fbpixel

Search icon
Search
Oι 5 νέες καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να παρακολουθήσετε από τον Νοέμβριο στο Netflix
ARTS & CULTURE

Oι 5 νέες καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες για να παρακολουθήσετε από τον Νοέμβριο στο Netflix

Προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βάλουν από τώρα στο κλίμα των ημερών


Καθώς ο Οκτώβριος ολοκληρώνει το «ταξίδι» του, δίνοντας τη σκυτάλη στον Νοέμβρη, ο οποίος μας βάζει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του σε εορταστικό κλίμα, εμείς δε χάνουμε ευκαιρία και «βουτάμε» στα άδυτα του αγαπημένου Netflix και συγκεκριμένα στην ολόφρεσκια κατηγορία των χριστουγεννιάτικων ταινιών του. Με αφορμή λοιπόν, τον νέο μήνα που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα, εμείς σας παρουσιάζουμε το top 5 των καλύτερων ταινιών με θέμα τις γιορτές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στη διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας!

Προσθέστε από τώρα τις αγαπημένες σας στην christmas watchlist σας! 

Holidate

1-yxnZa.jpg

H ολοκαίνουρια ταινία της εγκυμονούσας Emma Roberts έχει κεντρικό θέμα τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα τα ραντεβού κατά τη διάρκειά τους. Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές λοιπόν, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία. Παίζουν οι: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth.

Κυκλοφορεί ήδη στην πλατφόρμα. 

Operation Christmas Drop 

2-zQ7iQ.jpg

Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν καλόκαρδο στρατιωτικό πιλότο, ενώ προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική του βάση και τη χριστουγεννιάτική της παράδοση. Μια απολαυστική κωμωδία που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια των γιορτών μέσα από μια σύγχρονη ιστορία, που κρύβει μέσα της την αγάπη. Παίζουν οι: Alexander Ludwig, Virginia Madsen, Kat Graham.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Νοεμβρίου 

Jingle Jangle: A Christmas Journey 

3-3Q4eq.jpg

Ένας κάποτε χαρούμενος κατασκευαστής παιχνιδιών, δεκαετίες μετά την προδοσία που είχε υποστεί από έναν μαθητευόμενό του, ξαναβρίσκει την ελπίδα του όταν η ευγενική και -λιγάκι περίεργη- εγγονή του μπαίνει στη ζωή του και φέρνει τα πάνω κάτω. Παίζουν οι:  Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Phylicia Rashad.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Νοεμβρίου

Dolly Parton’s Christmas on the Square

4-EeSUD.jpg

Πρόκειται για ένα ευχάριστο μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Dolly Parton. Το συγκεκριμένο φιλμ ακολουθεί μια «άκαρδη» γυναίκα, η οποία παγώνει τη διάθεση των γιορτών, όταν αποφασίζει να πουλήσει όλα τα ακίνητα στη γενέτειρά της. Μέσα από μια εμπνευσμένη ιστορία θα δούμε εάν τελικά μπορούν η μουσική, η μαγεία και οι μνήμες να της αλλάξουν γνώμη... Παίζουν οι:  Dolly Parton, Christine Baranski, Treat Williams.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Νοεμβρίου

The Christmas Chronicles: Part Two  

5-MMZTX.jpg

Η Κέιτ Πιρς, μια κυνική πλέον έφηβη, ξανασμίγει απροσδόκητα με τον Αϊ-Βασίλη με αφορμή έναν μυστηριώδη ταραχοποιό που απειλεί να καταργήσει τα Χριστούγεννα... για πάντα. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης ταινίας «Το Χρονικό των Χριστουγέννων», που είχε ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους λάτρεις των εορτών την περσινή χρονιά. Παίζουν οι: Goldie Hawn, Kurt Russell, Judah Lewis. 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Νοεμβρίου