fbpixel

Search icon
Search
Ο πρωτοπόρος προορισμός του clean eating επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Ο πρωτοπόρος προορισμός του clean eating επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η natural φιλοσοφία του Wild Souls δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο


Λατρεύει την άγρια φύση, διαλέγοντας πολύ προσεχτικά κάθε καρπό της, και η eco-friendly κουλτούρα του αποτελεί τον κεντρικό μοχλό, μέσα από τον οποίο επιδιώκει μια zero-waste καθημερινότητα. Το Wild Souls ξεκίνησε ως προσωπικός τρόπος διατροφής της Αρετής Κυριώτου και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να διαθέτει ένα εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη και ένα νέας γενιάς bean-to-bar deli ξηρών καρπών στην Αθήνα. Επιπλέον, επιστρέφει στη γενέτειρά του μέσα από την Αγορά Μοδιάνο, λίγο πριν ανοίξει φτερά για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Ένας καλύτερος κόσμος

image00001.jpg
Αρετή Κυριώτου

Το στοιχείο που διακρίνει την ταυτότητα του Wild Souls, από την πρώτη στιγμή, είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη και απλή πλευρά της ζωής, ενώ ένας κόσμος μακριά από το πλαστικό και τις επεξεργασμένες τροφές αποτελεί το σταθερό όραμά του. Υποστηρίζει βαθιά ότι η ένταξη των στοιχείων που γεννά η φύση στην καθημερινότητά μας μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία και ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που χαρίζουν απλόχερα χαρά, όπως η απόλαυση ενός φαγητού με τα δάχτυλα. Το Wild Souls προσπαθεί με ψυχή κι αγάπη να συμβάλει σ’ ένα καλύτερο αύριο.

Wild απλότητα με maximal γεύση

image00002-copy.jpg

Η καλύτερη πρώτη ύλη, το τέλειο καβούρδισμα και η άρτια άλεση, «χτίζουν» τη συνταγή της Wild απλότητας. Με συνεχές πάθος, προχωρά στη δημιουργία μιας εκλεπτυσμένης συλλογής προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερης νοστιμιάς. Tαχίνι, spread ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά και φοινικέλαιο, μαρμελάδες και no sugar χαλβάς, πρωταγωνιστούν στις επιλογές απόλαυσης. Στο bar, μια exclusive ετικέτα βιολογικού καφέ σερβίρεται μαζί με τα homemade ροφήματα ξηρών καρπών. Σάντουιτς με σπιτικά vegan τυριά, smoothies και salad bowls, ολοκληρώνουν την εμπειρία αισθήσεων.

Info:

Βουλής 36, Αθήνα, τηλ.: 210 3231438

Coming Soon: Αγορά Μοδιάνο, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 566874

Instagram: @wildsoulsgr

Facebook: @wildsouls 

www.wildsouls.gr