fbpixel

Search icon
Search
Dior Book Club: Η λέσχη βιβλίου προς τιμήν της αγαπημένης τσάντας του οίκου
FASHION NEWS

Dior Book Club: Η λέσχη βιβλίου προς τιμήν της αγαπημένης τσάντας του οίκου

...και η νέα Toujours bag που οι A-listers έχουν λατρέψει


Ένα νέο ραντεβού που συνδυάζει τη λογοτεχνία και τη μόδα, το Dior Book Tote Club γιορτάζει τους αταλάντευτους και διαρκώς ανανεούμενους δεσμούς μεταξύ του Dior και των τεχνών. Σε μια αναφορά στο αγαπημένο Book Tote, ο Dior λανσάρει μια νέα σειρά που γιορτάζει την ανάγνωση, όπου οι φίλοι των brands μιλούν για τα βιβλία που είχαν τη μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή τους.

book-tote-club-rosamund-pike-marion-berrin-10.jpg

Rosamund Pike x Dior Book Club

Σήμερα, είναι η σειρά της Rosamund Pike να μας μιλήσει για το αναγνωστικό υλικό που επιλέγει να βάλει στο Dior Book Tote της, μια από τις εμβληματικές τσάντες του οίκου. Μια μοναδική, παθιασμένη συνάντηση στο Hatchards, το εμβληματικό, διάσημο και παλαιότερο βιβλιοπωλείο του Λονδίνου, όπου η ηθοποιός αποκαλύπτει τις πιο ζωντανές λογοτεχνικές αναμνήσεις της.

book-tote-club-rosamund-pike-marion-berrin-3.JPG

Περπατώντας γύρω από το Hatchards, μετά το κλείσιμο, η ηθοποιός μιλάει για μερικούς από τους αγαπημένους της τίτλους. Η λίστα της περιλαμβάνει το "On The Road" του Jack Kerouac, το οποίο διάβασε ως έφηβη, το βιβλίο δοκιμίων της Joan Didion, "Slouching Towards Bethlehem" ("Είναι μια από τις πιο συνοπτικές και εύστοχες παρατηρήτριες των ανθρώπων", λέει η Pike) και το "A Little Life" της Hanya Yanagihara.

«Πρόκειται πραγματικά για ένα από τα πιο λαμπρά, συγκλονιστικά, υπέροχα μυθιστορήματα που έχω διαβάσει ποτέ», λέει για το "A Little Life". «Είναι ένα βιβλίο που θα σας κάνει να κλάψετε. Δεν ξέρω πώς έγραψε αυτό το βιβλίο. Είναι ένα από αυτά τα βιβλία που σε κάνουν να σκέφτεσαι: 'Πώς βγήκε αυτό από μέσα σου;'. Είναι ένα βιβλίο που δεν ήθελα να αφήσω πίσω μου».

book-tote-club-rosamund-pike-marion-berrin-1.JPG

Η Pike επιλέγει επίσης το φωτογραφικό βιβλίο του Barnaby Barford "The Apple Is Everything" λόγω της αγάπης της για το φρούτο και μιλάει για το πώς ανακάλυψε πρόσφατα τα graphic novels, ενώ προσθέτει ότι πάντα θα ανατρέχει στον Thomas Hardy όταν βρίσκεται μακριά από το σπίτι και της λείπει η Αγγλία.

book-tote-club-rosamund-pike-marion-berrin-13.jpg

«Τα βιβλία σε συγκινούν, αλλά είναι επίσης πραγματικά υπέροχο όταν τα βιβλία σε κάνουν να γελάς», προσθέτει. «Και το θαυμάσιο πράγμα όταν βρίσκεσαι σε ένα βιβλιοπωλείο είναι ότι μπορείς να ταξιδέψεις στον κόσμο ενώ κάθεσαι ακίνητος».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το video 

Dior Toujours

Όσον αφορά την brand new τσάντα του πασίγνωστου οίκου, η Dior Toujours, αποτελεί ένα απαραίτητο νέο αξεσουάρ που επινοήθηκε από τη Maria Grazia Chiuri και παρουσιάστηκε στην επίδειξη έτοιμων ενδυμάτων Dior Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 και διακρίνεται για την κομψή σιλουέτα του, η οποία είναι ταυτόχρονα διαχρονική και εξαιρετικά σύγχρονη. Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα δεξιοτεχνίας, έχει ήδη γίνει η τσάντα-σταθμός για πολλές διασημότητες και λάτρεις της μόδας.

screenshot-2023-08-01-at-11840-pm.png

Αντλώντας έμπνευση από την Dior 95.22 Bag, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Μάρτιο νωρίτερα την ίδια χρονιά, η Dior Toujours διατηρεί το αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό στιλ του γαλλικού οίκου, ενσωματώνοντας όλα τα στοιχεία που ορίζουν μια αξιόλογη τσάντα Dior με τον βελούδινο καπιτονέ σχεδιασμό της. Η slouchy σιλουέτα της (διαθέσιμη σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος) δεν αποτελεί μόνο μια πρακτική επιλογή για την καθημερινότητα, αλλά προσθέτει επίσης στην ευελιξία της. Ενισχύοντας τη γοητεία της, η Dior Toujours διαθέτει τα εμβληματικά γούρια "D.I.O.R", που θυμίζουν τα τυχερά φυλαχτά του ιδρυτή, καθώς και μια ειδική λεπτομέρεια υπογραφής "CD".

Με όλα αυτά κατά νου, δεν είναι περίεργο που το Dior Toujours έχει γίνει η τσάντα που προτιμούν η Jisoo της παγκόσμιας πρέσβειρας του brand Blackpink και πολλών περισσότερων διασημοτήτων.