fbpixel

Search icon
Search
Οι 5 χρυσοί κανόνες της Meghan Markle για εμφανίσεις χωρίς στιλιστικά λάθη
STYLE PEOPLE

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Meghan Markle για εμφανίσεις χωρίς στιλιστικά λάθη

Τα μυστικά που πρέπει να εντάξετε στα looks σας


Η Meghan Markle είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του πλανήτη αλλά και μία προσωπικότητα με τις περισσότερες φωτογραφίες. Οι δημόσιες εμφανίσεις μαγνητίζουν τα φλας των φωτογράφων αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πάντα κομψή, με υπέροχο στιλ, το οποίο πάντα βασίζεται σε δοκιμασμένους συνδυασμούς που δεν απογοητεύουν ποτέ, χωρίς να πειραματίζεται με την εικόνα της. Το γεγονός ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο στιλ, το οποίο την αντιπροσωπεύει απόλυτα, είναι ένα από τα βασικά συστατικά επιτυχίας των αλάνθαστων εμφανίσεων της.

Καθώς πάρα πολλές γυναίκες εμπνέονται και θέλουν να μιμηθούν το στιλ της Δούκισσας του Sussex, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε πρώτα απ’ όλα είναι ότι η Meghan ακολουθεί πάντα κάποιους κανόνες. Με βάση αυτούς γίνεται και η επιλογή των outfits και πάντα με γνώμονα την περίσταση. Αλλιώς θα εμφανιστεί σε μία πιο casual εκδήλωση όπως είναι το Wimbledon κι αλλιώς σε μία πολύ πιο επίσημη.

Από τη δύναμη που έχει ένα υπέροχο, διαχρονικό και απόλυτα stylish white bottom up shirt, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της Meghan Markle, μέχρι τα sophisticated dresses και τα αγαπημένα της παπούτσια, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε μερικούς από τους fashion rules, που όλοι μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. 

Λευκό πουκάμισο

meghan-1.jpg
Image source: @marieclaire
H Meghan έκανε διάσημο το όνομα Misha Nonoo όταν επέλεξε να φορέσει το λευκό πουκάμισο με την ονομασία «Husband», στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry στους αγώνες Invictus το Σεπτέμβριο του 2017, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε και κατά την παρουσία της στους αγώνες τέννις του Wimbledon. Το λευκό πουκάμισο είναι το ιδανικό κομμάτι , για να δημιουργήσει μία γυναίκα το απόλυτο casual look χωρίς ατέλειες. Είτε το συνδυάσετε με το καθημερινό τζιν παντελόνι σας είτε μ ένα κοστούμι το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Matchy Matchy

meghan-5.jpg
Image source: popsugar
Η σκέψη του να ντυθούμε για μία επίσημη περίσταση, από ένα γάμο μέχρι μία εκδήλωση, στην οποία θα πρέπει να συνδυάσουμε το formal με το μοντέρνο στιλ, πολλές φορές μας τρομάζει και μας δημιουργεί «πονοκέφαλο». Μη ανησυχείτε, διότι ο κανόνας που ακολουθεί η Meghan θα σας «λύσει» τα χέρια. Δε διστάζει να ταιριάξει τα κομμάτια μεταξύ τους. Μπορεί πολύ ειδικοί να θεωρούν αυτόν τον τρόπο ξεπερασμένο αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να εντυπωσιάσει. Ταιριάξτε το χρώμα του φορέματος σας με αυτό των υποδημάτων σας για τέλεια αρμονία αλλά και τη ζώνη με την τσάντα σας.

Σωστό μήκος

meghan-4.jpg
Image source: @etsy.com
Είτε επιλέγει να φορέσει παλτό, είτε φόρεμα ή φούστα, η Meghan Markle έχει βρει το μήκος που ταιριάζει περισσότερο στη σιλουέτα της και το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να βρείτε κι εσείς αυτό το «γλυκό» σημείο, το οποίο θα σας κολακεύει και θα κάνει όλα τα κομμάτια που επιλέγετε να φαίνονται άριστα.

Tonal

meghan-2.jpg
Image source: popsugar
Εάν δυσκολεύεστε να ταιριάξετε ξεχωριστά κομμάτια μεταξύ τους, τότε δεν έχετε παρά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα και τους τόνους. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα και συνδυάστε διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους. Πάντα το ένα κομμάτι πρέπει να είναι πιο έντονο από το άλλο. Αυτό το μυστικό είναι ένας κανόνας, τον οποίο ακολουθούν πολλοί διάσημοι για επιτυχημένες εμφανίσεις. Η Meghan δηλώνει φανατική θαυμάστρια των αποχρώσεων του πρασίνου αλλά και του καμηλό.

Casual

meghan-3.jpg
Το πιο όμορφο και σημαντικό στην εμφάνιση μία γυναίκας είναι να μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στιλ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν όλοι οι royals να παρουσιάσουν και να νιώσουν άνετα με casual looks. Η Meghan Markle έχει αποδείξει πολλές φορές ότι το απλό της ταιριάζει υπέροχα. Μην παραλείπετε λοιπόν να επενδύετε σε άνετα και χαλαρά κομμάτια για τις πιο casual εμφανίσεις σας.