fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Oι 5 τάσεις που μας έκανε το street style του fashion month να θέλουμε να αγοράσουμε τώρα

Τα it girls μας έπεισαν να επενδύσουμε σ' αυτές


Oι 5 τάσεις που μας έκανε το street style του fashion month να θέλουμε να αγοράσουμε τώρα
O Fashion Month που διανύσαμε ήταν μία ωδή στο στιλ και στη μόδα. Επίσης ήταν μία ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουμε και να θυμηθούμε για μερικές μέρες όλα όσα είχαμε συνηθίσει στην προ-COVID-19 εποχή. Η αλήθεια είναι ότι δε ξέραμε τι ακριβώς να περιμένουμε σε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν και το street style. Υπήρχαν πολύ λιγότερες επιδείξεις λόγω των μέτρων ασφαλείας και αυτό συνεπάγεται με την μείωση των παρευρισκόμενων στα shows και στων ανθρώπων που θα περπατούσαν στους δρόμους των μεγαλουπόλεων.

Τα περισσότερα σύνολα των it girls ήταν βασισμένα σε πρακτικά και απλά κομμάτια, πάντα όμως προσαρμοσμένα στις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν. Τα κρόσσια και τα statement blazers, συνδυάστηκαν με cool items όπως ένα κολάν. Τα outfits που παρουσιάστηκαν ήταν πιο wearable από ποτέ, ότι δηλαδή πρέσβευε κι ο συγκεκριμένος μήνας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα 5 πιο hot trends, από τα οποία επηρεαστήκαμε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα και θέλουμε να αποκτήσουμε asap

Seperates 

fashion-month-5.jpg
Image source: @whaelse

Από το κουστούμι μέχρι τα πλεχτά, τα sets φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και τους επόμενους μήνες. Τα κορίτσια του street style απογείωσαν για ακόμα μία φορά αυτήν την τάση και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να την υλοποιήσουμε. Μπορείτε να ακολουθήσετε την αρχή του co-ord, δημιουργώντας looks από τα ίδια κομμάτια, αλλά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και seperated items, τα οποία στο τέλος έχουν ένα πολύ ωραίο mutchy mutchy αποτέλεσμα. Όποια εκδοχή κι αν επιλέξτε από τις δύο θα τη λατρέψετε !

Sole boots

fashion-month-2.jpg

Οι μπότες και τα μποτάκια με την έντονη σόλα είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και οι fashionistas μας έκαναν αυτήν την άποψη ακόμα πιο ξεκάθαρη με τις επιλογές τους. Αυτόν το μήνα είδαμε παντού το συγκεκριμένο σχέδιο σε πλήθος συνδυασμών, από παντελόνια μέχρι φορέματα και σε διάφορα μήκη είτε ankle είτε knee high boots. Για να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, μη διστάσετε να επενδύσετε και σε υποδήματα με διαφορετικό χρώμα στη σόλα.

Fringe

fashion-month-3.jpg


Όπως όλα δείχνουν δε θα «χορτάσουμε» να μιλάμε για τα κρόσσια για πολύ καιρό ακόμα. Suede, khaki, δέρμα! Αυτό το απόλυτα μοντέρνο και σύγχρονο σχέδιο αποτελεί αν όχι το αγαπημένο ένα από τα αγαπημένα των influencers. Άλλωστε, οι εικόνα που δημιουργούν την ώρα της κίνησης είναι φανταστική. Τα πολυσυζητημένα κομμάτια σχεδιαστών, όπως της Prada και της Bottega Veneta έκαναν την εμφάνιση τους σε φούστες, φορέματα, outwears και jackets. Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Blazers

fashion-month-1.jpg

Τα σακάκια πάντα έχουν μία θέση στο street style αλλά αυτή τη φορά ήταν λίγο διαφορετικά. Τα it girls αποφάσισαν να τους δώσουν μία αίσθηση ανανέωσης, επιλέγοντας μοντέρνα σχέδια, σε έντονα χρώματα, oversized γραμμές, μοτίβα, «αυστηρά» κοψίματα και εντυπωσιακές λάμψεις. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μαγνητίσετε τα βλέμματα χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Masks

fashion-month-4.jpg

Φυσικά από όλες αυτές τις εμφανίσεις δε θα μπορούσε να λείπει το απαραίτητο αξεσουάρ των τελευταίων μηνών, οι μάσκες. Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν διακριτικά σχέδια ώστε να μην τραβήξουν την προσοχή από τα βασικά τους κομμάτια, επιλέγοντας μαύρο, λευκό ή γκρι. Από την άλλη πλευρά υπήρχαν κι εκείνες που δε δίστασαν να τη χρησιμοποιήσουν ως το πιο hot accessories του street style look τους. 

1

Micro petterned blazer

MAX&Co BUY HERE

2

Micro patterned skirt

MAX&Co BUY HERE

3

Viscose jersey trousers

MaxMara BUY HERE

4

Chunky boots

Fendi, Kalogirou BUY HERE

5

Leather chunky boots

Migato BUY HERE

6

Ecco boots

nak shoes BUY HERE

7

Fringed tweed coat

Marni, Mytheresa.com BUY HERE

8

Fringe gathered leather shoulder bag

Bottega Veneta, Net-A-Porter BUY HERE

9

Leather oversized fringed outwear

ZARA BUY HERE

10

Gold blazer

Circus Hotel BUY HERE

11

Patterned blazer

Marella BUY HERE

12

White blazer

Intervista

13

Solar print face covering in pure cotton

Accessories BUY HERE

14

Printed face mask

Dolce & Gabbana, Net-A-Porter BUY HERE

15

The mask

Marc Jacobs BUY HERE

Φωτογραφίες: @streetstylestars