fbpixel

Search icon
Search
Ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ο πιο sexy άνδρας του 2023 σύμφωνα με το People
PEOPLE & MOMENTS

Ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ο πιο sexy άνδρας του 2023 σύμφωνα με το People

Ο Αμερικανός star που ο κόσμος λάτρεψα μέσα από το "Grey's Anatomy"


Ο Patrick Dempsey, δύο δεκαετίες από τότε που τον θαυμάσαμε στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο Grey's Anatomy, αναδεικνύεται ο πιο sexy άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το περιοδικό People. Στα 57 του χρόνια, ο Αμερικανός ηθοποιός παραμένει απίστευτα γοητευτικός, ενώ από το 1998 είναι παντρεμένος με την εντυπωσιακή make-up artist, Jillian Dempsey, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο επίκεντρο εξαιτίας του πρωταγωνιστικού ρόλου του στη νέα ταινία του Michael Mann, "Ferrari". Σε αυτήν έχει τον ρόλο του θρυλικού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου, Piero Taruffi, ενώ σε πρόσφατα δήλωσή του στο ΑP παραδέχτηκε ότι οδηγούσε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές, χαρακτηρίζοντας αυτόν τον ρόλο του ως τον καλύτερο που είχε σε ολόκληρη την καριέρα του. Παρόλα αυτά, ο ρόλος που τον «σημάδεψε» και καθόρισε με έναν τρόπο την πορεία του στην υποκριτική ήταν αυτός του νευροχειρουργού Derek "McDreamy" Shepherd στο "Grey's Anatomy".

Η ανακοίνωση του People

399461325-1031069204884949-7824174190413575306-n.jpg
Image source: @people

Και κάπως έτσι, έρχεται η ανακοίνωση του People, που χαρακτηρίζει τον Patrick Dempsey ως τον πιο sexy άνδρο για τη φετινή χρονιά. Ο ίδιος αποκάλυψε στο περιοδικό: «Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση, και σίγουρα ο εγωισμός μου παίρνει λίγο boost, αλλά μου δίνει το πάτημα για να χρησιμοποιήσω (τον τίτλο) για κάτι θετικό».

Όταν έμαθε τα νέα, ο ίδιος ξαφνιάστηκε και είπε αστειεύομενος: «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο. Πάντα ήμουν η παράνυμφος! Το είχα ξεχάσει τελείως και ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου είναι σε αρκετά καλά επίπεδα».

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός δε δίστασε να αναφέρει δημόσια τις σκέψεις για το πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά του με αυτήν την ανακοίνωση, λέγοντας: «Σίγουρα θα με κοροϊδέψουν και θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δε θα έπρεπε να είμαι εγώ ο πιο sexy άνδρας της χρονιάς. Είναι καλό αυτό, γιατί με κάποιον τρόπο νέο».

patrick-photocall-683x1024.jpg


Το ταξίδι του στον χώρο του θεάματος ξεκίνησε κάπου στο 1980, όταν εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ξεκινώντας την πορεία του με αργά αλλά σταθερά βήματα. Η πρώτη μεγάλη αναγνώριση για τον ίδιο ήρθε το 1987, για τον ρόλο του στην ταινία "Can't Buy Me Love". Αργότερα, ακολούθησαν και άλλα επιτυχημένα films που του χάρισαν ακόμα μεγαλύτερη φήμη, όπως τα "Enchanted", "Sweet Home Alabama", "Valentine's Day", "Bridget's Jones Baby" και "Scream 3".

Πέρα από το ταλέντο του στην υποκριτική, αλλά και το πάθος του για τους αγώνες στους οποίους συμμετέχει, ο Dempsey ασχολείται με το "Dempsey Center", έναν οργανισμό που έχει ιδρύσει στο Maine και παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς, προς τιμήν της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο το 2014.

dempsey3a-gty-230901-1693577335962-hpembed-2x3-992.jpg
Ο Patrick Dempsey με τη σύζυγό του, Jillian Dempsey


Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τη λάμψη της μικρής και μεγάλης οθόνης. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να μπει στη θέση του άλλου, να νιώσει τον πόνο του και να του σταθεί όπως μπορεί. Τα προσωπικά του βιώματα και η περιπέτεια με τη μητέρα του, τον έχουν κάνει πιο δυνατό και αυτό δεν κρύβεται.