θα αποχωριστείτε. Ένας επιτυχημένος τρόπος είναι να προσθέσετε ένα τζιν παντελόνι σε σκούρα απόχρωση, με την ιδανικότερη να είναι το μαύρο, και να το ταιριάξετε με checked blazer που θα προσφέρει λίγη παραπάνω ένταση. Ένα ζευγάρι ballet flats θα δημιουργήσει την ιδανική αρμονία, ενώ για εσάς που λατρεύετε το layering, ένα πουλόβερ δεμένο στους ώμους πάνω από το σακάκι θα μοιάζει υπέροχο. 

Wool blazer & Wide leg jeans 

blazer-with-jeans-262792-1673017241117-main-768-80jpg.webp
Image source: @anoukyve

Όσο βαδίζουμε προς το χειμώνα, η θερμοκρασία θα γίνεται ολοένα και πιο χαμηλά, γεγονός που θα μας κάνει να αναζητάμε πιο ζεστά κομμάτια για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ένα καφέ μάλλινο σακάκι είναι απαραίτητο design της γκαρνταρόμπας. Μαζί με τα - αγαπημένα μας - wide leg jeans δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Μπορείτε να τον επιλέξετε από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους. Απογειώστε την εικόνα σας με μία designer bag κι ένα ζευγάρι statement sneakers!