fbpixel

Search icon
Search
OH my Valentine: Τα πιο τέλεια δώρα for her & for him σε ακαταμάχητες εκπτώσεις
SAINT VALENTINE

OH my Valentine: Τα πιο τέλεια δώρα for her & for him σε ακαταμάχητες εκπτώσεις

Η NAK Shoes διαθέτει τις πιο stylish προτάσεις -50%!


"All you need is love"... and a fashionable gift θα πούμε εμείς, αφού η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στέκεται ως η τέλεια αφορμή για να προσφέρουμε τα πιο τέλεια δώρα στον ή στην αγαπημένο/αγαπημένη μας, ή ακόμα και να επιδοθούμε στο σωστό self-pampering, επιλέγοντας την κατάλληλη πρόταση για εμάς τους ίδιους. Η αγάπη αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό συναίσθημα, πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα και ποιος άλλωστε μπορεί να πει «όχι» σε ένα ωραίο St. Valentine δώρο; 

Όσοι από εσάς βρίσκεστε στην αναζήτηση του last-minute gift, που θα φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα όσων αγαπάτε, μετά από στοχευμένη αναζήτηση για shopping, σας παρουσιάζουμε τις πιο ξεχωριστές προτάσεις από τη συλλογή της NAK Shoes, τις οποίες μάλιστα θα ανακαλύψετε σε -50% έκπτωση. Οι επιλογές είναι αμέτρητες από κορυφαία διεθνή brands και σχέδια που θα απογειώσουν το στιλ σας.

Let's take a look for her, for him or for you

For Her

shoes-women.jpg

Τίποτα δεν εκφράζει περισσότερο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες. Προσδίδοντας αυξημένες δόσεις θηλυκότητας σε όποιο outfit και αν προστεθούν, βρίσκονται στην κορυφή του giftguide μας. Συνδυάζοντάς τες με total red σύνολο, ή ακόμα και με ένα κλασικό little black dress, η εμφάνισή σας πρόκειται να ανεβάσει τη θερμοκρασία... στα ύψη. Η επιλογή θα είναι ωστόσο δύσκολη, καθώς δεν θα ξέρετε ποια να προτιμήσετε! Με τη μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υφές που θα βρείτε στη NAK Shoes αλλά και με τις μοναδικές τιμές με -50% σε όλη τη συλλογή, γιατί να περιορίζεστε μόνο σε μία;

The sexy one

VALA, Steve Madden

BUY HERE

The sexy one

120896844-10158726697814628-8522346840632024732-n-pink.jpg

Από την άλλη πλευρά, εάν ανήκετε στις λάτρεις μιας πιο glam rock αισθητικής, τότε ένα ζευγάρι μποτάκια στολισμένα με πέτρες ή σε ένα εντυπωσιακό χρώμα, όπως το off-white που κυριαρχεί ως τάση, μπορεί να είναι κάτι που θέλετε να τολμήσετε. Τι πιο sexy για την ημέρα των ερωτευμένων, από ένα ζευγάρι lug-sole boots, το αγαπημένο σας φόρεμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ, που θα σας μεταμορφώσουν στο απόλυτο london girl!

London Calling

PURLA, Dune London

BUY HERE

London Calling

uggineurope-1643974411559-pink.jpg

Love with a twist κι ένα από τα ωραιότερα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε είναι ένα fluffy, super-cozy ζευγάρι παντόφλες. Μάλιστα, μπορείτε να επωφεληθείτε το -50% της NAK Shoes και να αποκτήσετε τις Fluff Ugg Slippers που τόσο ονειρευόσασταν και να γιορτάσετε την ημέρα αυτή σπίτι, με ζεστές αγκαλιές και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα. Feel the romance!

Τhe love twist

FLUFF 1095119, Ugg

BUY HERE

Τhe love twist

bags.jpg

Από τη λίστα μας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει μια κομψή statement, δερμάτινη τσάντα με απρόσμενες λεπτομέρειες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε flap bags, backpacks, shoulder bags και φυσικά, τις αγαπημένες όλων των γυναικών, τις totes. Προσφέρουν πρακτικότητα, καθώς μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα στα after work drinks σας, ενώ συνδυάζονται μοναδικά με τα office-approved κομμάτια σας. Μια συλλογή που επιδεικνύει αφοσίωση στην τέχνη, την κομψότητα και τον σχεδιασμό, σας περιμένει να την ανακαλύψετε στη NAK Shoes.

The statement one

ZURIGO, Anna Virgili

BUY HERE

The statement one

For Him

83640401053-st1hybrid-d-screen-pink.jpg

This is a men’s world και ήρθε η ώρα για το δώρο που θα επιλέξετε για τον αγαπημένο σας. Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά· ένα ζευγάρι derby ή oxford shoes που θα μπορεί να φοράει καθημερινά από το γραφείο μέχρι τη βόλτα σας το απόγευμα ή και τη βραδινή σας έξοδο. Γιατί όπως λέει και το γνωστό quote του αντισυμβατικού fashion designer Tom Ford, «Dressing well is a form of good manners.»

This is a men’s world

ST.1 HYBRID, Ecco

BUY HERE

This is a men’s world

fw-21-22-nak-19-11-2021-0002-pink.jpg

Ένα αντίστοιχο δώρο με τις fluffy slippers, είναι το cozy φούτερ ΝΑΚ HOODIE από τη νέα συλλογή ένδυσης, 100% cotton με μια διακριτική κόκκινη λεπτομέρεια που ταιριάζει απόλυτα στην V-Day για εκείνον που αγαπάει την άνεση και το στιλ, και θέλει να παραμένει κομψός σε κάθε του εμφάνιση μπροστά σας... ακόμα και στο σπίτι!

Be Athleisure

NAK LOGO HOODIE, Nak shoes

BUY HERE

Be Athleisure

bags-men.jpg

Last but not least, γιατί να μην επιλέξετε ένα δώρο ξεχωριστό και πρακτικό. Σίγουρα θα εκτιμήσει ένα δερμάτινο backpack ή μια τσάντα που χρειάζεται στη δουλειά ή στην καθημερινότητά του. Από briefcases, μέχρι backpacks και νεσεσέρ, η ανδρική συλλογή από τσάντες της NAK Shoes έχει να επιδείξει μοναδικό σχεδιασμό και ποιότητα που σίγουρα ως δώρο θα σας εξασφαλίσει μια μεγάλη αγκαλιά από τον αγαπημένο σας.

Back to the basics

ABNER, Bally

BUY HERE

Back to the basics

Info

Ανακαλύψτε τη συλλογή στα φυσικά καταστήματα της NAK shoes στη Θεσσαλονίκη:

  • Flagship: Τσιμισκή 37 & Αριστοτέλους 5
  • Mediterranean Cosmos
  • Μακένζυ Κινγκ 12,

Και φυσικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr και στο mobile app, με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα.