fbpixel

Search icon
Search
O αρχιτέκτονας & interior designer Κώστας Γκάγκος μάς συστήνει την τηλεόραση που θυμίζει ένα πραγματικό έργο τέχνης
DESIGN NEWS

O αρχιτέκτονας & interior designer Κώστας Γκάγκος μάς συστήνει την τηλεόραση που θυμίζει ένα πραγματικό έργο τέχνης

Η LG OLED Gallery TV ήρθε για να αναβαθμίσει τους χώρους της κατοικίας σας


Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μια νέα τηλεόραση μπορεί να φέρει έναν συνολικό «αέρα» ανανέωσης στους χώρους σας, κάνοντάς τους να θυμίζουν art gallery; Κι όμως με τη συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας και τη σύζευξή της με το σύγχρονο design και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, αυτό γίνεται κάτι παραπάνω από πραγματικότητα. 

Η καινούρια LG Gallery OLED TV εκπληρώνει με ακρίβεια τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αφού αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης, που πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούσατε μέχρι στιγμής τηλεόραση. 

Εμπνευσμένη από την fine art τέχνη και δεδομένου ότι η τεχνολογία LG OLED αυτο-φωτίζεται και δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό -κάτι που ξεκλειδώνει έναν νέο κόσμο σχεδιασμού τηλεόρασης: απίστευτα λεπτή κατασκευή, εξαιρετικά λεπτές στεφάνες και τελικά ένα κομψό item που θα ταιριάξει ανεπιτήδευτα στον τοίχο σας σαν έργο τέχνης.

still006.jpg
Κώστας Γκάγκος

Το μινιμαλιστικό design της, αλλά και η δυνατότητα να σας προσφέρει διαφορετικά screensavers από αγαπημένα έργα ζωγραφικής, την κάνει ένα συλλεκτικό και άκρως ανεκτίμητο κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός art lover. Με τη ρεαλιστική της εικόνα και την υψηλή τεχνολογία στις λειτουργίες της ομορφαίνει κάθε χώρο, αλλάζοντας την εμπειρία της παρακολούθησης από μια απλή οθόνη σε μια νέα εμπειρία θέασης.

Δώστε σε κάθε γωνιά έναν φρέσκο αέρα ανανέωσης που σίγουρα χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ! 

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο επιτυχημένος αρχιτέκτονας και interior designer Κώστας Γκάγκος του Gagos Architecture & Design. Ο βραβευμένος Architect/Designer of the Year στον διαγωνισμό Retail Interiors Awards 2020 ξεχωρίζει στον χώρο της ανακαίνισης, της διακόσμησης και της κατασκευής έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο ίδιος δε διστάζει να αναφέρει για την LG OLED Gallery TV πως είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο. «Ο απίστευτα λεπτός σχεδιασμός του πάνελ OLED είναι τόσο όμορφος και διακριτικός που δίνει την αίσθηση πραγματικού έργου τέχνης, μετατρέποντας το σαλόνι σας σε μουσείο μοντέρνας τέχνης.»

Πράγματι, όσοι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα αντικείμενα του σπιτιού τους, επιθυμώντας αυτά να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και το απόλυτο design τότε η LG OLED Gallery TV θα τους ενθουσιάσει. Ο κ. Γκάγκος συνεχίζει λέγοντας πως, «Η LG OLED Gallery TV διαθέτει αυτο-φωτιζόμενα pixels που μπορούν να παράγουν τέλειο μαύρο, εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια. Η οθόνη OLED έχει πιστότητα χρωμάτων 100% αποτυπώνοντας με ακρίβεια τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας σε ψηφιακά. Το αποτέλεσμα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης!»

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο όπου ο αρχιτέκτονας και interior designer Κώστας Γκάγκος παρουσιάζει και εξηγεί τις πολλαπλές δυνατότητες της LG OLED Gallery TV. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.