fbpixel

Search icon
Search
O Πύργος του Άιφελ γέμισε με πολυτέλεια στο show του Christian Louboutin
FASHION NEWS

O Πύργος του Άιφελ γέμισε με πολυτέλεια στο show του Christian Louboutin

Το Loubi Show παρουσίασε τη συλλογή ss23 με τα πιο ιδιαίτερα shoe designs


Ενώ άλλοι σχεδιαστές επέστρεφαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού σε συνηθισμένους χώρους, ο Christian Louboutin κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμη μια φορά. Ο Γάλλος designer πραγματοποίησε την παρουσίαση της συλλογής του για την άνοιξη/καλοκαίρι ’23 στον Πύργο του Άιφελ σε μια εκδήλωση που ήταν very Louboutin σε show, drama και ερμηνεία. Ήταν επίσης, très français.

Μόλις οι καλεσμένοι έφτασαν στο πρώτο επίπεδο του Πύργου, τους παρέπεμπαν στο ιδιωτικό δωμάτιο Gustave Eiffel, που ήταν στολισμένο με βελούδινα κόκκινα καθίσματα και μια πασαρέλα, όπου ένας θίασος χορευτών άρχισε να χορεύει, φορώντας φυσικά τακούνια Louboutin, συμπεριλαμβανομένων και αρσενικών χορευτών που φόρεσαν τις unisex μπότες Our Angels.

louboutin.webp

«Πάντα με γοήτευαν οι χορευτές και οι άνθρωποι στη σκηνή», σημείωσε ο ίδιος ο Louboutin για τη νέα του συλλογή και το Loubi Show. «Αυτές οι γυναίκες με τα υπέροχα κοστούμια, κατεβαίνουν ιλιγγιώδεις σκάλες φορώντας τακούνια με μοναδική κομψότητα». Οι χορευτές του ανταποκρίθηκαν στο όραμά του και αφού ο θίασος ολοκλήρωσε το show του, οι κουρτίνες άνοιξαν για να αποκαλύψουν το φως της ημέρας και τη θέα στην πόλη που έκαναν τον Πύργο του Άιφελ τόσο διάσημο. 

3-8xYWL.jpg
Ashley Graham

Το φως ανέδειξε επίσης την νέα collection, η οποία χωρίστηκε σε κατηγορίες. Πρώτα μια σειρά με καρφιά, στη συνέχεια ήρθε τα high fashion heels, όπως γόβες με τακούνια κραγιόν που παρουσίασε ο designer την περασμένη σεζόν. Αυτή τη φορά, το τακούνι “Lipstrass” ήταν καλυμμένο με κρύσταλλα, δημιουργώντας ένα statement παπούτσι, που σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα για συλλέκτες. Τις γόβες με κραγιόν συνόδευε μια τσάντα διακοσμημένη εξ ολοκλήρου με κρύσταλλα, ένα ακόμη must-have piece για την επόμενη σεζόν. Στη συνέχεια, η σειρά Louboutin's Fluo, σε neon ροζ και κίτρινο, με έντονα floral μοτίβα εντυπωσίασε.

Ήταν ένα κατόρθωμα που μόνο ο κύριος Louboutin μπορούσε να κάνει.

Τhe ss23 collection

Εστιασμένη σε νέα στιλ και εξαιρετικά χρώματα η νέα συλλογή του Christian Louboutin είναι μια «γιορτή» του τεχνικού savoir faire και craftmanship του οίκου - από τα καθημερινά essentials μέχρι τα χειροποίητα seasonal must-haves, ξεκινώντας από τις starlight strass γόβες.

220928-loubishow-te-00323-1.jpg

Προσφέροντας το απαραίτητο holiday glamour, αυτά τα εξαιρετικά πολύτιμα limited edition κομμάτια απαιτούν από 5,700 έως 14,000 στρας για να δημιουργηθούν. Εμπνευσμένα από τα έντονα φώτα της νυχτερινής ζωής του Las Vegas, κάθε πέτρα στο χρώμα του ουράνιου τόξου προσθέτεται σχολαστικά στο χέρι. Το Lipstick Heel κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και φορέθηκε από μερικές από τις πιο εμβληματικές ιέρειες του οίκου. Αυτή η παιχνιδιάρικη εκδοχή του κλασικού στιλέτο αποκτά ένα εορταστικό makeover με 700 χειροποίητα κρύσταλλα και χρυσή επένδυση laminate.

220928-loubishow-te-00126-2.jpg

Μόλις τελειώσουν οι γιορτές, η επιστροφή στην υπέροχη ύπαιθρο γίνεται με τα υπέροχα κομμάτια της συλλογής Dune – ιδανικά για να αντιμετωπίσετε τον χειμώνα με στιλ. Σχεδιασμένα για όσες αγαπούν να εξερευνούν τις πόλεις, αυτά τα τολμηρά shoe designs διαθέτουν υπερμεγέθεις σόλες και διαθέτουν μια φουτουριστική αισθητική επιστημονικής φαντασίας και επιρροές neo biker.

220928-loubishow-te-00389-3.jpg

Πλησιάζοντας η άνοιξη, το χρώμα γίνεται επιτακτικό με τα φωσφορίζοντα limited edition couture κομμάτια. Εμπνευσμένα από το πάθος του Christian για τα λουλούδια, το mule και το σανδάλι Alyah είναι διακοσμημένα με χειροποίητα γλυπτά διάφανα άνθη, ενώ κάθε ιριδίζον παπούτσι αποτελεί απόδειξη της τεχνογνωσίας και της δεξιοτεχνίας του οίκου.

Επίσης, στον φωτεινό χρωματικό συνδυασμό της σεζόν, είναι τα πέδιλα inflama sab και spika club, με τις άμεσα αναγνωρίσιμες καμπύλες γραμμές. Αυτά είναι στολισμένα με νόστιμα απαλά pastel χρώματα παγωτού κι είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσουν για το καλοκαίρι! 

Για να ταιριάζει με αυτήν την πολύχρωμη παλέτα, η νέα τσάντα ώμου Loubila Chain διατίθεται σε δύο μεγέθη και σε μια σειρά από ουδέτερες αποχρώσεις καραμέλας. Η εντυπωσιακή αλυσίδα της, που μοιάζει με κόσμημα επιτρέπει το styling της με δύο τρόπους.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω:

Info: Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη τόσο στις boutique Louboutin, όσο και online από τις αρχές Νοεμβρίου.