fbpixel

Search icon
Search
Οι 5 χειμερινές τάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσετε
TRENDS & CATWALKS

Οι 5 χειμερινές τάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσετε

Ανακαλύψτε μαζί μας μέσα από μόλις 5 σύνολα πως θα ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας όλα όσα είδατε και θαυμάσατε στις πασαρέλες των Fashion Weeks πριν μερικούς μήνες


Έφτασε λοιπόν ο καιρός να εξοπλίσετε την γκαρνταρόμπα με ζεστούς και ανθεκτικούς «συμμάχους» και να εντάξετε στο καθημερινό σας ενδυματολογικό πρόγραμμα όλα όσα είδατε και θαυμάσατε στις πασαρέλες των Fashion Weeks πριν μερικούς μήνες.

Στα trend της φετινής σεζόν συναντήσαμε εκλεπτυσμένα κομμάτια που στηρίζονται σε ποιοτικά υφάσματα και κλασικές γραμμές τη γνωστή και ως quite luxury τάση, θηλυκές και ρομαντικές λεπτομέρειες όπως οι φιόγκοι, οι δαντέλες και τα λουλούδια, αυστηρά workwear κομμάτια, έντονα χρώματα με πρωταγωνιστή το φλογερό κόκκινο, καρό μοτίβα αλλά και μεγάλες εκτάσεις δερμάτινων υφασμάτων.

Επειδή βέβαια τα runway looks μπορεί κάποιες φορές να μοιάζουν κάπως υπερβολικά και όχι τόσο ευκολοφόρετα για την δική σας καθημερινότητα, εμείς επισκεφθήκαμε το αγαπημένο μας πολυκατάστημα notos, όπου φιλοξενούνται στα corners του αμέτρητες εταιρίες γυναικείων, ενδυμάτων και αξεσουάρ, όπως Armani Exchange, Herve Leger, Stine Goya , Favorite Daughter, Twinset, Versace, και Patrizia Pepe, κάναμε την απαραίτητη έρευνα και φτιάξαμε 5 χειμερινά σύνολα που συνδυάζουν τις τάσεις με την πρακτικότητα. Γι' αυτό κρατήστε τις απαραίτητες σημειώσεις.

BUSINESS CLASS

notos-2023-trends-3.jpeg

(Πουκάμισο Favorite Daughter, Γιλέκο Favorite Daughter, Παντελόνι Favorite Daughter, Γόβες Haralas, Παλτό Kocca)

Στις φετινές πασαρέλες έγινε ένα τεράστιο update στο γυναικείο officewear με άκρως κομψές και σικάτες προτάσεις που τονίζουν την θηλυκότητα. Έντονοι κοφτεροί ώμοι, εφαρμοστά γιλέκα, oversized σακάκια, pencil φούστες, μεταξωτά πουκάμισα και μυτερές γόβες συνθέτουν το νέο power suit που θα απογειώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Το συγκεκριμένο trend στηρίζεται στην ιδανική αναλογία και συμμετρία των κομματιών για παράδειγμα μια φαρδιά παντελόνα για να αναδειχθεί θέλει ένα καλά fitted πουκάμισο.

LADY LEATHER

notos-2023-trends-5.jpeg

(Πουλόβερ Armani Exchange, Φούστα Armani Exchange, Μπουφάν Hugo Boss, Μπότες Wall Street)

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το δερμάτινο ύφασμα κυριάρχησε και βρέθηκε σχεδόν σε κάθε collection αφού είναι ένα από τα αγαπημένα για τη χειμερινή περίοδο. Η γοητεία του είναι αξεπέραστη και αρκετές είστε φανατικές οπαδοί του, τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις, όσο και για σέξι, μυστηριώδη βραδινά σύνολα. Για φέτος, σημειώστε πως οι midi γεμάτες φούστες είναι η απόλυτη τάση, γι' αυτό και εμείς σας παροτρύνουμε να επενδύσετε σε μία δερμάτινη full skirt που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις.

DARK FLORALS

notos-2023-trends-4.jpeg

(Φόρεμα Stine Goya, Καλσόν Stine Goya, Δερμάτινο Jacket Twinset, Πέδιλα Nine West)

Η εποχή που τα λουλούδια ταίριαζαν μόνο στις ανοιξιάτικες γκαρνταρόμπες έχει ξεπεραστεί εδώ και αρκετές σεζόν με τα moody σκοτεινά florals να πρωταγωνιστούν σχεδόν σε κάθε fall winter σεζόν. Αυτή τη χρονιά το ιδιαίτερο είναι το «πάντρεμα» του ρομαντισμού με το darkness που δημιουργούν εντυπωσιακά σύνολα σε μοντέρνες ladylike σιλουέτες με ένα πέπλο μυστηρίου και έναν αέρα βικτοριανής εποχής. Σκεφτείτε ανάλαφρα φορέματα με chunky platform πέδιλα και δερμάτινα jackets για την απόλυτη αντίθεση.

DOUBLE DENIM

notos-2023-trends-1.jpeg

(Σακάκι Twinset, Παντελόνι Twinset, Πουκάμισο Lauren Ralph Lauren, Παλτό Iro, Μποτάκια Camper)

Μπορεί τα τζιν να εφευρέθηκαν τον 19o αιώνα από τον Levi Strauss ως στολές εργασίας, όμως, έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα στον χρόνο και πλέον να αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Σχεδόν κάθε σεζόν το denim δίνει το παρόν στις πασαρέλες ανανεωμένο, με νέες φόρμες, νέους συνδυασμούς και νέα οπτική. Έτσι, λοιπόν, δεν αποτελεί πια έκπληξη που ανάμεσα στις φετινές τάσεις βρίσκεται και το πολυαγαπημένο ύφασμα. Μόνο που ένα denim κομμάτι δεν είναι αρκετό! Αυτή τη σεζόν θα καταρρίψετε τον μύθο ότι τα τζιν δεν συνδυάζονται μεταξύ τους και θα υιοθετήστε το denim on denim look που βρίσκεται στην κορυφή των trends.

RED POWER

notos-2023-trends-6.jpeg

(Φόρεμα Herve Leger, Πέδιλα Nine West, Γούνινη Κάπα Twinset)

Σταθερό και διαχρονικό, το κόκκινο χρώμα και οι διάφορες κοντινές αποχρώσεις του αποτελούν σταθερά φθινοπωρινή – χειμερινή εποχή. Φέτος όμως το φλογερό και εκρηκτικό κόκκινο κυριάρχησε στις πασαρέλες και αναδείχθηκε ο απόλυτος πρωταγωνιστής ολόκληρης της σεζόν! Προτείνεται σε total red looks από την κορυφή ως τα νύχια για δυναμικές εμφανίσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Τι καλύτερο από το να επενδύσετε σε ένα red party dress για την festive περίοδο που βρίσκεται προ πυλών!

FOR MORE:
Διεύθυνση: Τσιμισκή 24 με Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη

FB: notosGreece, IG: notosofficial, TikTok: notos_official

Web: notos.gr