fbpixel

Search icon
Search
Office looks: 8+1 fashion tips για τις απόλυτες, καλοκαιρινές εμφανίσεις στο γραφείο
STYLING TIPS

Office looks: 8+1 fashion tips για τις απόλυτες, καλοκαιρινές εμφανίσεις στο γραφείο

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και εντυπωσιάστε


Όπως και τις ημέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έτσι κι αυτές με αρκετή ζέστη, η δημιουργία συνόλων που θα συνδυάζουν την άνεση, την πρακτικότητα και το στιλ είναι αρκετά απαιτητική. Η δυσκολία αυξάνεται ακόμα περισσότερο όταν πρέπει να παρουσιάσουμε καθημερινά office looks, τα οποία καλό θα είναι να βασίζονται και στην tailored αισθητική, όπως αρμόζει στην κάθε περίσταση.

Τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο δύσκολα όσο μπορεί να μοιάζουν ή να φαντάζεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στρέψετε την προσοχή σας παρακάτω, στα 9 fashion tips που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε την εικόνα σας και να παραμείνετε fashionable, head to toe.

1.Φορέστε τα κατάλληλα εσώρουχα: Ένα μπεζ σουτιέν είναι η ιδανική επιλογή, κυρίως τις ημέρες που επιλέγουμε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ συχνό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η strapless εκδοχή του είναι απαραίτητη όταν επιλέγετε halter tops ή one shoulder designs.

2.To λευκό πουκάμισο είναι must: Όποια εποχή του χρόνου και αν διανύουμε, ένα λευκό πουκάμισο στις εμφανίσεις μας στο γραφείο χαρίζει διαχρονικότητα και κομψότητα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια της συλλογή σας. Τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες προτιμήστε λινά κομμάτια.

7b9ada779edb500294f00a02304cb9b2.jpg

3.Δώστε προσοχή στα παπούτσια: Δεν υπάρχει πιο ιδανικό σχέδιο από τα flat σανδάλια. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Αν το εργασιακό σας περιβάλλον είναι πιο χαλαρό, μη διστάσετε να φορέσετε τα flip flops σας ενώ αν πρέπει να ακολουθήσετε έναν πιο formal dress code, τα ψηλοτάκουνα mules θα γίνουν ο καλύτερός σας «φίλος».

4.Βασιστείτε σε μονοχρωμίες: Τα monochrome looks αποπνέουν κομψότητα και υψηλή αισθητική. Το λευκό και το μαύρο φαίνονται πάντοτε φανταστικά στα office looks. «Παίξτε» με τους συνδυασμούς για να ξεφύγετε από το κλασικό και να χαρίσετε ανανέωση. Ένα λευκό top μ’ έναν ώμο μαζί με μία μαύρη βερμούδα και σανδάλια θα είναι υπέροχο.

5.Εντάξτε τα midi: Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αποτελεί το απόλυτο μήκος του καλοκαιριού. Είτε το προτιμήσετε σε φούστες, είτε σε φορέματα ή shorts το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και πολύ updated. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, ήρθε η στιγμή.

summer-midi-skirt-outfits-ideas-lead.jpg

6.Δημιουργήστε τη συλλογή του Σαββατοκύριακου: Τζιν shorts, t-shirt με logo, χρωματιστά bras αλλά και στράπλες maxi φορέματα ανήκουν στα beack looks και στα casual σύνολα του Σαββατοκύριακου. Δεν έχουν καμία θέση στις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Επειδή είναι κατάλληλα για την εποχή δε σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις.

7.Πείτε ναι στα oversized blazers: Κι όμως ένα φαρδύ σακάκι μπορεί να έχει μία καθημερινή θέση στις εμφανίσεις μας, ακόμα και το καλοκαίρι. Ιδανικό για όλες εσάς που φεύγετε πολύ νωρίς από το σπίτι αλλά και τα γραφεία με πολύ δυνατό κλιματισμό.

8.Τα office looks δε χρειάζεται να είναι βαρετά: Σ’ αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν οι τάσεις. Oversized pants, sportswear αλλά και jumpsuits θα σας δώσουν την πινελιά που χρειάζεστε. Συνδυάστε με high heels για να ταιριάζουν με την περίσταση.

telemmglpict000209251087-trans-nvbqzqnjv4bq3xw8yd02ivq39w-ixbwc-s-ikv5i-7qirpuxhob5vve.webp

9.Επενδύστε στις εκπτώσεις: Όλες οι γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα επιθυμούμε να έχουμε στη συλλογή μας κομμάτια διάσημων σχεδιαστών, όπως τσάντες και παπούτσια. Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική περίοδος για να επενδύσουμε στα πολυπόθητα σχέδια.