fbpixel

Search icon
Search
Οι all time classic ταινίες τρόμου που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν στο YouTube
ARTS & CULTURE

Οι all time classic ταινίες τρόμου που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν στο YouTube

Η NBCUniversal προσφέρει free περιεχόμενο για για να απολαύσετε μέσα στον Ιανουάριο


Είστε λάτρεις των θρίλερ; Εάν ναι, τότε τα καλά νέα για εσάς είναι πως κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του καινούριου έτους έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανά τις δεκαετίες και να γίνουν σήμα κατατεθέν αυτής της κινηματογραφικής κατηγορίας. Μερικές κινήσεις στο κινητό ή στον υπολογιστή σας, είναι αρκετές για να απολαύσετε τα προγράμματα της επιλογής σας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή ή να αγχώνεστε για την αξιοπιστία της πλατφόρμας παρακολούθησης.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε κάθε λεπτομέρεια γι' αυτήν την πρωτοβουλία που πρόκειται να ενθουσιάσει όλους τους horror movie lovers!

Η πρωτοβουλία της NBCUniversal

unnamed-k0a0w.png

Η αμερικανική εταιρία παραγωγής, NBCUniversal, που μετρά θρυλικές παραγωγές στο ενεργητικό της, συνεργάζεται με το YouTube channel "Fear: The Home of Horror YouTube" για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον project. Συγκεκριμένα, η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να δημοσιευθούν στην πλατφόρμα του YouTube επτά από τις πιο κλασικές ταινίες θρίλερ που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών όλα αυτά τα χρόνια.

Κάθε ταινία θα κάνει πρεμιέρα ξεχωριστά από τις 15 Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση για επτά ημέρες στο κανάλι "Fear: The Home of Horror YouTube". Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρεμιέρας κάθε ταινίας, οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν αυτές τις ταινίες στην ψηφιακή τους συλλογή σε μειωμένη τιμή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα επτά θρίλερ που θα προβληθούν

Αν και ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα όλες οι ταινίες τρόμου που πρόκειται να προβληθούν, ήδη γνωρίζουμε μερικές από αυτές και είναι πραγματικά συνώνυμες των διαχρονικών θρίλερ. Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω!

Ο Κόμης Δράκουλας (1931)

dracula-1931-gallery-2.jpg

Το "Dracula" σε σκηνοθεσία του Tod Browning και με πρωταγωνιστή τον Bela Lugosi, θεωρείται από πολλούς ως η πιο κλασική ταινία τρόμου όλων των εποχών. Βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του 1924, των Hamilton Deane και John L. Balderston κι έχει να κάνει με ένα βαμπίρ που ζει απομονωμένο στον πύργο του, αλλά σταδιακά εντάσσεται σε ένα φαύλο κύκλο μέσα στον οποίο ο καθένας θέλει να τον βλάψει όσο δύσκολο κι αν είναι. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και οι ανατριχιαστικές στιγμές σοκάρουν...

Η Μούμια (1932)

boris-karloff-the-mummy-zita-johann-karl.jpg

Το "The Mummy" αφορά σε μια Βρετανική Αρχαιολογική αποστολή στο Κάιρο είναι συγκινημένη με τα ευρήματα τους στην έρημο, όταν περίεργα συμβάντα ενοχοποιούν τον υπηρέτη Ardath Bey (Boris Karloff), για τον οποίο κανείς δε γνωρίζει κάτι περισσότερο. Ο σκοτεινός, όμως, Bey αποτελεί την μετενσάρκωση του Ιερέα Ιμούθη, ο οποίος, καθώς θέλει να αποκτήσει πλέον την αιωνιότητα προσπαθεί να παρασύρει την όμορφη αριστοκράτισσα Helen Grosvenor (Zita Johann) μαζί του σε απόκρυφους τόπoυς.

Η Νύφη του Φρανκενστάιν (1935)

bridefrank-01.jpg

Άλλη μια πολύ κλασική ταινία τρόμου του James Weil και με πρωταγωνιστές την Elsa Lanchester και τον Boris Karloff που έχει μείνει στην ιστορία. Ο Χένρι Φρανκενστάιν και το δημιούργημά του είναι ακόμη ζωντανοί! Ενώ το Τέρας συνεχίζει το δολοφονικό έργο του, ο Φρανκενστάιν ανακαλύπτει πως ο πρώην μέντοράς του, ο παρανοϊκός Δρ Πρετόριους, σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ακόμη «ανθρώπινο» πλάσμα αυτή τη φορά, μια γυναίκα, που θα κρατάει συντροφιά στο Τέρας. Το ηλεκτρικό ρεύμα μπαίνει σε ισχύ και όλα ξεκινούν τη συγκλονιστική τους πορείας σε ένα film που προκαλεί αγωνία και τρόμο.

Stay tuned!