fbpixel

Search icon
Search
Οι 5 πιο hot influencers που προτείνουν οι Γαλλίδες για να ακολουθήσετε τώρα στο Instagram
PEOPLE & MOMENTS

Οι 5 πιο hot influencers που προτείνουν οι Γαλλίδες για να ακολουθήσετε τώρα στο Instagram

Συμπεριλάβετε στη λίστα με τα girl crushes σας τα παρακάτω εμπνευσμένα profiles


Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια το Instagram και γενικά ο χώρος των social media αποτελεί τον Νο1 προορισμό ανδρών και γυναικών που αναζητούν την έμπνευση. Ιδιαίτερα τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα και το stylish lifestyle χρησιμοποιούν τη διάσημη πλατφόρμα δικτύωσης ως ένα μέσο που τους παρέχει πρόσβαση σε νέες εικόνες, αλλά και καινούρια πρότυπα ομορφιάς και στιλ. Επειδή λοιπόν, το καλοκαίρι επιβάλλει την ελευθερία, αλλά και τη δοκιμή πρωτοτύπων ιδεών και τάσεων, αν κι εσείς ψάχνετε το δικό σας summer inspo που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το στιλ, αλλά και το προσωπικό σας προφίλ, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε και να πάρετε μια γεύση από τις παρακάτω influencers που έχουν «κλέψει» και τις καρδιές των αγαπημένων μας Γαλλίδων!

Get to know them! 

Amaka Hamelijnck

Με τις ανατρεπτικές στιλιστικές επιλογές της, το ονειρικό κορμί, αλλά και το γατίσιο βλέμμα της, η νεαρή Ολλανδή Αmaka κατάγεται από τη Νιγηρία και ζει μόνιμα στο Amsterdam. Το προφίλ της στο Instagram ξεχωρίζει για τον sexy και θηλυκό αέρα που αποπνέει σε κάθε φωτογραφία της, που όμως συχνά διακρίνεται από μια bohemian αισθητική. Φυσικά, το νέο it girl των social media υποστηρίζει σθεναρά την ποικιλομορφία και την ανάδειξη διαφορετικών κουλτούρων.

Copy her look:
bob χτένισμα, retro bikiki ή αέρινο floral φόρεμα & λευκά sneakers. 

Sara Mey

View this post on Instagram

Paris with the great @isabelhayn ♥️

A post shared by SARA-MEY (@sarameyn) on

Κινέζικης, βιετναμέζικης και καμποτζιανής καταγωγής, η 21χρονη Sara Mey είναι μοντέλο και ζει στο Βερολίνο με τον φίλο της Goga, που είναι εξίσου κομψός με αυτήν. Μας αρέσει το ευκρινές στιλ της, η απλότητα, το προφίλ της lolita που μας παρουσιάζει μέσα από τις εικόνες της. Ακολουθήστε την όχι μόνο για καθημερινό fashion inspo, αλλά και τις καλύτερες προτάσεις σε φαγητό. Μεταξύ της «ψευδούς» αφέλειας και της πραγματικής δύναμης του χαρακτήρα της, η δουλειά της Mey θα σας συναρπάσει!

Copy her look: floral παντελόνι, neutral top & λευκές μπότες.

Elisabeth Mory

View this post on Instagram

Who is afraid of another parisian grey saturday ?

A post shared by Elisabete Bento (@elisabeth.mory) on

Μητέρα τριών παιδιών, η Elizabeth αποτελεί την τέλεια ενσάρκωση του french girl, όπως και οι δύο κόρες της, οι Salomé & Tamara. Παίζοντας σχεδόν με όλες τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της μόδας, η συγκεκριμένη fashionista θα σας κερδίσει με την παριζιάνικη λίγο «κλισέ» φινέτσα της, αλλά και το επιμελώς ατημέλητο και αβίαστο στιλ της. Από floral dresses μέχρι αέρινα shirts & jeans combos, το προφίλ της θα σας ξετρελάνει!

Copy her look: λευκό πουκάμισο, σανδάλια & ψάθινο καλάθι. 

Ilirida Krasniqi

View this post on Instagram

annonce Meet my beautiful friend ‘Tuna’ ???? #visitcyprus

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi) on

Με έδρα της την Κοπεγχάγη, η Ilirida Krasniqi αποτελεί έμπνευση για πολλά νεαρά fashionable κορίτσια εκεί έξω. Όσον αφορά το στιλ και το attitude της, της δίνουμε σχεδόν σε όλα άριστα: ξεχωρίζει για τα σωστά τζιν, τα περιζήτητα mules και τα πιο inspired day to night tops. Έχοντας μια συνολικά vintage αισθητική, το look της ισορροπεί ανάμεσα στον sexy και παιχνιδιάρικο εαυτό της, ενώ καταφέρνει να αποτυπώνει την ενέργεια της στιγμής σε κάθε post της. 

Copy her look: λευκό silk σύνολο & high heel mules 

Julie Sergent Ferreri

Aρχιτέκτονας στο επάγγελμα, η 26χρονη Julie διαθέτει ένα πολύ καλά μελετημένο προφίλ Instagram, όπου και θα βρείτε λαμπερές selfies, εικόνες κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά και σύγχρονου design inspirations. Σε κάθε περίπτωση, στο σύνολό του, το συγκεκριμένο account αποτελεί μια σειρά από καλοκαιρινές, μοντέρνες και σίγουρα εμπνευσμένες φωτογραφίες, τις οποίες σίγουρα θα θελήσετε να αντιγράψετε αυτό το καλοκαίρι.

Copy her look: Σορτς, μπεζ λινό πουκάμισο & ψάθινο καπέλο.